Šta je novo?

LG Nexus 4

Na kraju ću običnu futrolicu morati da naručujem sa eBay-a. :)

Šta mislite o ovoj?

I da li su OK ove folije?

Ili ako neko može da preporuči prodavca iz EU sa eBay gde imam da kupim obe stvari.

Poslednja izmena:
Ne znam za futrolu ali ja sam oduševljen folijom sa dbrenda tako da po meni takva folija da bumperom je po meni najbolje rešenje

Vrisnuo je bio ekran na N4, zato je i bila doplata od 380€

Ja mislio neko doplatio toliko,pa reko' da vidim gde ima tako jeftino nexusa:)

Narucio sam 24. aprila Ringke Fusion Premium Hybrid Hard Case sa ebay-a.
Jos nije stiglo. Ima neko iskustva sa njima?
nexus4_fusion_prd.jpg

Jel neko prbao da prikljuci N4 HDMI kablom za TV? I ako jeste koje je najbolje resenje?

Narucio sam 24. aprila Ringke Fusion Premium Hybrid Hard Case sa ebay-a.
Jos nije stiglo. Ima neko iskustva sa njima?
Pogledajte prilog 114688

Sumnjam da neko ima iskustva. Ja sam ga juce narucio sa Amazona, ali ce mi stici za 7-8 dana. Trenutno sam u Milvokiju, pa da se ne cudis kako mi tako brzo stize. Od svih kejsova koje sam gledao ovo mi je nekako bilo najprivlacnije, pogotovo sto je providno. :)

Paranoidandroid + Franco PA stock kernel. Ovi me developeri sve vise i vise odusevljavaju. :)

ako je imei blokiran na t-mobile mrezi, da li ce raditi na mtsu?

Ne mogu edit :(
treba mi usluga od vlasnika aparata :) ss "prosecnog" korisnika sa zauzecem memorije.

Ne znam koji tacno ss pa evo oba

Prilozi

• uploadfromtaptalk1369148897716.jpg
    uploadfromtaptalk1369148897716.jpg
    48 KB · Pregleda: 207
  • uploadfromtaptalk1369148912768.jpg
    uploadfromtaptalk1369148912768.jpg
    62.9 KB · Pregleda: 207
Nedovoljno dobro sam formulisao molbu. Elem, zauzeće u smislu toliko i toliko je otišlo na slike, toliko na muziku, other stavka je tolika...
Nexus-4-Storage-614x1024.png

Ovo. I uz ss malo detaljnije da pojasniš stavke, tipa u 2gb slika ima 200 fotografija i slično.

Edit:
Ne moraš, preživeću extra kintu do 16gb pa ću biti miran.

Poslednja izmena:
Sonic sam instalirao paranoid pa me buni sta je zauzelo toliko mesta... Jel moze neko da pojasni o ceni se radi

Prilozi

• uploadfromtaptalk1369153465420.jpg
    uploadfromtaptalk1369153465420.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 312
Ti imas mob od 16gb.. ? Ovo ti je poznat bag kada pokazuje 8gb umesto 16.. Idi u recovery uradi factory reset i format cach(kes) particiju i onda reboot.. Ako ni to ne pomogne moraces neko smaranje oreko adb-a i komand prompta

Ti imas mob od 16gb.. ? Ovo ti je poznat bag kada pokazuje 8gb umesto 16.. Idi u recovery uradi factory reset i format cach(kes) particiju i onda reboot.. Ako ni to ne pomogne moraces neko smaranje oreko adb-a i komand prompta
ne telefon jeste od 8gb ali mi ne ide u glavu da je sistem sa paranoidom zauzeo bezmalo 5gb...mislim da tu neto nije u redu...ali sta???????

hmmm... ni meni nije to jasno.. ima ovde ljudi sa paranoidom pa mozda ti oni mogu pomoci..

Da li imas neke clockwork bekapove? Oni znaju da pojedu prostor a zaboraviš na njih.

pa da ih ima valjda bi mu to bilo ispisano u misc. fajlovima.. njemu pise samo 550mb

nemam brate nikakve bekapove svi su sa titanijumom uradjeni i stavljeni na dropbox ali je totalno ne logicno da paranoid zausme toliko mesta kao da je win 7 ***..ako neko koristi paranoid neka proveri kod sebe pa neka javi molio bih ...hvala...

inace sada otisao na onu opciju kao da pratim posiljku.. i ladno mi nadje posiljku sa alija.. inace proslo je 45 dana od narucivanja..malo pogledam onaj log robe i izvalim da je pre 21 dana doslo u srbiju i da je posle 3 dana bleje u srbiji poslato nazad,iz kojih razloga ne znam.. sada se nadam da ce prodavac da mi vrati kes :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno