Šta je novo?

LG Nexus 4

Probao sam ovaj unofficial Miui i vratih se ipak na stock, valja sacekati stabilnu official verziju :)

jedno mozda suvisno pitanje: da li se nekim od custom romova dobija Mass storade device opcija ili ne?

vec 3 meseca me mrzi da pocnem da cackam, a u sustini cekam da izadje official Miui...

Kada sam imao Xperiju neki derivati cm roma su podržavali mass storage, tako da sigurno postoji tako nešto i za n4

jedno mozda suvisno pitanje: da li se nekim od custom romova dobija Mass storade device opcija ili ne?

vec 3 meseca me mrzi da pocnem da cackam, a u sustini cekam da izadje official Miui...

Veliko razocarenje vezano za N4... Nit podrzava otg, niti mass storage ...hebo ih Google Drive i ostali cloud!

Ma video sam to, u 21. Veku je žalosna smejurija...

To sam i ja pitao pre neki dan, pa sam skontao :p
Zavisi za šta, ako igraš igrice onda treba da rade sva 4...

Samo da znam koji je postupakda li idefull wipe ili sta vec. Posto sam kad samstavlja paranoid uradio sam full wipe i obrisami je sve sto ke bilo na tel. Slilke dok na s2 nikada nije brisao slike

Full wipe увек када прелазиш на други ром.

Sto se tice full wipe-a, par nedelja nakon kupovine fona root-ovao sam ga. Probah Franco Kernel, Paranoid, MIUI v5 beta... Vratih se na Stock Android + Kernel (re-lock bootloader, unroot, itd...) pre nedelju dana preko Nexus 4 Toolkit-a. Uradio sam i Factory reset sa formatiranjem memorije ali mi ne radi bas fluidno i lepo kao kad sam ga kupio sa stockom. Je l' ima neko neki predlog kako malo da ga sredim?

Ljudi, evo i ja da se upišem u klub vlasnika Nexus 4. :)

Hvala na toploj dobrodoslici i lepim zeljama. ;)

Da. Sve sam trpeo na starom telefonu. Ali kada sam video da mi Falcon Pro secka... Tu mi je puk'o film... :D

Da ne otvaram novu temu. Da li je pametno i koliko je sigurno kupiti N4 sa kup...prod...?
Ima nekoliko prodavaca (NS) koji nude ove telefone sa 6 meseci ili 12 meseci garancije. Da li je garancija na N4 internacionalna i bez obzira gde se kupi N4 vazi 2 godine. Moze li se registrovati online i tako dobiti neku potpunu garanciju?

garancija preko njih ne postoji..osetio na svojoj kozi :D tako da smatraj da ga uzimas bez garancije.. mozda ti je najbolje da uzmes u logic shopu oni satro daju 2 godine,mada bolje i njihova radnja nego dileri iz ns-a

garancija preko njih ne postoji..osetio na svojoj kozi :D tako da smatraj da ga uzimas bez garancije.. mozda ti je najbolje da uzmes u logic shopu oni satro daju 2 godine,mada bolje i njihova radnja nego dileri iz ns-a

Pretpostavio sam ;D

Valja čovek case-ove, dok ga ne vidi moderator neki, pa će da stavlja u oglase :p

Nisam ja ovde uopste pomenuo da prodajem bilo sta, samo sam postavio sliku ako nekog interesuje kako izgleda posto sam imao neko vreme a zaboravio sam da postavim. Nema sta moderator da gleda jer nisam ni u jednom trenutku pomenuo u temi prodaju. Ko je nesto pitao, dobio je PM. Ne znam u kom si fazonu, kao kod učiteljice da namestiš nekog ko je polomio kredu? (A da pritom nije)

Nazad
Vrh Dno