Šta je novo?

LG Nexus 4

Ali cataclysm nema pie :p

Ja upravo presao na AOKP. Za sada je extra. :)

Ali to nije to ;)

Nije loša ni ta fora sa spuštanjem tih komandi kada nisu u upotrebi :)

^ +1 Sad to imam na AOKP. Ukljucio sam, pa se sad navikavam. Nije losa stvar. :)

Ja to ne volim... Ne znam zašto, ali eto...

Ko kaže da zna ;)

Swipe u donjem delu na gore i pojave se tasteri. Još sam stavio i power taster dole, pa gasim ekran tako. :)

Lepo izgleda u početku veliki ekran ali je smor što je spora navigacija tako... Neka zlatna sredina su dugmići na oko 25-30dpi koji su uvek vidljivi :)

^ Može i to. Ja sam smanjio navigacione tastere na 40dpi i stavio da se uvlače.

A probao sam i da još smanjim tastere, a da se ne skrivaju. I to je dobro rešenje.

Poslednja izmena:
Najbolje kažem ti :)

Samo dpi nije isto što i px kod njih, 1 dpi = 2 px da se tako izrazim

Prepravio sam. Lapsus je bio 40pix. U pitanju je 40dpi. Čačkam podešavanja i kucam uporedo na forumu. :D

Ja drzim na 36 ili 34.. Ni previse mali ni veliki :)

Ustvari na 40,sada videh :)

ako mene pitas.. slim

Poslednja izmena:
Imam jos jedno pitanje :D Interesuje me ima li koja razlika izmedju bijelog i crnog Nexusa 4 ? nesto sam citao da je na bijeli kao dodata 2 ispupcenja da bi se zvucnik cuo bolje ?

nema razlike ,sem u boji.. i crni ima ta dva ispupcenja(doduse serije 303,304,305) koja u stvari ne sluze nicemu..

Poslednja izmena:
Sluze ako ne koristis case ili bumper da se bolje cuje zvucnik jer odvaja kolko tolko zvucnik od podloge...

^^da ako mobilni drzis na staklenoj podlozi.. fazon ako ga stavis na astal ili neko drvo ista je stvar,toliko su male te sisice da ne znam zasto su ih i stavljali :D

I ja kazem te sisice su bzvz. Nego kako da provjerim iz koje serije je telefon! :)

Pa jel ti nešto piše na kutiji?

aaaa to, nisam gledao sad cu vidjeti :D (S/N) pocinje sa 304, znaci novija serija ima sisice i suzenu kameru :D

Eto ubo si novu verziju, a nisi ni znao :-D

Konkretno mislim da su od serije 303 drasticno popravili kvalitet izrade moba. One ranije serije koliko znam su cesce imale problema sa power i volume dugmicima,posle nekog vremena se drasticno olabave i pocnu da igraju :) ima likova sa xda koji su po 8 puta vracali mob dok nisu dobili serije 303 + ... To mi je za nauk kada budem uzimao n5,moram da preskocim prvih par serija :)

OTkud znas da ces uzimati N5, mozda ti se ne svidi. Zna se ko uzima prve serije... :)

Vrh Dno