serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Nije jedini. Videh neko dete ispred zgrade u kraju da se igra sa face unlock 
Pa zar N4 nema gorila staklo i napred i pozadi? Cemu onda prica o grebanju?
Kad pogledam šta se sve piše, zaboravim čemu služi ovaj gadzet. Kao da je neki kolekcionarski predmet od neprocenjive vrednosti. Svi ga maze i paze. Ja sam ga posle sat vremena od nabavke overio i trajno urezao ostecenje. Stavio sam ga posle par dana u kineski bamper i vozi miško. A još sam ga uzeo kad se pojavio i kad je bila nestašica pa me izasao skoro 500 evra. Nije mi palo na pamet da mu lepim folije i slično. Ni na jednom uređaju to nisam radio. Bumper je tu samo zbog odizanja zvucnika od stola i neke minimalne sigurnosti prilikom pada. Uživanje je koristiti ovaj telefon, a ne opterećivati se grebanjem. Apsolutno svaki telefon koji sam imao se izgrebao, a uvek su to da kažemo jači modeli i menjam ih na 6 meseci. Ovaj je jos i najduže kod mene.
Kontam da je ovo jedno 304354564 put da se kaze da nazad nije gorilla.
Pa koji god sam review gledao rekli su da je i pozadi gorila. Otud i moja izjava.
Da malo skrenem temu u drugu stranu, sjeća li se neko koliko je koštao LG Optimus G kada je izašao? Pitam pošto je izašao isto u novembru kada i Nexus 4 koji je i baziran tom Optimusu koji je tada bio LG flagship pa kontam da je Optimus sigurno koštao dosta više od $349 koliko je koštao N4, ali ne znam koliko više. Da li Google toliko obara cijenu svojih Nexusa samo da bi gurao Nexus brand? Pretpostavljam da Google finansijski namiri gubitke koje LG ima praveći telefon na nivou flagshipa (nešto slabiji) a koji se onda prodaje dosta ispod flagship cijene. Ne znam da li će se ta cijenovna politika nastaviti ali nadam se da hoće, ili će odjednom početi da prodaju Nexuse po realnijoj cijeni kada "navuku" dovoljan broj ljudi na Nexus brand (nema veze što Nexus sada košta $700, bio mi je dobar prije a imaju uvijek najbolji redovan update što LG i ostali nemaju, uzeću Nexus).
Evo gledam sad na Amazonu i cijena LG G2 je čak $869, to je cijena flagshipa. Moguće je mada ne i sigurno da će Nexus 5 biti baziran upravo na LG G2, ako i bude vjerovatno će biti ponešto oslabljen, mada ni to ne mora da znači, možda Google iznenadi, u svakom slučaju će biti zanimljivo vidjeti koja će mu biti cijena i dokle će Google nastaviti da Nexuse prodaje "ispod cijene". A i ovaj sad popust, ne znam da li se ikad telefon na nivou Nexus 4 8 GB prodavao za $249 manje od godinu dana nakon izlaska.
BBS u šake
Definitivno jedini pravi Android je Nexus. Ostalo je gubljenje vremena. Isprobao sam previse telefona i smucio mi se droid na ne google telefonima. Na kraju predjoh na wp...
Nema baš puno veze sa n4, ališta kažete za ideju?
https://www.youtube.com/watch?v=oDAw7vW7H0c&feature=youtube_gdata_player
Nema baš puno veze sa n4, ališta kažete za ideju?
The plastic bezel has started discoloring on mine, so it looks weird, but no cracks yet!
Definitivno jedini pravi Android je Nexus. Ostalo je gubljenje vremena. Isprobao sam previse telefona i smucio mi se droid na ne google telefonima. Na kraju predjoh na wp...
Ja htio da kupim original, a imam vec kopiju, medjutim izgleda bolje odustati.Ne hvale bas OEM bumper po pitanju kvaliteta.
Odlično ali nije u interesu proizvođačima. Danas se sve namjerno pravi da ne traje već da se što prije mijenja u čemu najveću ulogu igra marketing koji ubijedi ljude da im treba ono što im objektivno ne treba. Stvari se više ne prave zato što nekome trebaju već se prave da se prodaju a onda marketing ubjeđuje ljude da im taj proizvod (ili njegov najnoviji model) silno treba i da neće moći živjeti bez njega, niti će biti u trendu, moderni, popularni, face i slično. Dovoljno je vidjeti koliko ima ljudi koji mijenjaju telefone, kompjutere ili šta god nakon samo pola godine ili godinu dana, često sa izgovorom da im je "stari" model "dosadio" :zgran:Nema baš puno veze sa n4, ališta kažete za ideju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari