Šta je novo?

LG Nexus 4

Ала, па (скоро) само тако и купујемо;)

koja inspekcija kada se tom preprodajom bave krimosi.. nekada ljudi zaborave da je ovo srbija a ne nemacka

Koliko si ga platio? Kako bez racuna? Nijesam znao da to i dalje postoji "bez racuna" da se kupuje. Da ih neko prijavi odralala bi ih inspekcija.

U Srbiji zakoni postoje samo radi reda, a inspekcija leši sirotinju i one koji ne znaju gde treba da se plati. ;)

@neko
Ma ne bih da poručujem online, hoću da vidim uživo pre kupovine. A i onako mi treba najobičnija meka futrolica koja će više da služi kao podloga za telefon dok mi stoji na stolu ili dok je u torbici.

sta znaci to meka fotrolica.. ? pitam ozbiljno.. i gde si kupio,koliko kosta i kako lezi.. ?

Nešto na ovaj fazon tražim, samo lepše i da dimenzije budu idealne za N4. Ali osim onih kineskih za 200-300din koje deluju da će se raspasti za nedelju dana, nisam našao ništa bolje.
image4e5796e4ee979.jpg

Galaxy S sam nosio 2 godine bez ikakve zaštite, u početku samo screen protector pa sam i njega skinuo. Telefon je bio manje više kao nov, čak je i kupac rekao da je telefon kao nov i pitao gde da me pohvali. :) Tako da mislim da nema potrebe navlačiti bampere, kejsove, folije i degradirati i dizaj i osećaj u ruci i povećati dimenzije. To onda više nije taj fon.

Poslednja izmena:
istina.. to se na engleskom zove pouch ,mozda narucim preko nekog kineskog sajta..videh da ima dobrih komada :D

Našao sam neke solidne u VIPu za 800din, ali ladno ne daju da se izvadi iz kutije i proba... nego ono, pogledaj kroz plastiku pa proceni.

samo da dodam da mi je mob dosta brzi sa oficijalnim stock romom skinutim sa google dev sajta.. i da.. boje su tu po defoltu slicne amoled bojama.. cini mi se da sam na stok romu kada sam ga kupio imao lg podesavanja za ekran.. mozda i gresim

istina.. to se na engleskom zove pouch ,mozda narucim preko nekog kineskog sajta..videh da ima dobrih komada :D
to sto narucis od kineza dobices krajem avgusta ja cekam paket od aprila i jos nista tako da samo uzmes nesto sa americkog trzista postarina je uglavnom 3-5$ a stize za nedelju dana

meni sa alija za ravno 30dana.. mada jedan artikal cekam vec 45 ali mislim da je doslo do greske oko adrese dostavljana.. mada pokusacu da se bunim da mi vrate makar pola kesa :)

Zvuči glupo, ali ne mogu da nađem foliju da valja. Dajte predlog gde da kupim.

foliju za ekran.. ? inace flesovanje u stock stanje je izbrsalo bag resetovanja :) baterija na stocku mi drzi duze nego sa frankom..

Jel ko probao Purity ROM na N4, vidim da je dostupan. Furao sam ga na Galaxy Nexusu i bio je fantastican.

Ne cacka mi se vise telefon. Dojadilo mi sve posle o2x.

Kad sam rootovao stavio sam paranoid i franco i to je to. Ne vidim razlog zasto bi uopste menjao bilo sta. Sve radi savrseno. :)

Razumijem te 100%, ja sam se cak smorio i vratio na Stock (uradio i unroot), ali opet kad sam vidio da se pojavio Purity dvoumim se dal' da ga flesnem :)

nijedna folija ne pokriva celo staklo nego samo staklo ispod kog je displej.. imas u onim radnjama ispod hotela moskve,300din..

Poslednja izmena:

Moj jok, bilo je "hvala, doviđenja" fazon. Čak i da sam procenio da je neka OK, ne bih kupio iz principa ništa od takvih trgovaca. Bio sam danas u Handy-ju, dve izuzetno ljubazne devojke, isprobali smo sve futrole koje su imali u ponudi, neke uske, neke kratke, nijedna ne paše za N4. :)

staklo je zamenjeno i folija je postavljena...moracu malo vise da vodim racuna na ispadanja telefona...5430.png5428.png

А ако не можеш да купујеш апликације и trickster mod врши посао, имам и једну и другу апликацију и кажем ти свеједно је...:D

Jel treba da se formatira baterija, kako se puni prvi put? ne znam razliku izmedju li ion li poly?

Ајој милион пута је речено да не треба, нормално напуни телефон и уживај:D

Jos samo da ga uzmem za koji dan.. Sad vidih na KP nov nexus 4 i s3 2gb se razlikuju za samo 20e pa nisam siguran sta da radim... ali mi nije jasno sto je na mobilnom svetu razlika u ceni ogromna.

Само ти узми нексус и не брини:D

Hvala! Setih se posle da sam koristio na gnexu trickster pa sam ga instalirao. A podesavanja za boje nasao na xda. Sada je odlicno!

Vrh Dno