Šta je novo?

LG Nexus 4

Hehe On i ne zna kako se radi screenshot. Kupio je telefon pre nedelju dana sa Play Store-a. Ujedno mu je to i prvi Android. Tako da je dečko imao sreće. :)
A i taj OTA zip je morao od negde da dođe, tako da je OTA krenula sigurno. E sad na kom broju uređaja...

sad cu da vidim sta je sa skajpom, cim se javim nekome, sekund razgovora i pljas, reboot.

Uradi clear data za Skype. Meni je par aplikacija zezalo nakon update-a na Android 4.3, pa sam odradio clear data i sada rade dobro. Mada me malo brine trajanje baterije. Čini mi se da je bilo bolje na 4.2.2. Mada je to možda i do ovog SuperSU 1.41... Videćemo sada kada sam odradio update na 1.43.

Poslednja izmena:
Mnogo Google smara sa tim OTA apdejtom. Apple kad pusti apdejt, svi uređaji odmah dobiju notifikaciju za apdejt.

Biće i kod nas narednih dana. Taman da se srede aplikacije koje trenutno zezaju i da se ispravi SuperSU/Superuser. Ne znam ni sam da li sam malo požurio sa update-om. I na 4.2.2 mi je sve super radilo. :)

Ne radi ni wyse pocket cloud remote, cim se konektuje kao rdp pukne programcic.

Baterija sad tek kida :D

Telefon i stiže sa 4.2.2. Ali moguće je da on i ne zna šta je update, tako da ko zna šta je to bilo. On i ne zna da pogleda koju verziju Android-a ima, a ja mu nisam rekao kako da proveri. :)

Samo uključi "Run in foreground" i radiće. To je postalo obavezno u Android 4.3.

Haj da ja odgovorim :)

Imam noob pitanje. :d

Koristim PA + Franco i ocu da se pripremim za PA sa 4.3 update-ima. E sad update-ovao sam radio, ali me interesuje jel mogu i bootloader da odradim, a da ne moram da se vracam na stock?

Hvala. :)

Kako mislis bootloader da odradis? Koliko ja znam (neka me neko ispravi ako grijesim) bootloader samo "diras" kad hoces da ga otkljucas/zakljucas... tebi je otkljucan cim imas custom rom PA... ako hoces novi PA sa update-ima sa 4.3 onda flasnes citav rom (kad ga PA tim izbaci) bez diranja bootloadera.

Jel niko ne zna odgovor na moje pitanje ili me coolirate? :d
Odgovorio ti je Corvius.....
U principu kad dodje novi PA 4.3 moraces runo da flesujes radio , Corvius ti je postavio link.....Ili da se vratis na stock 4.2.2 i onda updejtujes na 4.3 sa OTA.zip-ta ti je varijanta bolja jer on sam flesuje novi radio i baseband , pa onda na novi PA 4.3 kad izadje...

Bit će piva :beer:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374836330330.jpg
    uploadfromtaptalk1374836330330.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 168
epapyqyg.jpg

dobro to nije lose.. ja sam juce izvukao 3 sata i 40 min na 14 h ukupno.. ali sam igrao igrice 40 minuta :) mada sam konstanto bio na 35 osvetljenja i 2g / wi fije

Na telefonu su WiFi/3G ukljuceni od 7-23:00. Nocu gasim data. U pitanju je MTS. Aktivni su mi exchange push nalog (touchdown), gmail, hangouts, viber, twiterr, linkedin. To je ono sto radi u pozadini stalno. Iskljucio sam novu opciju skeniranja wifi kad je iskljucen. Na telefonu ne igram igrice, koristim yt, gmail, chrome, razne app (formula, vesti...). Znaci u pitanju je neko da kazemo normalno koriscenje.
Instalirao sam image fajl i zakljucao bootloader i naravno nemam root, da kazemo stock situacija. Standby mu je jako dobar i 3g signal mi se cini bolji. Sinoc sam na kosutnjaku imao 3g koji ranije nisam imao.

Ovo je sjajno... Meni su 3g i mediaServer kad slušam muziku najvece boljke. Na koliko ti je osvetljenje namesteno? Hvala

Sekao sam karticu u prodavnici mobilnih telefona. Kartica u telefonu je sluzbena biznet.

I jos jedno pitanje.. Pokusavam da razvijem neku teoriju :) kada si je isekao da li ti ovo bakarno s'anje dole pokriva skoro celu karticu ili ne.. Npr
IMG_20130726_134857.jpg

Морао сам сценарио Ц тако да ми је све побрисао плус ме јебавао са 8гига простора после флеша. Нема везе одрађено.

Poslednja izmena:
error hvala tebra !! pretpostavio sam da je vece taj bakarni deo..

Nesto cudno mi se desilo danas. Skinuo sam Viber, upisao broj, potvrdio i od jednom mi je u notifikacionom baru iskocio propusten poziv sa broja +44 7238 504073 (United Kingdom)... i ranije sam instalirao Viber mnogo puta i nista slicno mi se nije desilo.

Neko me spijunira :D

^ne, mozda im je sistem zabagovao pa te je automat pozvao sa govornom audio potvrdom....to je ono kad sms ne prodje.

Kako vam izgleda ovo?
Od stvari koje ne rade, primetio sam MX player i MiHome launcher
2013-07-26 13.15.48.png 2013-07-26 13.16.02.png 2013-07-26 13.16.12.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno