Šta je novo?

LG Nexus 4

"Problem" je u kernelu na novijim verzijama Android-a. Google ne dozvoljava Mass Storage mod.

Mislim da je to ukinuto kod google-a zbog neimanja sd card slota, pa kao sta ce ti UMS... Mada ne znam mozda i nije tako. Ovo mi pada na pamet.

I ja bih rekao da je to razlog, pre svega. Odsustvo dodatne memorijske kartice.

Ocu dumrem sto ne stizem da rootujem i flashujem telefon, a tolko zelim halo i pie na telefonu -_-

Kako nemaš vremena?
To ti je posao od sat vremena, sa svim podešavanjima na PA :p

Nemam ni toliko, a i sat vremena je da namestis, a dok se poigras moze da potraje i nekoliko sati :D

Jedno pitanje :) flesnuo neki rom i onaj najmanji paket gappsa,e sada svidja mi se onaj stock mail klijent apk ali ga nema uz taj gapps paket a necu onaj najveci instaliram jer on ima brda s'anja koja mi ne trebaju.. Da li mogu nekako flesnem samo tu apk ? Trazio svugde ali nikako nadjem..

Dilema: juriti nexus 4 sada i pazariti za nekih 230-250e polovan ili cekati nexus 5/5s (koliko ih vec izadje prema novim informacijama) i dalji pad cene nexus 4ke?
Razmiljam sada, ne vidim da moze doci do toliko drasticnog pada cene starijeg modela kada izbace novi, kakve su vase procene? Plasim se da ce N5 da bude toliko dobar da cu zeleti njega a necu moci da docekam stabilizaciju cene pa cu da se zaletim i puknem novac sto najvise mrzim i od cega se lecim :) kako god, neki nex uzimam :)

Stock mail ne ide uz Gapps, već uz ROM. U Gapps ide samo Gmail.

Kako ga onda na stok romu ima,i cini mi se kada instaliram full gapps opet ga ima.. Mrzi me da proveravam ali mislim da je tako P.s. cekaj n5,n4 je zlocin ali nemoj dva puta bacati pare.. Ako ne bude problema oko proizvodnje i nabavke preko plej stora kao sa n4 bice ga vec oko nove god za 300,350e

Poslednja izmena:
Kako ga onda na stok romu ima,i cini mi se kada instaliram full gapps opet ga ima.. Mrzi me da proveravam ali mislim da je tako

Ne znam kakav odgovor tražiš sad. Ja ti lepo rekoh, Gmail ide uz GAPPS, dok stock Email aplikacija ide uz ROM. Izvoli proveri, pa javi da sam u pravu. :)

Ako sam te razumeo stock email apk ide uz stock rom a nije ukljuceno u stock gapps ? Postoji li sansa da je instaliram odvojeno..

Ako sam te razumeo stock email apk ide uz stock rom a nije ukljuceno u stock gapps ? Postoji li sansa da je instaliram odvojeno..

Email.apk ide uz sam ROM, a ne uz GAPPS. Da li je taj ROM koji si flashovao baziran na stock-u, CM-u, AOKP-u...?

Evo ovako ce nam biti lakse.. :) Uz stock 4.3 ide ta aplikacija ? Ako ide znaci da je vezana za 4.3 stock image i ne ide uz gapps paket.. Ok ! P.s. na slimu sam

Ne mora baš u stock da ide ta aplikacija. Ide uz ROM (bilo koji ROM), a ne uz Gapps koji obično posle flešuješ (na custom ROM-ovima).

Za 10min ću ti okačiti Email.apk. Samo da mi se skinu neki ROM-ovi. Hoćeš ručno da ga ubaciš ili hoćeš flashable zip?

Edit: Evo ti link za Email.apk: http://d-h.st/QKm

Skini, preko file managera na telefonu prekopiraj ga u system/app i stavi mu standardne dozvole rw-r--r--. Restartuj telefon.

Poslednja izmena:
E hvala tebra ! ! !
Edit: nisam uspeo da namestim hotmail akaunt.. Kaze coludn't connect to server a preko browsera lagano udjem u mail.. Pokusacu opet kasnije

Poslednja izmena:
Pa koristi Outlok aplikaciju za hotmail, mislim da ne radi pop3 za hotmail i live

Edit: nisam uspeo da namestim hotmail akaunt.. Kaze coludn't connect to server a preko browsera lagano udjem u mail.. Pokusacu opet kasnije

I ovo ti fali: http://d-h.st/xbf

Isto prekopiraj u system/app pa stavi dozvole rw-r--r-- i restartuj telefon. Tada bi trebalo da ti doda hotmail account bez problema.

Radi pop3 za hotmail. Ja sam koristio Outlook tako svojevremeno (hotmail podešavanja).

Dilema: juriti nexus 4 sada i pazariti za nekih 230-250e polovan ili cekati nexus 5
I ja se to pitam. Meni je juče kupljen N4 16 GB u USA za $249 (190 €) ali stiže tek za mjesec dana pa se pitam da li da ga zadržim ili prepustim kolegi a ja uzmem N5. To dosta zavisi od toga kakav će biti N5, koliko će koštati i kad će izaći u prodaju. Jedan kolega ide u USA u prvoj polovini novembra i ako bi N5 mogao tada da se kupi to bi bilo odlično, ako stvarno bude imao cijene 300-350$ kao N4 po izlasku.

Čitam glasine o N5 i kažu da bi mogao biti baziran na LG G2 što bi bilo odlično, samo mi se ne sviđa što neki kažu da možda neće imati Snapdragon 800 već Snapdragon 600 platformu zbog manje cijene, i ko zna kakve još "redukcije". Inače LG G2 djeluje odlično, tim prije što uopšte nije velik s obzirom da ima 5.2" displej, tek je malo veći od N4.

Jedva čekam da predstave N5 da vidim kako stvari stoje sa hardverom i cijenom pa da znam šta mi je raditi. Kažu da bi mogao biti predstavljen u oktobru.

I ovo ti fali: http://d-h.st/xbf

Isto prekopiraj u system/app pa stavi dozvole rw-r--r-- i restartuj telefon. Tada bi trebalo da ti doda hotmail account bez problema.

Radi pop3 za hotmail. Ja sam koristio Outlook tako svojevremeno (hotmail podešavanja).

Op op hvala ! Ako sve radi ok necu se javljati da ne spamujem temu :) edit: sljaka ! Sada samo ta dva fajla bacim na dropbox

Poslednja izmena:
190e, jao majko moja da se upuca covek. Ovde 300 traze. Ljudi ako moze neko da dobavi jedan, casticu...

Kako znas da je original? :)

Polovan. Vidis na cosku da je malo ostecen! :) A vrlo je tesko razlikovati original i ove dobre kopije! :) Vodi racuna, jer vecini ljudi strada onaj dio plastike kod USB-a, prelomi se! Zato ja prvo stavim dole pa uklopim sa gornje strane! :)

Pa to sam hteo da cujem. Mada generalno i nema neke razlike izmedju originala i kopije. Voleo bi da vidim taj original. Meni je kopija pukla posle dobrog pada al telefon sacuvala bolje nwgo sto sam ocekivao. Sad imam onaj s-line tpu i neverovatno lezi, al tuga je drzati ovako lep telefon u tome pa gledam dal da opet narucim kopiju ili poetic borderline. Mada sa cuo za poetic da se nesto raspada guma. :/

Nazad
Vrh Dno