Šta je novo?

LG Nexus 4

Mislim da je većina sa 16gb

Vecina nas ima ove modele sa 16GB ali u oglasima su vecina ovi od 8GB :d

Apelujem da cuvate telefone... Ako neko bude imao ostecena koje sam ja napravio na svom ljubimcu zamena vam je 7950din i cena se na deo od 7 do 10 dana... Naravno podrazumeva se da je zamenski deo original

zadnje staklo?

sta znam, kada sam video koliko kostaju zamene ekrana i stakla po novijim ajfonovima i s3 i slicno... nekako mi i lakse sto je 8k :D

Mislim da nijedan telefon nema skuplji poklopac baterije od n4...

Ljudi za koliko sad moze da se nadje N4 16GB kod nas (naravno nov, sa garancijom ili bez)? Malo sam prestao da pratim temu, pa ako ima upucenih, pls pisite...thx

Ја платио 325€ на КП сајту. Добио сам 6 месеци гаранције.

Najzad sam docekao da mi neko ide za USA sada ce gomila opreme da se naruci, koliko vidim svaki dan stize po nesto novo :) bumper mi je pod obavezno, da li je neko probao licno onaj punjac sto se nasloni fon na njega kako sljaka i to bi porucio!

da se prijavim u klub :D

ako moze neka dobra dusa link za iGo za n4 na pm :wave:

Malopre mi došli kumovi, i kuma stavi futrolu na sto i telefon preko nje i samo sklizne i razbi se. Estecki nije ništa, sem što je ekran prso u gornjem desnom ćošku i donjem levom. Izgleda da je tač otišao, a ekran radi, nema razlivanja boja ili da je crn negde. Samo je izgleda tač otišao. A pao je sa visine 50-60cm.

Uh koji baksuz:(
Kako to misliš otišao tač a ekran radi?

Edit:
aaaaaaaaaaa sad mi je jsno gorila ostala čitava, a displej pukao jel tako?

Poslednja izmena:
Malopre mi došli kumovi, i kuma stavi futrolu na sto i telefon preko nje i samo sklizne i razbi se. Estecki nije ništa, sem što je ekran prso u gornjem desnom ćošku i donjem levom. Izgleda da je tač otišao, a ekran radi, nema razlivanja boja ili da je crn negde. Samo je izgleda tač otišao. A pao je sa visine 50-60cm.

Uh bedak ***....ja sam jos sa mojim znaci dobro prošao... Vidi sta ce da ti kazu u telenoru a ako nista ne uradis pusti pm da ti dam kontakt ovlašćenog servisa

Apelujem da cuvate telefone... Ako neko bude imao ostecena koje sam ja napravio na svom ljubimcu zamena vam je 7950din i cena se na deo od 7 do 10 dana... Naravno podrazumeva se da je zamenski deo original
A što nisi otišao do staklorezsca da ti iseče i napravi to zadnje staklo :p
Manje bi te izašlo..

Vec je pominjano da je strasno klizav i treba voditi racuna na sta se stavlja, cas posla sklizne. Bas steta, sta reci drugo :(

Da li je neko uspeo da instalira iGO navigaciju na nexus i ako moze mala pomoc, ja sam instalirao iGO primo 2.0 za rezoluciju 1280x720 i nedostaje mi jedan red od oko centimetar sa donje strane a kad okrem tel onda mi nedostaje centimetar sa strane gde su oni tasteri. Da li iko moze nekako da mi pomogne??

Sta mislite da li je sigurno uzeti nexus preko oglasa, pise da je pakovanje sve u full-u, garancija je samo 6 meseci i to na software..?

@milancet

Moze, naravno ;) i meni su pomogli oko toga, taj folder sto si ubacio, njega ostavi, samo skini iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound_fix_IMEI_sys_not_ch anged.apk negde na netu i pre instalacije ovog apk-a obrisi iz igo foldera sys.txt fajl, radice ti u full ekranu igo nakon toga ;)

Poslednja izmena:
da izbrisem predhodu insalaciju pa instaliram ponovo?

Evo da dodam odradio sam sve kako si napisao, izbrisao predhodni instalirao novi i radi kao sat!!!
Hvala puno!!

Poslednja izmena:
Mozes da probas i da pregazis sa ovim fajlom, samo obrisi sys.txt

Uh koji baksuz:(
Kako to misliš otišao tač a ekran radi?

Edit:
aaaaaaaaaaa sad mi je jsno gorila ostala čitava, a displej pukao jel tako?

Da, gorila je odradila posao, ali je vrisnuo tač.

Uh bedak ***....ja sam jos sa mojim znaci dobro prošao... Vidi sta ce da ti kazu u telenoru a ako nista ne uradis pusti pm da ti dam kontakt ovlašćenog servisa

Nije moj fon, od kume je. Ali videću šta je uradila, pa ako zatreba broj, pustiću ti pm. Hvala.

Koliko sam ja razumeo gorilla je ostala čitava, a display mu je vrisnuo... Čudi me od takvog udarca da je vrisnulo unutra, a ne i spolja...

Vrh Dno