Šta je novo?

LG Nexus 4

Nekim update-om ili u samom sistemu? Ne mogu da se setim da li može na stocku.
Može da se zapakuje u zip ili preimenuje u npr txt. Ali me iritira što neće baš apk. :D

Ne sećam se tacno kada, ali mislim da je minimum od 4.1 stock, a možda i ranije.

Meni radi na 4.1, tako da znaci verovatno od 4.2, mada neko i na 4.2 moze da potvrdi, posto ste svi na 4.3 :)

Ja sam na AOKP sa 4.2.2. -)

Da nisi obrisao u sistemu neki bluetoothshare.apk ili tako nesto... Da me ne mrzi otisao bi na 4.2.2, da ti proverim... Skoro sam ubedjen da sam prebacivao nesto kada sam bio na AOSP-u, ali nema sanse da se setim...

App backup pa super beam i prebacujete šta hoćete mnogo brže nego sa blututom (bez 3g i wifi-ja naravno).

Evo proverih, na CM10.1.2 može da se prebacuje apk preko bluetooth-a. Zamenio sam apk ovim iz CM10 i pojavila se opcija. Ali FC-uje. :D

Lepo je rekao Seraph, Google Now je u pitanju. Timely saradjuje sa Google Now, pa je moguće da je to u pitanju.

ALI Onua nije imao taj alarm, pa je imao to u notification baru?

Konektovao sam se preko US servera na TunnelBear-u. Pojavio mi se neki kljucic gore u notifikaciji i poceo je da mi trosi MB (od onih 500 sto dobijem) i sad udjem u Play Store i ne vidim nista samo moje App...? O cemu se tu radi? Kakvi su to MB? I kako na kraju krajeva mogu da kupim app?

Pa nema to veze direktno sa Timely, već sa Google Now. Označava da imaš novu karticu. Ja sam to imao još kada sam kupio telefon i aktivirao Google Now.

Krele, imaš temu "Kako da kupim aplikacije..." u Softverskom delu foruma. Tamo je sve objašnjeno.

Poslednja izmena:
Pa nema to veze direktno sa Timely, već sa Google Now. Označava da imaš novu karticu. Ja sam to imao još kada sam kupio telefon i aktivirao Google Now.

Krele, imaš temu "Kako da kupim aplikacije..." u Softverskom delu foruma. Tamo je sve objašnjeno.

Hvala. Nisam ni hteo ovde da postavim nego iz navike jer sam najvise na ovoj temi. :-D

ja nemam google now :) nemam uopšte search app. kako god, nemam više ni timely :)

Hehe ma znam. Nego da ne ponavljamo. Mislim da ima na poslednjim stranama. Čak je i medju poslednjih 5 strana u temi za aplikacije rečeno par puta. :)

Vojkane, samo mi Google Now pada na pamet. I meni se to pojavljivalo ranije, još kada sam kupio telefon, ali se ne sećam kako sam to rešio.

Timely je super. Nabavih Premium. Ovih dana testiram. :)

Poslednja izmena:
Konektovao sam se preko US servera naTunnelBear-u. Pojavio mi se neki kljucic gore u notifikaciji i poceo je da mi trosi MB (od onih 500 sto dobijem) i sad udjem u Play Store i ne vidim nista samo moje App...? O cemu se tu radi? Kakvi su to MB? I kako na kraju krajeva mogu da kupim app?

Kad se pojavi kljuc udji u playstore. Onda odes u opcije,izaberes ponovo svoj nalog,on ti ponudi da prihvatis uslove koriscenja,ti prihvatis i to je to. Osvezice store i videces sve app

Kad se pojavi kljuc udji u playstore. Onda odes u opcije,izaberes ponovo svoj nalog,on ti ponudi da prihvatis uslove koriscenja,ti prihvatis i to je to. Osvezice store i videces sve app

Odradio sam to sto sam mislio preko druge teme to sto mislio... Ovaj post zalutao ovde kao sto vec rekao, u svakom slucaju hvala! :)

Da li 4.3 update brise user data ili samo rom? Kad se radi preko telefona...

Urose ajd malo preciznije? Ako radis OTA ne brise nista, ako radis google factory image, brise sve, ako je pak u pitanju neki zip iz recovery-a, isto ne brise.

ota ne brise nista.. mada mozda budes imao neke bagove posle instalacije 4.3. tako da ljudi iz nekog razloga preporucuju clean instal to jest preko google image-a

Ih.... brat ima 18 god, prvi smartphone nema blage veze o nicemu. A nemam ni komp za image.... E ***, reci cu mu da uradi update pa sta bude.

Ljudi,jel moze neka preporuka za dobar auto punjac za Nexusa, sa onim uvijenim kablom? Gledao sam razne modele,univerzalne,nigde ne pise da moze Nexus 4.
Npr. jel moze ovaj?
http://www.winwin.rs/mobilni-i-fiks...lne-telefone-upaljac-12-24v-cbrmicrousb2.html
Narucio bih preko ebay-a ali nemam vremena,treba mi u roku od 5 dana,idem na duzi put a koristicu navigaciju.
Ista molba za preporuku vazi i za drzac za auto.
Hvala.

Nemoj da koristiš telefon tako brže će ti propasti baterija + verovatno neće ni moći da se puni zbog grejanja prilikom istovremenog punjenja i rada sa navigacijom. Bolje koristi navigaciju samo u "kritičnim" delovima trase, a telefon eventualno puni dok nije opterećen i ne često.
Ja lično imam stari sgs koji mi služi samo za gps i hotspot za tablet.

Poslednja izmena:
Ne planiram stalno to da radim, samo ovaj put, baš idem u meni nepoznat kraj...

Dobro de ne vristite odmah djeco :p
Elem, kako se ono dobija developer options...? Sta treba da tapnem i koliko puta?

Nazad
Vrh Dno