Šta je novo?

LG Nexus 4

Screenshot_2013-08-18-16-59-13.png

Pricamo o ovom halfbreedu.. ? Stoji mi mesec dana u mobu nikako da ga flesnem :)

Moj ima stopice i to, ali treba ujak da uzima isto nexus 4, gde pise taj serial? I kako bi trebalo da pise (tj. kako npr. ide ceo broj, ili je samo trocifren)?

Ja sam na PA već duže vreme i stvarno nemam neku zamerku. PIE i HALO fino rade(iako ih ne koristim uvek). I boje su ubedljivo najbolje na PA...
Slim nisam probao.
Da li bi neko ko je koristio oba roma(pa i slim) mogao ukratko da kaže razlike? Npr, može li na slimu da se podesi veličina onoj softverskih dugmića(kao što je na PA phablet i tablet ui)?

Moj ima stopice i to, ali treba ujak da uzima isto nexus 4, gde pise taj serial? I kako bi trebalo da pise (tj. kako npr. ide ceo broj, ili je samo trocifren)?

303k,304k,305k itd itd... to su pocetne cifre seriskog broja na kutiji

Poslednja izmena:
Ja sam na PA već duže vreme i stvarno nemam neku zamerku. PIE i HALO fino rade(iako ih ne koristim uvek). I boje su ubedljivo najbolje na PA...
Slim nisam probao.
Da li bi neko ko je koristio oba roma(pa i slim) mogao ukratko da kaže razlike? Npr, može li na slimu da se podesi veličina onoj softverskih dugmića(kao što je na PA phablet i tablet ui)?

Ako se dobro secam, toga nema kod Slima, ali ima nekih stvari kojih nema kod PA, tipa Dark Slim (to mi je bilo default podesavanje), podesavanje toggle menija itd
Baterija mi je duze drzala na Slimu...

Po čemu se razlikuje Slim od AOKP? Tih opcija ima na AOKP, kao i Phone i Phablet moda za notifikacioni meni. Nisam probao Slim, pa zato pitam. A sa AOKP sam izuzetno zadovoljan.

Ima vise opcija od aokp-a.(makar se meni tako cini ) :) Ne mogu se setim tacno kojih ali sam bio i na njemu 4,5 dana i nije imao ono sto trazim :)

Poslednja izmena:
AOKP ima vise podesavanja i ja sam se u tome pogubio, ali nisam primetio da ima neku svoju opciju za brisanje programa kao Slim. Dark AOKP mi nije skroz sve zacrneo kao Dark Slim, baterija mi je malcice krace trajala. Sve u svemu, ako ti ne treba svako moguce podesavanje, Slim je po meni bolji izbor. Da ne pomislis da nema podesavanja, ima ih i previse, ali ne za svaku sitnicu kao AOKP.

Verujem da je i Slim dobar. Ali AOKP je stvarno odličan. Dopada mi se detaljnost opcija za podešavanje, jer sam sve podesio kako meni odgovara. Nisam mogao da naðem manu. :)

pa zato i ima toliko romova,sta se kome svidi i udri :D od sada pa na dalje samo nexsus uredjaje :)

Verujem da je i Slim dobar. Ali AOKP je stvarno odličan. Dopada mi se detaljnost opcija za podešavanje, jer sam sve podesio kako meni odgovara. Nisam mogao da naðem manu. :)

Ako si na 4.2.2 probaj i Slim. mozda ti se svidi :) Za betu ne znam, nisam probao.
Zaboravih da pomenem i Carbon. Takodje odlican rom

Da, na AOKP 4.2.2 sam. Sačekaću AOKP 4.3, jer samo što nije stigao.

Verovatno ce potrajati dok se svaka sitnica ispegla, posto je Google napravio haos sa 2 verzije 4.3...Ja sam ubacio PA 4.3 i iskreno, kako vreme prolazi sve sam vise razocaran...
btw, donosi li Linaro bilo kakva poboljsanja?

Evo prve slike posto tapatolk neda vise slika

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376852246061.jpg
    uploadfromtaptalk1376852246061.jpg
    90.5 KB · Pregleda: 204
Halfebreed je exstra boje su super i mogu vam reci da ko god ih je video odusevio se,cak i ortaci koji furaju S3...PA je takodje mnogo dobar,ima brdo podesavanja,a Halo je prica za sebe bas koristan,pogotovu sad kad su sve bagove ispravili....

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376852585173.jpg
    uploadfromtaptalk1376852585173.jpg
    89.3 KB · Pregleda: 186
Osecam da ce ovaj halo da ubace u neku buducu verziju stock androida :)

Jel bi neko bio ljubezan da mi pošalje pp sa linkom za pa, konačno sam slobodan pa sam odlučio da je vreme za igranje sa telefončićem...

Bez uvrede, ali ne znam koliko je pametno da se igraš sa custom romovima ako sam ne možeš ni link da nađeš. Da ne bude posle zeznuo sam ovo ili ono...

Vrh Dno