- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Imaš Franco kernel koji ima podešavanja za pojačavanje zvuka.
E pa onda ti ne preostaje ništa drugo nego da uninstaliraš telefon...
Imaš Franco kernel koji ima podešavanja za pojačavanje zvuka.
Ti si neki shaljivdzija vidim...
Da, ne cackam nista na Nexusu, barem znam da cu imati manje potencijalnih bagova, a nista vise necu dobiti :d Pa najvise sam kupio Nexus zbog redovnog update-a i Vanilla Androida, ali i druge karakteristike su svakako vrhunske!
Kupiti kvalitetne sluske i bice basa. Ne mozes iz smeca nesto izvuci![]()
@Pittsburgh
Uh, ako flešneš PA, opasno ćeš se navući na tu rabotu i nećeš moći da prestaneš![]()
Stalno nesto zanovetas i trazis a smeta ti flesovanje i rutovanje? Ako ti neces ne prosipaj "pamet" drugome, nekome mozda treba a citajuci tvoje postove pomislio bi neko vidi ga ovaj strucnjak. Ako on nece da rutuje zasto bih ja? Pa onda udri po 200€ za bolje sluske a ono skoro pa isti ku...Skontao sam da je to flesovanje (hajd na ovim ne nexusima shvatam), obicno gubljenje vremena, jos pogotovo kad pocnu isplivavati bagovi! Nista dobio nisi, navuces se na ta s*anja ko drogu, stralno nesto mijenjas i nikad zadovoljan! Skrasi se sa jednim ROM-om i smiri seNismo kupili telefone za testiranje developera
![]()
Ne znam da li ima veze sto moj Optimus G deli hardver sa N4 ali ovaj na stock radi kao besanStvarno ga je LG ispeglao,svaka im cast.
Stalno nesto zanovetas i trazis a smeta ti flesovanje i rutovanje? Ako ti neces ne prosipaj "pamet" drugome, nekome mozda treba a citajuci tvoje postove pomislio bi neko vidi ga ovaj strucnjak. Ako on nece da rutuje zasto bih ja? Pa onda udri po 200€ za bolje sluske a ono skoro pa isti ku...
I da, jadan li je onaj koga ti testiras![]()
Ovo mi deluje kao cool mod:
[MOD] [JB 4.3 Deodex/Odex] Stock Launcher + 36/32DPI Transparent Navbar V2.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2390902
Ovaj Transparent NavBar sa 32dpi mi se baš dopada.![]()
Ima da padnu Sennheiser CX 300 II da kidaMislim da nema boljih za te pare i u te svrhe (lako i prenosive)
![]()
Je l' primjetio neko kad se puni tel, da mu treba po dana da predje sa 99% na 100% (Charged) :d
Necekam ovlasceni servis sam radimDanas Sam menjao poklopac baterije drugaru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari