Uh, da pocnem imao sam zanimljiv dogadjaj sa telefonom. Posto ne mogu da nadjem original bumber, case i bilo sta vec telefon mi je naravno prvak u klizanju na 100m. Tako, lepo suncano jutro, dolazim do dogovora da idemo na 25. maj da uzivamo u suncu, sve je super. Nista ne nagovestava da ce se zivot skratiti samo u jednoj sekundi. Posle jutarnje higijene, ostajem zabuljen u ogledalu, tisinu i La Haine govor mi remeti tup zvuk. Sta je to? Ja pogled dole, kada ima i sta da vidim. N4 na plocicama i to na screen strani. U glavi mi je vec Hirosima i Nagasaki. Pao je sa nekih 70 cm kolko je visoka ona korpa za prljav ves(a i nasao sam de cu da ga stavim haha). Ne smem se usuditi da ga dignem i da vidim sta se desilo. Tako stojim iznad njega 5 minuta i smognem snage da ga dignem. Kada imam i sta da vidim, ogrebotine bez, ulubljenja bez. Jednostavno kao da je sada izasao iz fabrike. Uzeo sam onu finu krpu za prozore i sredstvo za ciscenje stakala na naocarima, obrisao ga i sve je cakum pakum. Prosto sam odusevljen i pizdim jer ni u Bernu ni Vaducu nemaju nista za N4, a pregrst stvari za onaj Nexus 2, sramota.
Sto se baterije tice, uglavnom kada ga koristim, ali pod koristim smatram(3g, wi-fi, surofovanje netom jednom sat vremena, non stop fb, whatsapp, viber, besne ptice, muzika na najjace, uz to i poziv obican i obicna poruka, osvetljenje nije max, nego dva klika od najjaceg)izdrzi oko 6-7 sati, ali to je stvarno mucenje telefona. Od toga screen bude on jedno 5 sati.
Sto se tice normalnog koriscenja(za mene normalno je oko 45 minuta razgovora, 100tinjak sms poruka, screen na automatic, paljenje wi-fi i 3g po potrebi(jedno sat ipo u toku celog dana), gde je pola sata surfovanje na netu, sat vremena drustvene mreze, malo igrice, ali ne one zahtevne, nego tipa tablic, home run, ninja fruits, to sve negde oko 45 minuti)i izdrzi 16-17 sati, uz screen on oko 4 sata.