Šta je novo?

LG Nexus 4

Moze link za Franjka posto se on najvise spominje za N4, ima 800 verzija na XDA, da vidim(o) o cemu se radi :D

Pogledaj temu sa najvise views-a..
^^ sto se tice te opcije za swipe2wake nadji negde onaj pgm program na netu i sibni neki kompatibilni kernel.. Sto najgori ni taj lik sto je izmislio to nije bas ispeglao sve bagove. Franko mi se ne svidja, 2 puta sam ga koristio i max izdrzao 1dan pa brisanje.. Nekako mi nije to to iako ga hvale
https://db.tt/ojuiYtoj

Vidi sa kojim kernelom mozes da furas v 1.8.1

Poslednja izmena:
Da.. Ali ta verzija je 1.7.8 ili tako nesto.. Moras dobro da pratis koja moze sa kojim kernelom.. Smarao sam se dosta sa tim i onda shvatio da mi to ne treba :)

Poslednja izmena:
Cudo niko ne koristi Semaphore. Znam stratoska jos od doba SGS-a :D

Da.. Ali ta verzija je 1.7.8 ili tako nesto.. Moras dobro da pratis koja moze sa kojim kernelom.. Smarao sam se dosta sa tim i onda shvatio da mi to ne treba :)

Znam za to, ali opet on je u napomeni stavio "similar" a 178 nije toliko stara verzija franca. Uglavnom, ja resio da rizikujem i ovo sljaka fino za sad. :) Nadam se da mi nece nista zeznuti na telefonu, a mozda me i smori jer mahinalno krene prst na dugme i zaboravim da imam s2w xD

Opcija na LMT Launcheru "Keyboard state listener". Dobra opcija, sve OK, kad je tastatura aktivna onemogucen je PIE dole gdje je trigger. Mene zanima postoji li neki nacin da spustim tastaturu da se aktivira PIE. U tom slucaju ne mogu nista nego da se vratim nazad samo. Ne trebaju druge tastatre ako moze nesto da se iskombinuje, ova stock mi najvise odgovara.

EDIT: Moze se staviti trigger dole i sa jedne strane, nije lose, ali *** moze bolje... :)

Pojavila se nova app:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2454531

Poslednja izmena:
Meni LMT i dalje ne radi, a ovaj pie control radi, ali nece dole da se aktivire, jedino ako stikliram levo desno. Mogu li nekako da nabavim onaj pie sa paranoida zato sto je on odlican?

Kako ne radi lmt bemu miša... Koje si verzije probao? Koje verzije supersu? Jel si podesio input device?

da podesio input device. ver1.99 se gasila sama, 1.98 se ne gasi ali ne radi nista. Na cataclysma mi izgleda bolja baterija, ali sam se navikao na pie, veci ekran.

kako misliš ne radi ništa? po defaultu je triger desno a ne dole ako nisi podešavao.
jel si probao 1.912/913 koja je već najnovija?

ok bio problem do verzije, nisam obratio paznju na tu poslednju. Sada radi odlicno, jos malo da podesim kako mi odgovara :) Sada ostaje da stavim neki kernel

Sunce vam kalaj'sano i kerneli, HellsCore zakon :D:D Evo na stocku SOT 6.5h, ravno dan koriscenja. Mrsko mi stavljati SS :)

Untitled.png

Sacekaj malo sa zakljuckom covece :) ja uvek sacekam makar 2dana pa dam sud ali za sada se oseca duze trajanje baterije na nemcu...

Ova tabela je tacna koliko i konstatacija da sam ja astronaut :) bio na fauxu jedno 10ak dana i nikakvu bolju bateriju nisam osetio u poredjenju sa stockom

Hajd' da se kladimo da ces se vratiti na stock kad osjetis malo SoD-a :D Ali pola sata duze baterije znaci ipak :D

Sve je moguce ;) ali bolje ti osetis SoD nego ja :) cisto mi preneses iskustva

Da li je neko probao ChameleonOS ROM?
Upravo ga testiram, meni se svidja za sad, baziran je na CM i miui

Istalirao Cataclysm ROM,dobar he zasad posebno opcija smart 3G,na ovoj skrndavoj VIP mrezi dosta pomaze....Neko ima li na njemu Pie ili Moran da instaliram LMT launcher.....Stavim Nav bar na 0 posto Ali PIE se ne pojavljuje....
Sve u svemu za sad dobri utisci :)

Mora LMT

Prodao si paranoid. :d
Hells radi odlicno za sad bez bagova.
Baterija za ovo vreme kao na francu, al jos je rano. :)

Trickster je retardirana aplikacija, al navikao sam se. :D

Ma šalim se :)

Jazo kad budeš instalirao lmt ne moraš da menjaš procente svaki čas nego imaš na power dugme expanded desktop, a u misc opcijama da uključiš da ostaje status bar

Ma šalim se :)

Jazo kad budeš instalirao lmt ne moraš da menjaš procente svaki čas nego imaš na power dugme expanded desktop, a u misc opcijama da uključiš da ostaje status bar

Ja stavio precicu u notbar, quick tiles (hide navbar). Mnogo lakse i brze uvijek tu kad zatreba, nego na power pritiskati expanded.

Edit: malo sam smanjio brzinu (1026 mhz) preko setcpu baterija osjetno duza, a razlike u performansama nema. Evo vec 1h sot, za 10% baterije.

Poslednja izmena:
kolko li bi spustio da hoćeš mnogo da spustiš :D

Vrh Dno