Šta je novo?

LG Nexus 4

Moze, u hybrid setingsu smanji nav bar na 0, i imaces gore notifikacije a dole pie. Ja tako koristim...

Ne uspevam da nadjem. Koja je putanja tacna do tih podesavanja?

Dakle: settings/hybrid properties/phablet ui/swipe na desno/interface

Jel moguce nekako pustati filmove i serije sa Filmovizije ili Filmovina na telefonu i kako, ja sam pokusavao nesto al nisam uspeo?

ako se pustaju preko flash plejera moras da skines adobe flash za mob.. cini mi se da je tako :)

Jel moguce nekako pustati filmove i serije sa Filmovizije ili Filmovina na telefonu i kako, ja sam pokusavao nesto al nisam uspeo?
Imas photon browser se zove, ima simulaciju flesha u sebi. Moras da guglas da ga nadjes posto ga nema na playstoru.
Kada god iskljucim pa ukljucim tel, boje skroz poblesave, preovladava ruzicasta. Pa moram da odem u francko kernel i izaberem reset to default.
Moze li se ovo nekako resiti i koja su vasa podesavanja za boje?

Da ali treba i Java pored Flasha valjda, aj probacu ovaj Photon Browser pa javljam.

meni radi na galaxy tabu 2 i radio na sgs2. Trebalo bi i na n4 da radi.

Kada god iskljucim pa ukljucim tel, boje skroz poblesave, preovladava ruzicasta. Pa moram da odem u francko kernel i izaberem reset to default.
Moze li se ovo nekako resiti i koja su vasa podesavanja za boje?

Trickster Mod?

Са том апликацијом подешаваш боје, cpu и gpu клок, напон и тако то ;-)

Koji je najbolji program za slikanje posto ovaj sto se dobije i nije nesto extra.
Kako da podesim parametretj smanjim brzinu cpu i gpu da bih stedeo bateriju, posto mi trenutno samo za telefoniranje i net treba?

Nabacis Franco za ovo drugo, a za kameru nzm stvarno, meni je ok stock app za kameru.

pitaj koja su najbolja stabilna podesavanja za to sto hoces na franco kernel temi na xda.. ne valja ga previse underklokovati i undervoltovati moze da pocne da ti baguje..

Trickster mod или franco kernel updater.
Па подеси како хоћеш ;-)

Kako kupiti tu originalnu francovu aplikaciju kod nas? Ili nek mi neko baci proveren apk na PM jer onaj koji sam ja nasao ne radi bas lepo :)

Imaš temu u softver podforumu o kupovini. Ukratko treba ti neki vpn, pogledaj tamo za detalje, vpnove itd...

mozes li ovde ukratko to da napises..i mene zanima a ona tema ima 1100 strana treba to citati.. :) znaci skinem tunel medveda udjem npr na americki plej store skinem neki app koji se placa i kako mi onda to mts naplati ? koliko tih npr2 dolara mi naprave dinara na post pejd racunu.. ?

Moraš imati deviznu karticu da bi kupovao aplikacije. Ne plaćaš postpaid računom.

Nema veze Mts sa tim... Samo ima veze tvoja internet kartica, preko nje plaćaš ;-)

Evo i ja da se zapljunem , danas mi stigao Nexsus 4 ...Sta reci sto vec neznate , kvalitet izrade vrhunski....Imao sam i pre LG telefone(O3D) i znam kakav im je kalitet izradei hardvera,da su prakticno ne unistivi ,ali kad se dodje do softvera i updeta tu su blaga jeza i velika katastrofa, fala bogu vise o to me necu morati da brinem....
Jedno 10 dana cu furati stock , pa prelazim na Paranodi i Francisko karnel koji ste nahvalili.....
POzz i lepo je prikljuciti se ovom odabranom drustvu.....

Ово ти је најбољи савет.
pitaj koja su najbolja stabilna podesavanja za to sto hoces na franco kernel temi na xda.. ne valja ga previse underklokovati i undervoltovati moze da pocne da ti baguje..

Franco sve default + halfbreed profil za boje + paranoid!

Ja sam stavio i louder mod zbog muzike.

Prezadovoljan sam. :)

jedno mozda suvisno pitanje: da li se nekim od custom romova dobija Mass storade device opcija ili ne?

vec 3 meseca me mrzi da pocnem da cackam, a u sustini cekam da izadje official Miui...

Nazad
Vrh Dno