Evo ga ss
Stock 4.3
Podeli sa nama vremensku prognozu i te Toggles-e ili kako se vec zovu![]()
Lep rezultat. Koja podešavanja koristiš? Brightness, 2G/3G, šta imaš od sinhronizacija?
Power Toggles.
Stvarno postižete lepe rezultate za bateriju.
Baš me zanima koliko ćemo mi sa Note2 izvući kad stigne 4.3. Ja sam sad na 4.1 na 22h uključenosti uspeo da izvučem 8h screen on. Ako bude samo dva sata onscreen vremena više sa istim brojem sati uključenosti ja sam srećan.
Nemoj puno da ocekujes, jer ipak ovo je AOSP, a Samsung (ne)ce "srediti" to![]()
Stigao je i meni, ako se ne varam. I ja idem na more, pa cu instaliram kad se vratim.
Da ti iskreno kazem, ne znam. Na pocetku sam procitao da je koristan, pa sam ga odmah instalirao. Prakticno da nisam ni probao bez njegaKako ti pomaže baterry guru? ja sam ga uninstalirao jer mi je baterija čak manje trajala nego obično
Da li jos neko ima problrma se telefonom da se greje kad se koristi, tj. Kad se pusta muzika igraju igrice ili nesto na youtube. A posebno na punjacu kad je. Pomozite da znam da idem dok sam u nemackoj da ga vracam ako to nije normalno. Ali i kada se usija on sve radi kako treba proveravao baterija se greje do 42°
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari