Šta je novo?

LG Nexus 4

Moze li se iz nase drzave narucit nexus 4 pa da stavim na drugovu adresu u USA? Vidim da preko proxy servera mogu da odradim ali me brine moze li sa nase kartice, da ne prave probleme posle.

Braćo, u velikoj sam dilemi, pogotovo sad kad je oborena cena. Da li da uzimam četvorku, a petica je bukvalno iza ćoška? Kupovina jednog pa drugog ne dolazi u obzir, ubiće me moji... :) Da li prve serije telefona imaju slične probleme kao prve serije tableta, npr. ove godine je N7 imao probleme sa touch-om, GPS-om itd...

Ako mozes kupi ga za 250. Neces se zahebati. Mozes uvek da ga prodas i dodas za n5 do kog ces se malo nacekati.

Mozda nije najpreciznije recheno. Ne može jer kartica mora biti iz države sa čijeg playstorea se naručuje.

Kako se pokreće Google Now? Kako izgleda ikonica? Nemam je u aplikacijama...

a ikonica je onaj google search samo treba u podešavanjima da upališ google now. tj ne treba jer je shit i jede bateriju :)

a ikonica je onaj google search samo treba u podešavanjima da upališ google now. tj ne treba jer je shit i jede bateriju :)

Google now me je razocarao. Ne bih ga drzao na on ni da zivim u Americi, a za Srbiju da ne pricam.

Gledao sam da uzmem neke bubice sa mikrofonom. Relativno valitetne bubice bez mikrofona su oko 2-3 hiljade, dok su neke takve bubice sa mikrofonom preko 4-4,5 hiljade sto mi se iskreno ne daje. Nasao sam neke "Tatoo Canyon CNL-TSEP01" bubice sa mikrofonom od soma kinti pa ću da odem sutra po njih. Valjda će da odrade posao u prevozu ili gde već, a i fino izgledaju onako crvene sa pljosnatim kablom...

Ne znam što napisah post, al valjda da me neko odvrati od bacanja para jer sam skeptičan da će nešto od 1000 din da zadovolji moje nezahtevne potrebe za slušanje muzike a da ću pritom i moći da pričam preko njih. :D

Gledao sam da uzmem neke bubice sa mikrofonom. Relativno valitetne bubice bez mikrofona su oko 2-3 hiljade, dok su neke takve bubice sa mikrofonom preko 4-4,5 hiljade sto mi se iskreno ne daje. Nasao sam neke "Tatoo Canyon CNL-TSEP01" bubice sa mikrofonom od soma kinti pa ću da odem sutra po njih. Valjda će da odrade posao u prevozu ili gde već, a i fino izgledaju onako crvene sa pljosnatim kablom...

Ne znam što napisah post, al valjda da me neko odvrati od bacanja para jer sam skeptičan da će nešto od 1000 din da zadovolji moje nezahtevne potrebe za slušanje muzike a da ću pritom i moći da pričam preko njih. :D

Ja koristim stare sa nem pojma kog telefona i uspešno umanjuju buku voza i autobusa, a nekad čak i čujem da sam pustio i muziku :)

Imam jedno pitanje, informativno, ako moze bez hejta. Da li bi presli sa N4 na Xperiu Z? Imam ponudu od drugara pa se mislim, iako me N4 sasvim lepo sluzi?

Koliko para dodaješ?

Zavisi za koliko prodam N4, ali cenim oko 100, a inace XZ juce otpakovan

Uh, ja ne bih dao 100...
Bolje čekaj N5 pa za njega doplati, ali ako pare nisu problem možeš da uzmeš XZ, pa kasnije kad izađe N5 da opet menjaš...

Evo šta ja imam od podešavanja u search... Nema Google Now...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1377762274636.jpg
    uploadfromtaptalk1377762274636.jpg
    31.7 KB · Pregleda: 195
Ili povuces prstom od home dugmeta ka vrhu ekrana, ili na desktop-u stisnes ono Google na vrhu (ako ti je stock launcher) i tamo imas opciju google now.
2y9y6edu.jpg

Poslednja izmena:
Uh, ja ne bih dao 100...
Bolje čekaj N5 pa za njega doplati, ali ako pare nisu problem možeš da uzmeš XZ, pa kasnije kad izađe N5 da opet menjaš...
Fora je sto bih tih 100 ako bi bilo toliko dao kad imam, znaci fakticki bih sada menjao glavu za glavu pa kad bih imao viska para dao bih mu ostatak. Hardver je skoro identican malo je veci al je dobre izrade i rezolucije, to me privlaci, a i malo da procackam novu stvar :) Videcu jos, ne moram danas da odlucim. Hvala na odgovoru

Mislim da se bez ruta ne moze skloniti... znam da paranoid android rom to ima, neka kazu oni koji koriste, ja sam na stok romu. :D

99% malko modifikovan LG G2, sto ce biti apsolutna cista pobeda ako bazicni model ponude za 300$ opet.

Uh ja bih mnogo voleo kad bi bio slican LG G2, ali tesko da ce se to desiti. LG je mnogo ulozio u taj model i ocekuje odgovarajucu zaradu, samo bi sebe pokopali kad bi to uradili. Mislim da ce nexus 5 imati kozmeticke promene u odnosu na n4, kao sto neko rece, 5" HD IPS i jos neka sitna kozmetika, nazalost.

Bice kao lg2 ali ce da zakinu na kameri i onim malim bazelima sa strane,ir blasteru i jos nekim stvarima.. Cisto da se razlikuje

Poslednja izmena:
Morace dobrano da se potrude da n5 nadmasi n4 u dizajnu. Malo bolji ekran i kvalitetniiju kameru, drugo nema sta da se nabudzi na n5. Softver ce i na jednom i na drugom uvek biti isti i isto ce raditi svakako.

Vrh Dno