NOTICE: If you come from Franco Kernel, YOU MUST FLASH RESET KERNEL FIRST otherwise it will result in a boot loop due to NON-STOCK ramdisk used in Franco Kernel! problem je sto ovaj reset karnel radi samo sa stock jb koliko sam procitao.. ne bi ja ovo radio da mi se mob ne resetuje jednom na dan i sprzi bateriju u tom trenutku za 10 posto.. kazu ljudi na xda da je nesto sa karnelom,da ga vratim na stock pa opet flesnem..
Da li je moguce naruciti nexus 4 sa google play u Ameriku a da korsitim viza karticu koja je kod nas registrovana?
Malopre mi došli kumovi, i kuma stavi futrolu na sto i telefon preko nje i samo sklizne i razbi se. Estecki nije ništa, sem što je ekran prso u gornjem desnom ćošku i donjem levom. Izgleda da je tač otišao, a ekran radi, nema razlivanja boja ili da je crn negde. Samo je izgleda tač otišao. A pao je sa visine 50-60cm.
Epilog, vrisnuo je digitajzer, ne znam cenu popravke. Prodala je telefon u tom stanju i uzela S4.
Jel nije tajna za koliko ga je prodala?
Mah, glasine su mi se više popele na neku stvar.
Šta se sve najavljivao za za Google I/O, a na kraju ne da nismo vidjeli 5.0 nego ni 4.3, nismo vidjeli ni X Phone a ni Nexus od 32 GB, da bi nas zato iznenadili sa S4 Google edition.
I nakon toliko fula, sad su opet počeli sa novim glasinama, pa ako ne bude u Julu onda će nove glasine govoriti da će biti u Oktobru...
Dosadni su više
Obišao par prodavnica da kupim običnu meku futrolu jer me ove "kondom" varijante zaštite ne interesuju, ali to je izgleda out, imaju samo one kožne budževine i neke šit kejsove...
p.s. ako ga samo rutujem i otkljucam bootloader da li cu moci da dobijem updejt OTA ?
Koliko si ga platio? Kako bez racuna? Nijesam znao da to i dalje postoji "bez racuna" da se kupuje. Da ih neko prijavi odralala bi ih inspekcija.Kupio fon u Logic Shopu, 2 godine overene garancije bez fiskalnog (bolje i tako nego ništa ili, ne daj Bože, garancija operatera). Sad kad ga imam, sviđa mi se još više nego ranije, osim kamere, nemam drugih zamerki.
Obišao par prodavnica da kupim običnu meku futrolu jer me ove "kondom" varijante zaštite ne interesuju, ali to je izgleda out, imaju samo one kožne budževine i neke šit kejsove...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari