Šta je novo?

LG Nexus 4

Imaš Franco kernel koji ima podešavanja za pojačavanje zvuka.

Zezaš malo, a? :) Postoji mogućnost, pa ako želiš - možeš. To je čar Nexusa.

Zato sto su to njegove reci, naseg druga Scepana :D Kupio je Nexus da ga ne cacka :)

A to. Videh. Napisao je odmah kao odgovor na moj predlog, pa obrisao post. :)

:D Da, ne cackam nista na Nexusu, barem znam da cu imati manje potencijalnih bagova, a nista vise necu dobiti :d Pa najvise sam kupio Nexus zbog redovnog update-a i Vanilla Androida, ali i druge karakteristike su svakako vrhunske! :)

Kupiti kvalitetne sluske i bice basa. Ne mozes iz smeca nesto izvuci :D:D

:D Da, ne cackam nista na Nexusu, barem znam da cu imati manje potencijalnih bagova, a nista vise necu dobiti :d Pa najvise sam kupio Nexus zbog redovnog update-a i Vanilla Androida, ali i druge karakteristike su svakako vrhunske! :)

Kupiti kvalitetne sluske i bice basa. Ne mozes iz smeca nesto izvuci :D:D

Apsolutno se slazem...

Skontao sam da je to flesovanje (hajd na ovim ne nexusima shvatam), obicno gubljenje vremena, jos pogotovo kad pocnu isplivavati bagovi! Nista dobio nisi, navuces se na ta s*anja ko drogu, stralno nesto mijenjas i nikad zadovoljan! Skrasi se sa jednim ROM-om i smiri se :D Nismo kupili telefone za testiranje developera :D

Mislio sam da se slazem za deo sa sluskama. Ovo drugo ni ja nisam radio, ali me Pa vuce da ga flesnem

Meni se danas desio prvi restart, otvorio galeriju slika i ono restart.

@Pittsburgh
Uh, ako flešneš PA, opasno ćeš se navući na tu rabotu i nećeš moći da prestaneš :p

Poslednja izmena:
Ima da padnu Sennheiser CX 300 II da kida :D Mislim da nema boljih za te pare i u te svrhe (lako i prenosive) :D

Ne znam da li ima veze sto moj Optimus G deli hardver sa N4 ali ovaj na stock radi kao besan:)Stvarno ga je LG ispeglao,svaka im cast.

@Pittsburgh
Mislim da nema još. :)

Skontao sam da je to flesovanje (hajd na ovim ne nexusima shvatam), obicno gubljenje vremena, jos pogotovo kad pocnu isplivavati bagovi! Nista dobio nisi, navuces se na ta s*anja ko drogu, stralno nesto mijenjas i nikad zadovoljan! Skrasi se sa jednim ROM-om i smiri se :D Nismo kupili telefone za testiranje developera :D
Stalno nesto zanovetas i trazis a smeta ti flesovanje i rutovanje? Ako ti neces ne prosipaj "pamet" drugome, nekome mozda treba a citajuci tvoje postove pomislio bi neko vidi ga ovaj strucnjak. Ako on nece da rutuje zasto bih ja? Pa onda udri po 200€ za bolje sluske a ono skoro pa isti ku...
I da, jadan li je onaj koga ti testiras :p:p:p

Ne znam da li ima veze sto moj Optimus G deli hardver sa N4 ali ovaj na stock radi kao besan:)Stvarno ga je LG ispeglao,svaka im cast.

Ma radi i nexus kao besan ali je go ko pištolj, dosta korisnih opcija se dobija modovima/romovima...

Ma za nexus znam,imao sam prosli,ovaj mora samo bolje da radi.
Nego me LG iznenadio kako fluidno radi Optimus G,a ima dosta dodatnih opcija koje bih na nexusu dobio custom romom.

Stalno nesto zanovetas i trazis a smeta ti flesovanje i rutovanje? Ako ti neces ne prosipaj "pamet" drugome, nekome mozda treba a citajuci tvoje postove pomislio bi neko vidi ga ovaj strucnjak. Ako on nece da rutuje zasto bih ja? Pa onda udri po 200€ za bolje sluske a ono skoro pa isti ku...
I da, jadan li je onaj koga ti testiras :p:p:p

+1

I couldn't agree more :)

Je l' primjetio neko kad se puni tel, da mu treba po dana da predje sa 99% na 100% (Charged) :d

Ne. Puni normalno. Mada mu kod mene treba 3 do 3 ipo sata da se napuni, ali mislim da je to do punjača.

Ovo mi deluje kao cool mod:

[MOD] [JB 4.3 Deodex/Odex] Stock Launcher + 36/32DPI Transparent Navbar V2.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2390902

Ovaj Transparent NavBar sa 32dpi mi se baš dopada. :)

Stvar koja mi se najvise svidela na Moto X-u :D

Ima da padnu Sennheiser CX 300 II da kida :D Mislim da nema boljih za te pare i u te svrhe (lako i prenosive) :D

Htedoh da uzmem Sennheiser CX150 al posto ih je tesko naci kod nas odlucio sam se za Denon AH-C252 posto mu to dodje nesto slicno i po ceni i po kvalitetu, samo jos da se nakanim da odem da ih kupim po ovoj vrucincini...

Necekam ovlasceni servis sam radim :) Danas Sam menjao poklopac baterije drugaru

Prilozi

• uploadfromtaptalk1376150006242.jpg
    uploadfromtaptalk1376150006242.jpg
    89.5 KB · Pregleda: 305
  • uploadfromtaptalk1376150038796.jpg
    uploadfromtaptalk1376150038796.jpg
    82 KB · Pregleda: 303
Meni se isto desava,da kada pokaze 100% i skinem ga sa punjaca posle par minuta spadne na 98% i onda tako stoji malo duze na 98%...

Nazad
Vrh Dno