Šta je novo?

LG Nexus 4

Neka je pao odgovor pa makar i u prazno. Nigde nisam napisao da imam mob sa 4.2 pa je i normalno da ne znam sve bugove. Samo sam postavio pitanje na nelogicnost i dobio odgovor od corvus. Prosto je neverovatno koliko ljudi postuju na forumu u prazno samo da bi nesto mudrovali pa makar i bez razloga.

Da iole pratis teme i ovaj forum do sada bi video-naleteo na isto pitanje i odgovor bar 100x, i ne samo po ovom pitanju... i prosto mi je postala iritantna ljudska lenjost, tako da je to zapažanje jednostavno izletelo iz mene u nadi da ljudi bar malo uključe vijuge ;-)

Ne znam, ali ljudi shvataju forum da je to postavis bilo koje pitanje, pa i ona banalna i ocekuje sve lepo, a kad mu neko nesto kaze uvredi se. Ja razumem da neko pita za nesto komplikovano, flesovanje, bootloader, pa se desio bootloop, pa sta da se radi, to nije problem, iako je i to bilo odgovoreno i ima da se nadje odgovor, ali kao ajde prvi put, pa mi kao dajemo podrsku.

Na svakom forumu ces saznati novo ako budes prvo procitao, jer je 99% pitanja odgovoreno u skoro svim temama o androidima. Licno to mogu da tvrdim.

I ne brini se, sad se zalomilo na tebi, nisi jedini, tako da nema razloga da se ljutis bez razloga. Da nema takvih pitanja, ne bi teme bilo kilometarske.

Meni ubedljivo najjace pitanje...

Pozdrav drugari kako ste, sve super, a? Ja uzeo ovaj telefon, a znate ima jako puno mnogo znas ono strana, pa da ne listam treba mi odgovor kako da ___________________?

Pozdrav drugari, najjaci ste!

:D

Poslednja izmena:
Da iole pratis teme i ovaj forum do sada bi video-naleteo na isto pitanje i odgovor bar 100x, i ne samo po ovom pitanju... i prosto mi je postala iritantna ljudska lenjost, tako da je to zapažanje jednostavno izletelo iz mene u nadi da ljudi bar malo uključe vijuge ;-)[/QUOTE

Ma daj molim te. Pratim teme koliko je to moguce i koliko vreme dozvoljava. To iole za ovoliko tema i uredjaja na ovom forumu trebao bi da provedem pola dana na forumu a tog vremena nemam. O kakvoj mi lenjosti pricamo ako postoje dezurni forumasi koji su na svako pitanje spremni da odvuku temu offtopik samo jer zaboga imaju odredjeno zapazanje. To ni najmanje nije lenjost prvih nego bezobrazluk i netolerantnost drugih. Nije mi namera da uvredim nikoga samo mislim da na kratko pitanje mnogo je lakse dati kratak odgovor iako je mozda pitanje prezvakano, nego razvlaciti i pametovati u nepotrebnom pravcu. :wave:

Ok, nećemo više u OT ;) Vidim da je Djilkos razumeo poentu i ti, a i ja :) tako da, nastavljamo regularno ;)

By the way, developer options se aktivira tako što se pritisne 7x na build number, za slučaj, ako je neko uskoro planirao da pita :S

By the way, developer options se aktivira tako što se pritisne 7x na build number, za slučaj, ako je neko uskoro planirao da pita :S
hahaha

a "dželibinčić" na ekranu kliktanjem na android version u settings/about (i na njega posle možete da klikćete) :)

Mada mislim da bi mogao u svakoj temi da se napravi Q&A u prvom postu, pa ko pita, posaljes ga tamo, mada bice opet negodovanja sto ne odgovoris, nego on mora da pritisne da ide na prvu stranicu i jos trazi odgovor (ne pricam napamet, napravio sam sve u S2 temi, pa su i dalje pitali za root :D )

^^
A jel' može 50% popusta i telefon da se uzme :D

Ko ne razume: tema o mts, i diskusija o paketima, promocijama popustima.

Poslednja izmena:
jel kupovao neko ringke fusion case za njega i odakle? i koji je dobar screen protector i gde ima da se uzme?

Poslednja izmena:
Instalirah PA 3.15 noćas u trećoj smeni .Ludo je dobar,prvo sam mislio da ostavim njegov kernel ali nesviđaju mi se boje,ko da je pokvareni Amoled ekran....Ubacio posle toga Franco kernel r163 i exstra je sve izgleda dobro,videcemo kako ce se baterija pokazati...Izabrao sam Tablet UI 250/1000 najvise mi se svideo.

Instaliraj trickster mod sa Play store i moći ćeš da podešavaš boje na svakom kernelu koji to podržava, imaš i presete...

Flesovah PA ali izgleda da cu za 7 dana ponovo na stock ali na 4.3 JB :D

http://m.androidcentral.com/google-schedules-android-event-july-24

Napokon mozemo da ocekujemo 4.3.. Ajde vise ! :)

:D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374090629601.jpg
    uploadfromtaptalk1374090629601.jpg
    24.8 KB · Pregleda: 180
Isto je. Bukvalno. Doduse, jaci su S4 i One telefoni, pa je jos bolje.

^ Pa i nije. Nexus ažurira Google, a GE verzije i dalje ažuriraju proizvođači. Tek ćemo videti koliko su ažurni sa GE modelima.

Mislis da bi se oni kockali sa tim azuriranjem? Cisto sumnjam, ali videcemo. Mislim da smo ovde pricali o AOSP "feeling"-u, potpuno je isto, ali usled kazem boljeg procesora (S4 i One) i bolje memorije DDR3 (S4) sigurno je jos brzi. Sto se tice update-a, nek bude razlike i par dana, opet je to to. Nije 2-3-4 meseca kako rade proizvodjaci.

Ma osećaj je isti. Verujem da i S4 GE i HTC One GE rade odlično, poput Nexus-a :)D). Ali što se tiče update-a... rekoh ti, videćemo. Par dana čekanja u odnosu na Nexus uređaje je ništa. Ali ako se to oduži... Sa druge strane, kada S4 GE bude ažuriran, da li misliš da se vlasnici regularnog S4 neće buniti što oni čekaju mesecima na update? Sve je to mač sa dve oštrice. :)

Sto bi se bunili? Nek flesuju GE, pa ce i oni imati. Prosto imas izbor. Do sada su imali izbor CM-a (koji ima bagova) i Stock-a, pa se nisu nesto puno bunili :)

Sto bi se bunili? Nek flesuju GE, pa ce i oni imati. Prosto imas izbor. Do sada su imali izbor CM-a (koji ima bagova) i Stock-a, pa se nisu nesto puno bunili :)

Bunili bi se jer ne dobijaju update kad i korisnici GE verzije. GE verziju uzimaju oni koji žele čist Android, niko nije pomenuo brzi update. Nisu svi zainteresovani za flashovanje custom ROM-ova. A nisu se bunili jer CM radi nezavisni tim koji nema baš ništa od toga, već to radi dobrovoljno. Ovo je drugačije. Moje razmišljanje je da će korisnici GE i regularne verzije dobijati update skoro u isto vreme ili sa nekim minimalnim razmakom, baš iz gore navedenih razloga. Ali kako stvari stoje, saznaćemo ubrzo kako će to funkcionisati. :)

Evo sad citam XDA izgleda da je procuro 4.3JB i za Nexsus 4,sad prave Rom,kazu da ce biti za par dana gotovo...Posto pisem sa telefona nema linka

Vrh Dno