Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam se navikao na PIE. Meni je extra, osjetno veci ekran :D

Kupio sam mob sa 4.7 ekranom, zar je glupo to sto zelim da imam cijeli ekran na koristenje???
PIE je majka, ili LMT launcher.

Nego najtoplija preporuka za hellskernel.
Zaboravit ce te na zabare i ostale kernel devove, swabo rasturio sa kernelom.

Jel ima jos nesto sto je zanimljivo na PA za podesavanje? Ostavicu pie,navikavam se.

Promena dpi, za sve aplikacije posebno.

Kupio sam mob sa 4.7 ekranom, zar je glupo to sto zelim da imam cijeli ekran na koristenje???
PIE je majka, ili LMT launcher.

Nego najtoplija preporuka za hellskernel.
Zaboravit ce te na zabare i ostale kernel devove, swabo rasturio sa kernelom.
Daj link za taj kernel. I koji ti je to LMT launcher?

Sad sam flesovao SlimBean, dobar je. Samo ti treba 5 dana da pofatas sve opcije :D Za PIE ti ne treba drugi Kernel imas vec tu opciju !

Nego mi ovo sitno sve na Slimu, koji je default DPI za Nexus 4. Je l' 320 :)

Na gnex je 320, ali najbolje je 241 ;-)

SlimBean definitivno mnogo bolje radi (bez bagova) za razliku od CM-a. Izgleda da CM polako puca po savovima, s obzirom na ovu situaciju :) Koliko se sjecam prethodni NIGHTLY-i (CM10, CM10.1) su dobro radili nije trebalo stable cekati, ali ovo je daleko od toga!

Sta ne valja na CM-u ?

AutoRotate ne radi nekad odmah. Takoje Extended Screen kad enablujes, ne aktvira se odmah. Procenat baterije ne pokazuje tacno. Jednostavno nekad se zamrzne na jednom broju. PIE nije nekako osjetljiv, cesto nece iz prve da se pojavi kad swipeujes (kao kod SLima npr)...itd itd!

Sto se mene tice i toliko hvaljeni PA nista posebno. Fale mu neke opcije kao na CM/SLim. Vise za djecu, mijenjanje boja (rezolucija ,layouta i sl) kad dosadi :D Boje su nekakve nigdje veze. Jedino se izgleda bazirao na raspalom hibridu i halo-u. Malo igara da je narodu zanimljivije :D

Poslednja izmena:
SlimBean definitivno mnogo bolje radi (bez bagova) za razliku od CM-a. Izgleda da CM polako puca po savovima, s obzirom na ovu situaciju :) Koliko se sjecam prethodni NIGHTLY-i (CM10, CM10.1) su dobro radili nije trebalo stable cekati, ali ovo je daleko od toga!

pa čekaj bre čoveče nightly je, to što ti je nekad radilo je super ali to je bonus, i oni sami kažu da nightly nije stabilan... ne možeš da ga posmatraš kao final i da ga porediš sa slimom koji jeste final

Sto se mene tice i toliko hvaljeni PA nista posebno. Fale mu neke opcije kao na CM/SLim. Vise za djecu, mijenjanje boja (rezolucija ,layouta i sl) kad dosadi :D Boje su nekakve nigdje veze. Jedino se izgleda bazirao na raspalom hibridu i halo-u. Malo igara da je narodu zanimljivije :D
ovako i meni deluje ali smo u manjini izgleda :)

Poslednja izmena:

Plus 1 !
Mozda i tvoj prvi dobar komentar na ovoj temi ;)

Poslednja izmena:
AutoRotate ne radi nekad odmah.
Kod mene radi, imas neki nepostojeci bag ?!
Takoje Extended Screen kad enablujes, ne aktvira se odmah.
To je neki bag od skoro al ako te mrzi da cekas samo stisnes recent apps i aktivira se odma'
Procenat baterije ne pokazuje tacno. Jednostavno nekad se zamrzne na jednom broju.
Moguce...
PIE nije nekako osjetljiv, cesto nece iz prve da se pojavi kad swipeujes (kao kod SLima npr)...itd itd!
Ne koristim slim pa ne znam kakav je PIE tamo, na CM-u mozes da pojacas osetljivost ako ti je slabo default.Ne znam kako ti to 'swipeujes' ali kod mene pali iz prve svaki put...

Poslednja izmena:
AutoRotate ne radi nekad odmah. Takoje Extended Screen kad enablujes, ne aktvira se odmah. Procenat baterije ne pokazuje tacno. Jednostavno nekad se zamrzne na jednom broju. PIE nije nekako osjetljiv, cesto nece iz prve da se pojavi kad swipeujes (kao kod SLima npr)...itd itd!

I od mene +1.
Ne znam cemu fama oko PA i franko kernela. Meni su i AOKP, a pogotovo Slim radili bolje.
Slim sekta, do kraja :d

Kod mene radi, imas neki nepostojeci bag
Pokusaj ovako. Stavi na "Rotation Locked". Iz notification bara ukljuci "AutoRotate" i pokusaj odmah da okrenes. Ne moze dok ne izadjes iz not bara i otvoris neku app. Posle tek moze kad se vratis. Mislim nista strasno ali sam primjetio bug, ima ga i PA, Slim nema. :)
Ne koristim slim pa ne znam kakav je PIE tamo, na CM-u mozes da pojacas osetljivost ako ti je slabo default.Ne znam kako ti to 'swipeujes' ali kod mene pali iz prve svaki put...

PIE mnogo osjetljiviji (bolji), pogotovo kad malo ukoso swipeujes, sto se u realnom radu cesto desava. Hajd' pokusaj bas lagano da swipeujes, nema sanse odmah reaguje na dugme. :) Osjetljivost postavljena na "Very High" znam za tu opciju.

Poslednja izmena:
ovako i meni deluje ali smo u manjini izgleda :)

Ne, ne. Izjednačeno je. :D

Edit: I prešli smo u vodjstvo. :)

PA je ok, ali ništa posebno. Ne mogu da verujem da je on, pored Slima, jedini stabilan od svih velikih Android 4.3 ROM-ova.

Poslednja izmena:
Jerl postoji neki program za restartovanje ili iskljucivanje telefona?
Telefon nije rutovan.

Nazad
Vrh Dno