Šta je novo?

LG Nexus 4

Do tebe je jer se opterecujes sa 2% baterije. Opusti se i uzivaj u telefonu. :d

Sunce ti kalajisano, koliko je android na nexusu optimizovaniji i laksi nego na ostalim ladno moze da radi na 500mhz bez problema i kazu zahtjevan :banghead: :D

Juče mi bilo troje Katalonaca u gostima,pošto mi rodjeni buraz tamo studirao....Izvadise dvoje of njih Nexsus 4 ispricasmo se bas lepo,kazu dosta njih u Barseloni šeta N4,oni ce preskociti N5 pa ce kupovati N6.Jedan fura PA a drugi stock....Lepo iskustvo

Hmmm.. Nisam znao da je toliko zastupljen u zapadnom svetu :) mada su mozda ti ljudi sa nekog tehnickog faksa ili slicno

Kako gde u zapadnoj evropi,u Španiji tj Barseloni je bas zastupljen,dok u Nemačkoj i Austriji nisam vidjao N4 uglavnom Iphone....

Koliko vam treba od 0 do 100 i od 15 do 100 da napunite bateriju?

Oko 2h.. Par min gore dole. Mada nisam skoro proveravao

To pricas od 15 do 100 ili od 0 do 100?

Da ti odgovorim, pošto si direktno mene pitao u Zopo C2 temi. Potrebno je oko 2-2:30h. 2h od 15-100 i 2:30 od 0-100. Otprilike. Uglavnom punim preko noći, pa ne obraćam pažnju na to.

Pa ja znam da slabo ima telefona koji se pune za sat, sat ipo. Jedino eto saznah da Xperia P ima tako mocan punjac, sto mi cudno, al' ono... Ajde sto je Igorica pricao manje vise, jer rekoh nema sanse, nego me Chobby pokolebao rekoh, ma nemoguce, zato sam dosao da pitam ovde :)

Pa ja znam da slabo ima telefona koji se pune za sat, sat ipo. Jedino eto saznah da Xperia P ima tako mocan punjac, sto mi cudno, al' ono... Ajde sto je Igorica pricao manje vise, jer rekoh nema sanse, nego me Chobby pokolebao rekoh, ma nemoguce, zato sam dosao da pitam ovde :)

Zaboravio si da ta Xperia ima i moćnu bateriju od 1300mah :)

Probao sam Trinity Four kernel i uopste nisam zadovoljan. Kod svakog skrolovanja se slika mnogo prelama, izuzetno iritirajuce.

Ako neko moze da postavi link odakle moze da se skine faux123 kernel, posto ja ne uspevam da ga nadjem na xda.

Poslednja izmena:
Ako prelazite sa franca na neki drugi kernel prvo flesh rom da bi se resetovao kernel jer franco cacka nesto sto drugi ne cackaju pa samo fleshovanje kernela preko franca desavaju se ******.

AOSP je JSS, bar je tako na hells core kernelu. :)

Ako hocu da re-flashujem rom i kernel, je l` moram factory reset? hvala :)
Inace, opet mi je zaledio ekran, bez da reaguje. Prilicno sam pobesneo i sad hocu ponovo da flesnem, da nisam mozda nesto za**** sa kernelima sto kaze tetra (prelazio sam ovih dana sa hells na franco i obratno).:mad:

Da, preporučljivo je da odradiš Factory reset iz recovery-ja, kao i format System particije i Dalvik-a. Pa onda flash novog ROM-a.

Screenshot_2013-10-01-11-21-53.pngScreenshot_2013-10-01-11-21-38.png

Hells.. 30 posto brajtnesa samo 2g/wi fije.. 20min poziva i 30min igrice. Whatsapp i dva maila synk i weather widget(synk na 1h vremena) nije lose.. Mogao sam da izvucem jos 20ak min do nekih 3 posto baterije da sam isao. Jedina mana hells kernela je da svaki 10ti put kada stisnes power dugme da se otkljuca on to ne uradi momentalno nego posle sekund,sekund ipo,videcu da li cu moci da prezivim sa tom manom..

Za može da se nađe N4 polovan u dobrom stanju? Propala mi opcija za S4, pa gledam da se malo ponovim u skorije vreme...

Prikazuje mi samo US Play, kako da vratim na nas? Koristim market enabler.

@patrick
Pa još bolje. Znači da imaš sve aplikacije

Kao što ti je rekao GiBo, to ti je plus. Uvek ti je otključan.

Kakav je fauxov intellidemand (intelliplug thermal) governor u odnosu na qualcommov m(ake)p(oor) decision. :D Znam razlike na papiru a kako se to pokazalo u praksi na performanse i bateriju. Ko zeli kernel sa stabilnim opcijama ima faux stock+ bez dodatnih gluposti.

Edit: Citam malo, Fauxa hvale kao najbolji kernel dev ikad :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno