djurkash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.09.2009
- Poena
- 465
Sta da radis sa 8GB :S Odnosno tebi ostaje manje od 5.
Uzimam ga za suprugu, a sad sam joj gledao desire x koji ima 8 meseci, sa sve igoom, ima oko 3 GB popunjeno
Sta da radis sa 8GB :S Odnosno tebi ostaje manje od 5.
Da ga koristi kao i svaki drugi telefon![]()
Braćo, u velikoj sam dilemi, pogotovo sad kad je oborena cena. Da li da uzimam četvorku, a petica je bukvalno iza ćoška? Kupovina jednog pa drugog ne dolazi u obzir, ubiće me moji...Da li prve serije telefona imaju slične probleme kao prve serije tableta, npr. ove godine je N7 imao probleme sa touch-om, GPS-om itd...
Moze li se iz nase drzave narucit nexus 4 pa da stavim na drugovu adresu u USA? Vidim da preko proxy servera mogu da odradim ali me brine moze li sa nase kartice, da ne prave probleme posle.
Ne mozes odavde da narucujes, mora da je platna kartica iz te zemlje odakle se narucuje.
a ikonica je onaj google search samo treba u podešavanjima da upališ google now. tj ne treba jer je shit i jede bateriju![]()
Gledao sam da uzmem neke bubice sa mikrofonom. Relativno valitetne bubice bez mikrofona su oko 2-3 hiljade, dok su neke takve bubice sa mikrofonom preko 4-4,5 hiljade sto mi se iskreno ne daje. Nasao sam neke "Tatoo Canyon CNL-TSEP01" bubice sa mikrofonom od soma kinti pa ću da odem sutra po njih. Valjda će da odrade posao u prevozu ili gde već, a i fino izgledaju onako crvene sa pljosnatim kablom...
Ne znam što napisah post, al valjda da me neko odvrati od bacanja para jer sam skeptičan da će nešto od 1000 din da zadovolji moje nezahtevne potrebe za slušanje muzike a da ću pritom i moći da pričam preko njih.![]()
a ikonica je onaj google search samo treba u podešavanjima da upališ google now. tj ne treba jer je shit i jede bateriju![]()
Fora je sto bih tih 100 ako bi bilo toliko dao kad imam, znaci fakticki bih sada menjao glavu za glavu pa kad bih imao viska para dao bih mu ostatak. Hardver je skoro identican malo je veci al je dobre izrade i rezolucije, to me privlaci, a i malo da procackam novu stvarUh, ja ne bih dao 100...
Bolje čekaj N5 pa za njega doplati, ali ako pare nisu problem možeš da uzmeš XZ, pa kasnije kad izađe N5 da opet menjaš...
Od home tastera prevuci navise...
'Ko ce raditi novi NexusZna li se makar to.
99% malko modifikovan LG G2, sto ce biti apsolutna cista pobeda ako bazicni model ponude za 300$ opet.
Moze li se kako to iskljuciti na stock launcheru, mene nervira.Nekad kad prstom cistim ekran aktivira se. :thumbdown:
Evo šta ja imam od podešavanja u search... Nema Google Now...
Malo bolji ekran i kvalitetniiju kameru, drugo nema sta da se nabudzi na n5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari