Šta je novo?

LG Nexus 4

Screenshot_2013-08-12-21-00-55.png
Da li je meni ovakav plaj store zato sto sam na slimu.. ? Cenim da jeste..
Ma uzecu ga.. Imam neke pare u steku :) :)

Poslednja izmena:
5 ipo sati son na 4.3. To mi se vrlo svidja!
Bez 3g moram da napomenem.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376337029144.jpg
    uploadfromtaptalk1376337029144.jpg
    60.7 KB · Pregleda: 252
  • uploadfromtaptalk1376337104639.jpg
    uploadfromtaptalk1376337104639.jpg
    50 KB · Pregleda: 256
  • uploadfromtaptalk1376337124168.jpg
    uploadfromtaptalk1376337124168.jpg
    47 KB · Pregleda: 258
Baterija vrh. : kakva je bila na 4.2 posto sam odmad updateovao nisam koristio.

Lošija :)

To nisam znao super, kad budem uskoro kupovao tel samo gledam serije od 303+ :) A interesuje me koji je vama ljepsi bijeli ili crni, koja je boja zastupljenija ? :)

Beli ćeš teže naći, retko gde ga ima...

Crni je zastupljeniji, beli je skoro izasao. Al' na belom je valjda samo zadnji deo bele boje te ne vidim svrhu toga...

Samo pazi pogledaj kod nekoga da li te nervira to sto se na suncu vidi matrica kada je ugasen ekran i pod odredjenim uglom se vidi neko svetlucanje (kada je ekran ukljucenr). Vec je spominjano na forumu par puta o tome. Meni je smetalo na pocetku, ali navikne se covek :)

I ja sam primjetio tu "mrezu" na ekranu, medjutim nigdje veze, ne smeta ni sekunde :D

Nadam se da je dozvoljeno ovo objaviti. Ugl je bijeli NExus 325e 16gb. Hvala na savjetu provjericu i to :) @Stjepan_Zarez aahahahah a sto cu sve moram da provjerim :D @ stejer hvala na obavjestenju :)

Poslednja izmena:
Super je, čak ima ikonice za blic i b92 :)

Trebao si bacis negde link da ga svi provozaju :)

Evo pustih jednom AnTuTu iz zezanja:

6hPARs2l.png
QAuldX1l.png

Poslednja izmena:
Genije. :p A ti ga citirao zajedno sa linkom. Džabe što je on editovao.

Mislio sam da je povezano pa da će i u citatu da se skloni kad on skloni, nisam razmišljao u trenutku... *** sad, nisam dugo na forumu. :)
Prijavljeno, pa će da brišu valjda.

Poslednja izmena:
Baš sam mislio naručiti nexus 4 headset kad ono cvrc ima samo na gp da se uzme a oni naravno ni ne pomišljaju da postoji tamo neka srbija u kojoj bi ljudi kupovali stvari od njih...

Zašto baš Nexus slušalice? Pa kupi bilo koje, a sigurno ima boljih. Ima thread o tome. Pomoćiće ti kolege forumaši preporukom.

Baš sam mislio naručiti nexus 4 headset kad ono cvrc ima samo na gp da se uzme a oni naravno ni ne pomišljaju da postoji tamo neka srbija u kojoj bi ljudi kupovali stvari od njih...

Kolko para ?! Sto ne kupis druge neke sluske, *ebes njih! :) Cekam da prodam SGS1 pa da uzmem Zenhajzer CX 300 II (bestbuy) :guitar:

Stigao mi Nexus 4 nakon 10-ak dana zezanja sa servisom :D
Za sada su utisci WOW što se tiče brzine. Nedostaju mi neke Samsung stvari ali dobro, navići ću se :)
Instalirao sam DashClock i slova su OGROMNA! Kako vi držite desktop? Default je 5x4...

Ja sam drugu (kao i sebi na gnex) namestio na 8x7 :D

Poslednja izmena:
Kol'ko je to 2,3 crvene!? :)

Nego kakav je Qualcomm WCD9310 DAC u odnosu na konkurenciju (ostale). Hoce li biti kvalitet zvuk sa dobrim sluskama, barem priblizno SGS1 sa njegovim originalnim :=)

40-60KM ;-)

Ako nisi neki "audio" freak biće ti isti :-D

Nazad
Vrh Dno