Šta je novo?

LG Nexus 4

Ili LG ili Motorola

To se ne zna. Samo se pretpostavlja ;)

Umjesto i nama bijedi da se omoguci po toj cijeni. Sta nam vrijedi sto se u USA prodaje po toj cijeni.
Nije to niska cijena, nego i realna. Sad sto ostali zavrcu dobro drugi par opanaka :)

nista od toga.. bice samo nexus 5 od verovatno 5 inca i full hd ekranom.. gledajuci kako su izbacili n7 verovatno ce biti opcije od 16gb,32 gb i jedna verzija koja podrzava lte.. za cene cemo da vidimo,ali cenim 350,400, i 450 za lte.. mada mozda budu sve te ali za 50 dolara manje :D mnogo je nagadjanja :)
To sto si sada napisao je na moju zalost realno. Ja sam samo napisao kako bi izgledao telefon bez mane za mene.

Ja SAM cuo da ce nexus 5 raditi vise proizvodjaca nosice naziv 5 zbog novog androida 5 tako sam dobio info od lg-ja

Jedino motorola i lg da naprave po jedan.. Mada ne vidim svrhu toga..

Nek naprave nekog jeftinog plastikanera kao iPhone. E al ovaj n4 je strasan po dizajnu i po tome kako lezi u ruci jos ovoliki telefon. Nema sta prelijep telefon ali osjetljiv vjerujem, makar bumper staviti koji ne remeti toliko izgled.

Jel i dalje ona varijanta sa bumperom ili toga više nema?
Pošto vidim da je bila varijanta Limited Edition http://goo.gl/05wpBu

Možda će dati svim proizvođačima da naprave njihovu verziju nexusa 5 i sve ih zajedno puste u prodaju :v

A jeste.. Sada svaka kompanija da razbija glavu i da proizvodi istrazuje i dizajnira proizvod a zna da ce ga prodati max u 1mil primeraka i to po nikada nizoj ceni.. Nema nikakve logike

Sad baš pričam sa burazom u Fra, naručio N4 16GB pre 3 dana i danas mu stigao. Skinuli su mu 358eura, ali je odmah danas po poslao zahtev da mu vrate 100eura. Verujem da će već sutra dobiti i pare nazad...Eto info iz prve ruke, svuda su spustili cenu...

E pa onda sam rešio, kupujem N4, a N5 će da padne oko Nove godine. Hvala ♥

Kolko je to dolar sunce vam kalajisano, dodje telefon 250eur pa i ovde je toliko, mozda zeru vise. Ja sam ga platio 250 prije mjesec-dva. Ispade da je $ vise od eura, ja kontao oko1.5 marke. Znam da je kanadski toliko... :d

Poslednja izmena:
Ne vrijedi nagadjati, ko god da pravi bice dobar uredjaj. Meni licno svejedno pa i EI Nis da ga sklapa :d. Nexus je Nexus *** :D

Kolko je to dolar sunce vam kalajisano, dodje telefon 250eur pa i ovde je toliko, mozda zeru vise. Ja sam ga platio 250 prije mjesec-dva. Ispade da je $ vise od eura, ja kontao oko1.5 marke. Znam da je kanadski toliko... :d
1€ = 1.3$
Ti si uzeo polovan zar ne?

Nov (star 1 dan sto kazu :d) uzeo preko oglasa sa garancijom. Oglasi su najbolji, ima fanatika kojima dosadi telefon prije nego sto ga kupe ili zele da ga prodaju iz samo njima poznatih razloga :d

Da, kome je dosta 8GB

Razgovarao sam sa jednim gospodinom iz Samsunga, a imam informaciju i iz Sony-a i oni nece praviti Nexus. Ostaje LG i HTC. Motorolu ne racunam, ona nece sigurno.

Realno da u svakoj kompaniji znas po nekog coveka koji raspolaze bitnim info znao bi i 3 meseca ranije.. N5 je verovatno vec proizveden pre 3,4 meseca u vidu prototipa koji je 90 posto isti finalnom proizvodu.. Ja 99 posto tipujem na lg :)

Kod nas je skuplje. Imam racun 660km placen i datum kupovine. Sad je manje po 30ak KM mozda, nista toliko znacajno. 16GB verzija naravno. Kod mene ove Nexuse slabo ko ima a i kupuje, tako da nema neke velike kupoprodaje. Uglavnom ko ima pare da kupi bolji tel trazi nesto poput S3, S4 itd

Edit: da malo je 8gb ali bas malo. I sa 16gb se kuburi ko hoce da snimi malo kvalitetne muzike, navigacija, slike/video...

Poslednja izmena:
Lg, HTC, Motorola... Najblizi je opet LG I licno navijam za njih

za ove pare da sam u USA kupio bih 5 komada i menjao ih kao carape, zivota mi.

Zivotna prevara.. Kolike su plate kod njih i ovakav mob im nude za 200 dolara.. Jedini minus sto ga nema u 4,5 boja pa da menjas uz patike i odelo :)

Ja upravo naručih preko buraza u Fra, jedan od 8GB za 209 eura (sa postarinom) nadam se da će stići kod njega u ponedeljak, pa će mi poslati u SER u utorak, inače ću čekati do N.G.:)

Koliko onda drugi deru kad ovi daju za tu cijenu. Samsung za isti HW trazi skoro milju maraka:D za nas je i 200dolara mnogo za njih ne. Njima su plate po 2-3hiljade. Isto kao kod nas da bude cijena oko 30eura u odnosu na plate :D

Tako im je za sve ne samo telefoni. Konkurencije ***... :)

Poslednja izmena:
Ja upravo naručih preko buraza u Fra, jedan od 8GB za 209 eura (sa postarinom) nadam se da će stići kod njega u ponedeljak, pa će mi poslati u SER u utorak, inače ću čekati do N.G.:)

Sta da radis sa 8GB :S Odnosno tebi ostaje manje od 5.

Poslednja izmena:
^

Da snimi navigaciju, po 3 pjesme i 3 slike i dosta :D:d

Nazad
Vrh Dno