Šta je novo?

LG Nexus 4

Znaci nova jabuka u najavi.. ;)

Ma kakvi... Puno traže za nju :) N3 ili S4, da je G2 imao normalne dugmiće sa strane mogao je biti klasično dobar telefon.

A i prazan je meni nekako stock android. Jeste lepo to, update i sve, ali prazno mi. Iako skočim nekad na aosp, uvek se vratim na stock TW.

Ma kakvi... Puno traže za nju :) N3 ili S4, da je G2 imao normalne dugmiće sa strane mogao je biti klasično dobar telefon.

A i prazan je meni nekako stock android. Jeste lepo to, update i sve, ali prazno mi. Iako skočim nekad na aosp, uvek se vratim na stock TW.

Sta je N3 :)

Note 3, pošto Nexus pod brojem 3 nije postojao ;)

Galaxy nexus je broj 3 ;)
Name u bluetooth-u je Galaxy Nexus 3

Note 3, pošto Nexus pod brojem 3 nije postojao ;)

5.7" uf....
Nije mi jasno kako mozete da podnesete tu velicinu.
Da nemam tablet mozda bih prihvatio i 5" ali najverovatnije da bi to bilo 4.7", a posto imam 4" je max. Jeste da imam manju ruku ali i za vecu ruku 4.3" je max za jednorucno koriscenje. Mozda ste vi jednostavno prihvatili to da ne mozete da koristite telefone jednom rukom ali meni je to standard i preko toga ne mogu da predjem.

Ja mogu palcem da dohvatim gornji levi ugao S4-ke, tako da 0,7 neće predstavljati neki problem.

Istina.. Mislim da nikada ne bi mogao da se naviknem na mob koji je veći od 5 inča.. Ne kaže se džaba za note da je pablet

Ako ti kazes tako. Samo 5.7" je mnogo vise od 5" nego sto je 4.7" naspram 4" :)

Neko se muči i sa 3.5" :)

0.7 incha je 0.7, tebi je mnogo više, jer imaš malu šaku, pa naravno da je više ;) drug jedan fura Note 2 opušteno. Kada je video Z ultra, kaže kupuje odmah.

Tako da ko može, može. Ko ne može, *** žao mi je što je krenulo tako top HW veći telefoni. Glupo, al' ***.

Значи следећи Нексус 7 узимам LTE са картицом и не треба ми фон више:D:D:D

A cime ces da telefoniras?

Pa sa tabletom...

Nexus tableti (3G verzije) nemaju mogućnost zvanja. Možda nekada zajednica omogući na drugom Nexusu, ipak je Qualcomm u pitanju. :)

Mom oduševljenju nema kraja! 2% za sedam sati :) Sa S2 nikada ovako nešto...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377934582172.jpg
    uploadfromtaptalk1377934582172.jpg
    74.3 KB · Pregleda: 251
  • uploadfromtaptalk1377934592175.jpg
    uploadfromtaptalk1377934592175.jpg
    74.5 KB · Pregleda: 246
Danas sam prelomio i kupio HTC one da zameni n4 I utisci fenomenalni, dugo Sam ga smekao i posle n4 telefon koji fenomenalno leze u ruci. Svaka cast za htc

N4

Drugar ima crni One i telefon je u svemu odličan. Ekran, zvučnici, izrada, materijali, jedino su usrali tu kameru. Sve je super dok ne prebaciš na komp i hoćeš da bar malo zumiras. Za instagram će biti dovoljna.

Poslednja izmena:
Normalno Nexus 4 kad imamo duplo vise MegaPixela nego One...

E to je pravi odgovor :p

Ja isto sve stock 4.3 i 20% mi ode za dva sata. Jeste da ga ja sad drndam maksimalno, al to mi je bas mnogo...:/

pa ovo je bre spavao čovek, vidiš da je od 2 noću do 9 ujutru :D

Nije losa kamera sta znam ja ne slikam nesto sada profi, priblizne su mi kamere za doplatu od otprilike 100e koja je meni bila razlika prezadovoljan sam, 32gb memorije i HTC sw obavlja lepo posao,brzina rada ne primeti se nesto u radu, svakako prednost cujnost za ONE u svakom pogledu, naravno sluske... navikao sam doduse na n4 mada uvek se covek privikne na bolje u ovom slucaju One nazalost!

Zar ima boljih od N4 :D Realno jedina prednost Nexusa je SW (podrska) i nista drugo. Nazalost :)

Vrh Dno