Šta je novo?

LG Nexus 4

Zvali me iz M:Tela u vezi ovoga sto ne pise ime mreze. Kazu da je do telefona, kao neki SW bug na telefonima iz nekih serija, mada ne vjerujem. Koga sam god pitao ko ima Nexus ima isti problem! Kao oni su to rjesavali u servisu. Ko zna mozda Google ispravi nekim updateom, ako je do toga! :)

I ja sam na mtel-u (R. Srpska naravno), a N 4 sam kupio kod njih, i kad spustim notifikacije pise mi M:TEL. Ali se sjecam dok sam imao Sgs 1 i CM rom da mi je pisalo no service.

Slušalice od iPhone 4S rade odlično, čak radi i mic i onaj taster za pauziranje. Jedino +/- ne radi.

Sto se tice tih folija ja sam batalio. Dovoljno da jedna praška padne da s*ebe dosta toga i traljavo je nalijepis.

Nego da pitam je l' i zadnje staklo Šimpanza Glass v2 :):D

I ja sam na mtel-u (R. Srpska naravno), a N 4 sam kupio kod njih, i kad spustim notifikacije pise mi M:TEL. Ali se sjecam dok sam imao Sgs 1 i CM rom da mi je pisalo no service

Kazu da na nekim serijama je OK. Medjutim mozda se narod zalio pa sredili to na tim svojim modelima. Kazu da je neki SW bag. **** ga bitno da nije nista pokvareno, mozda se sredi nekim updateom. Mozda je do Modema ko zna, sta ti pise pod Baseband uslikaj i postavi Screenshot ,) A vidim meni na SGS1 i CM je bilo sve oK :d

Poslednja izmena:
nije.. zadnje staklo je neka vrsta plastike ili veoma tankog stakla. ko ce ga znati,samo znam da nije gg

Fino je osmisljen dizajn i sve to (malo su tu iskopirali iPhone, to je isto uradio i Sony sa XZ). Ali kad vec nije GG ja bih vise voleo da je plastika zadnji dio.

Moguce da su telefone koje su oni prodavali nesto budzili, mada sumnjam jer su tamo sve teski duduci.
url]

url]

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da su budzili to, cim je on meni rekao da mogu donijeti da isparve. Mislili su da sam od njih kupio telefon. Ma jesu duduci operateri i oni po salterima, valjda u cijeloj drzavi ima 5 ljudi koji kontaju nesto. Danas su me prespajali 5x dok nije doslo do nego ko poznaje stvar :d

Sta si to ti postavio nista se ne vidi. Imas opciju preko tapatalka da uploadujes sliku ako si preko tela!

Ja ne vidim ni preko kompa ni tt-a...

Preko telefona je. Evo sad sam valjda ispravio, nije htio direktno da je uploaduje.
Ne dao bog da ti stvarno treba pomoc od njih, katastrofa su...
Meni su dali ponudu koju nisam mogao da odbijem, N 4 za 1 KM. :)
Mada me sad svki mjesec stoja ceka na racunu, ali ne kajem se ni sekunde.

Uzeo sam slusalice Sony MDR-ZX100 i super su, ali su headphones i posle sat vremena ti se oznoje usi i to mnogo smara, jos je i leto...

Poslednja izmena:
Kakav je zvuk. Mene smara recimo kad sam na TuneIn nekako nema visokih tonova, a preko Google Music sa onim njegovim EQ se nasteli malo. Zvuk na SGS1 je bio zakon, ovde je dosta losiji ali ne smeta :d

E pa to je volfson :p
Ja kad god mogu slušam muziku na wave-u :D

Ja volim da koristim jedan telefon, ne volim da imam 5 telefona kao neki :) Znaci, kupim novi i prodam stari...

Ma wave je na oglasima, a i nosim ga samo kada negde dalje putujem, za kraće relacije je dobar i nexus:-D

Poslednja izmena:
Jel kupovao neko sluške da mi da predlog kakav? Sad sam baš pogledao nexus 4 headset ali ne volim takav tip sluški..

Ja koristim od iPhone 4S meni zavrsavaju posao. Mislim da su AKG K311 bestbuy za neku razumnu cifru, naravno to je in ear tip, vise za telefon! :)

Mogli su odmah svima da nam spakuju jedne takve a ne da cepidlače :p

Slažem se potpuno čak i da sam morao dati više para za tel onda ne bih se uopšte bunio lakše mi odmah uzeti nego sad tražiti..

@stjepan_zarez ne izgledaju loše al mi trebaju sluške s mikrofonom jer ću ih koristiti na telefonu...

Poslednja izmena:
Slažem se potpuno čak i da sam morao dati više para za tel onda ne bih se uopšte bunio lakše mi odmah uzeti nego sad tražiti..

Cini ti se. Ovako je bolje, manja cijena telefona. Ne moras slusalice odmah kupiti!,)

@stjepan_zarez ne izgledaju loše al mi trebaju sluške s mikrofonom jer ću ih koristiti na telefonu...

Pa imaju MIC :)

Pa ko će ostati? Jedino exynos (a zna se da oni ne daju source, e sad možda bi drugačije bilo kada bi bilo za Nexus)... Intel ne računam, njemu treba još 2-3 godine za mass production i za optimizaciju...

Pa exynos.. Kazu ljudi da nije bilo takvih problema sa nexus 10 i galaxy nexusom

Galaxy Nexus nema Exynos, već TI OMAP čipset. A TI se povukao iz proizvodnje čipova za mobilne ureðaje.

Sto je bas steta. Oni su najbolje shvatali koncept Open Source-a.

Furam 4.2.2 stock, non root. Da li odradim ota 4.3 preko ili prvo factory reset?

Ota pa factory reset.

Nekad zna da se pogubi telefon posle apdejta.

Ja nisam imao nikakvih problema, a pre jedno 10 dana sam uradio ota. Cim se pojavio na mom telefonu.

Ljudi, treba mi pomoc. 3 puta za redom sam brikovao telefon. Pokusacao sam da instaliram Slim rom i uputstvu pise: !Recommended! Full wipe, and manual format /system
Iz twrpa sam isao na format i selektovao sve sto moze i svaki put je obrisao i OS i podatke, ukljucujuci i zipove.
Googlao sam sta je manual format system i totalno sam se zbunio sta i kako. Moze li mi neko prevesti na srpski sta mu dodje Full wipe, and manual format /system, tj koji su koraci i kako da sacuvam zipove na kojima mi je slim?

Vrh Dno