Šta je novo?

LG Nexus 4

Ma kazem samo.. Zbog tog softwerskog sistema protiv grejanja.. Ko da su bench testovi bitni za jedan nexus uredjaj

Stigle folije sa eBay-a iz Nemačke. Nisam stigao da zalepim, ali deluju čudno na prvi pogled. Prvi put vidim ovakve folije. Kada budem zalepio, napisacu utiske.

Zvali me iz M:Tela u vezi ovoga sto ne pise ime mreze. Kazu da je do telefona, kao neki SW bug na telefonima iz nekih serija, mada ne vjerujem. Koga sam god pitao ko ima Nexus ima isti problem! Kao oni su to rjesavali u servisu. Ko zna mozda Google ispravi nekim updateom, ako je do toga! :)

Nema sanse da google ispravi nesto sto se javlja samo kod jednog operatera na brdovitom Balkanu. Zvanicno google nije ni dostupan sa svim svojim servisima na nasim prostorima.

Zvali me iz M:Tela u vezi ovoga sto ne pise ime mreze. Kazu da je do telefona, kao neki SW bug na telefonima iz nekih serija, mada ne vjerujem. Koga sam god pitao ko ima Nexus ima isti problem! Kao oni su to rjesavali u servisu. Ko zna mozda Google ispravi nekim updateom, ako je do toga! :)

Najbolje bi bilo da ubaciš karticu nekog drugog operatera i ako ni tada ne bude pisalo ime mreže nešto je do telefona, a ako bude kako treba dobro nabrusi one iz M:TEL-a :D

U redu je sa drugim operaterom. Bagra iz telekoma srbije kupila MTEL i ovde prosipa suplju da nije do njih... :d

Onda neka ti daju drugu karticu.

Kupio danas original microSim nije sjecena, medjutim isto. Svakako preporucuju originalne microSIM valjda one sjecenr nekad znaju kontakt izgubiti.

Svakako preporucuju originalne microSIM valjda one sjecenr nekad znaju kontakt izgubiti.

Netačno. Ista stvar.

Zalepih jednu foliju sa eBay-a. Vrlo sam zadovoljan rezultatom. Nešto se teže lepe tj lako se prave balončići. Ali se izguraju balončići i nema nikakvih problema. Folija je izuzetno providna i uglavnom se i ne vidi, jer odlično naleže. Tanja je i bolje prijanja uz telefon od generičke Teracell kupljene kod nas.

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan kupovinom. :)

Aj daj koja je firma i to, da vidim jel imaju za moj telefon..

hmmmm... daj opet linkove mrzi me da trazim :D :D za koliko dana ti je dolsa i koliko su ti uzeli u posti za carinu ?

Evo linkova do folija koje sam poručio:

Folije za ekran: http://www.ebay.com/itm/360691738018?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Folije za ledja: http://www.ebay.com/itm/190871264122?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Čak postoji 1 set gratis ukoliko se uzmu dva ista seta. Ja sam poručio jedan set za ekran i jedan set za leđa, tako da nisam dobio taj set gratis.

Nije mi ništa dodatno naplaćeno. Set od 6 komada me je koštao 2.2$. Stigle su za 5 dana u koverti.

Folije su relativno dobre za svoju cenu. Sigurno ću uzeti ponovo, ukoliko zatreba.

Poslednja izmena:
To UltraClear je dakle model, to da trazim :)

^ Pretraži samo artikle tog prodavca za tvoj model telefona. Verovatno ima u ponudi, jer ih oni prave/seku. Na kesici mi piše "Made in Germany" i grad odakle je prodavac.

***, nema za moj.. hvala u svakom slucaju.

Netačno. Ista stvar.
BC
Zalepih jednu foliju sa eBay-a. Vrlo sam zadovoljan rezultatom. Nešto se teže lepe tj lako se prave balončići. Ali se izguraju balončići i nema nikakvih problema. Folija je izuzetno providna i uglavnom se i ne vidi, jer odlično naleže. Tanja je i bolje prijanja uz telefon od generičke Teracell kupljene kod nas.

Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan kupovinom. 
Nisu ni skupe teraccel su uzasne realno jeste da su dzaba Ali su tragedija. Moracu I ja da porucim pogotovo za ledja :)

Ovde imaš 6 pokušaja za 2.2$. Naučićeš se valjda na 5. ili 6. foliji. :D Poruči dva pakovanja, dobijaš treće gratis. Pa treniraj.

@fkloznica, to nije onaj prodavac koga sam preporučio. Kako li si došao do tog linka... :)

Poslednja izmena:
Porucih i ja, dajte neki savet za one zaebane delove, verovatno ce biti rupa za proximity senzor, na ovoj foliji sto sam neuspesno stavio je bilo onako kao blago iseceno tu za rupu, kad pritisnes ispadne to parce, e sad ja to nisam skidao pre lepljenja vec sam posle pokusao da ga skinem i milion baloncica naravno, nemoguce da ih izbacim oko te rupe..

Dovoljno je jednom da se s****te sa lepljenjem folije. Već drugi put ide lako. Na svakoj foliji imate dve nalepnice, jedna se odmah skine a sa drugom se "šteluje" položaj na ekranu. Naravno, najvažnija stvar je čišćenje ekrana pre lepljenja.Doooooobro očistite ekran i neće biti problema. Ti balončići se stvaraju i oko najsitnijih zrna prašine. Za uklanjanje balončića koristite parče plastike, najbolja je gitarska trzalica :)

glavno za te folije je da budete u sobi gde nema prasine. jer za manje od sekunde prasina uleti i pre nego sto naslonite onaj sloj,a cim uleti odmah se stvori balon :) mora iskustvo da bi se lepo stavilo

aj ovako ko ima foliju viska da mi proda, a ako mi nalepi foliju dobije pivo :). Ja imam neku ali je mala, sa svih strana

Anderson, ove folije nemaju "dve nalepnice". Već je ovde veća bela folija, pa je na toj foliji zalepljena folija za ekran. Ova bela se "prelomi", a onda se ova druga folija lepi na ekran. Nisam to video do sada, ali nije teško staviti. Posle uvežbavanja nije neki problem.

Mnogo je lakše stavljati foliju u prostoriji gde ima vrlo malo prašine. Kod mene u kući, na žalost, tako nešto ne postoji. Ja volim da živim opasno. :D

Miodraže, odakle si?

Poslednja izmena:
E pa to, znaci to je normalno, ja cim sam skinuo onu prvu foliju, vec se izlepila prasina po njoj :D Ja bi ovo naplacivao 40 eura :D

Nazad
Vrh Dno