Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja sam kupio kod kineza. Dobio sam sve garanciju, pakovanje sa hologramom.
Jel original? Who gives a fcuk!

Ovaj telefon je best buy ako zažmuris na očajan ekran na suncu i dosta lošu kameru.

Ekran na suncu ne da nije ocajan nego je odlican, sve se vidi perfektno, ne znam odakle ti to da je los?!
Kamera realno jeste osrednja, ali i dalje sasvim zadovoljavajuca. Mada meni kamera nikada nije bila bitna na telefonu pa na to ni ne obracam paznju...

Nikom ko ima Nexusa nije bitna kamera. Svi su uzeli zbog softvera. Zato se uzima Nexus. Sigurno ne zbog SD slota i kamere.

^+1 po suncu, u podne, sve se vidi odlicno, displej je perfektan.

Nije bas predugo telefon bio kod mene, ali se dosta losije video ekran na suncu u odnosu na S3...

Nije bas predugo telefon bio kod mene, ali se dosta losije video ekran na suncu u odnosu na S3...

To da ali s3 ima sto drugih stvari koje su mene lično nervirale počevši od dajlera gde cekam da se telefon smiluje da ga ukljuci pa do izrade koja je prilično losija od n4...ali ko sto neko rece 99 posto ljudi ne koristi ovaj telefon zbog kamere i sd vec zbog podrške koju aparat ima od googla

Чудно ми је да екран од ѕ3 може боље да се види на сунцу од n4, ips екрани имају бољи осветљај од amoled-а...:p

Veliki sam fan Nexusa i planiram u bliskoj budućnosti da nabavim četvorku pa me zanimaju neke stvari ako ima neko raspolozen da mi odgovori :)
Kakav je izlaz za slusalice, da li je bolji nego na N7? Da li je baterija zadovoljavajuca? Da li ste zadovoljni sa ekranom i izradom u odnosu na ostale top modele ? Da li se moze ocekivati jos padanja cene u naredni 2 meseca? :)

Cena ce pasti jedino ako izadje sad novi Nexus sa 32gb, onda ce se 16gb uglaviti u cenu 8gb. Sto se tice displeja imas celu temu o tome, svi koji ga imamo smo veoma zadovoljni istim, meni vise lezi od Amoleda, al svako ima svoj ukus pa tu i ne treba puno rapsravljati, sve je to subjektivna stvar.

Jeste to dbrand.. Ja svoj cekam vec 10ak dana.. Glupi praznici i neradni dani u posti :)

@vladof To mora da je custom? edit: p.s. evo vidim na xda da je to custom...
Izasao paranoid 3.5 alpha :)

Poslednja izmena:
Vladof, hau mach? Dopada mi se. :)

tako se lepo sredio a pao samo na pikslu... sunce ti

Jel ostecena kamera mozda ?

Nije oštećena radi normalno ali koliko sutra naručuje ovaj deo pa se nadam da za jedno 20ak dana bude sredjen...ako neko nedaj boze bude imao sličnu situaciju za jedno 10 dana ce imati deo u lg u zagrebu... Kontaktirao sam ih jedino sto ne salju oni nego mora neko da vam kupi pa da salje privatno lice oni kao firma ne salju

Slika sa interneta ali je strašno moćna!

http://www.nillkin.com/english/proshow.asp?mid=2&sid=0&tid=0&cid=1&scid=1&id=2960

Imam ovaj hard case i mogu toplo da ga preporucim, stvarno kvalitetno uradjeno i lepo cuci :) Braon boja odlicna.

Mene zestoko smara taj pie a i ceo pan,nekako su mi setingsi previse konfuzni,cekam da ovi ustupe halo ostalim devoloperima :)

Jel imao neko problem sa ispadanjem iz mreze? Pre par dana je pocelo to da mi se desava i to zestoko. Dok sam razgovarao jedno 3-4 puta mi se prekidala veza, ispise 'out of service area' a signal mi je ovde dobar. I dok je telefon stajao, vidim samo se upali led notifikacija a signala nigde. Sva sreca factory reset je pomogao pa mi se ovo ne desava vise. Ne znam da li je mogla neka instalirana aplikacija da pravi problem, mada nemam nista egzoticno na telefonu. Jedino sto sam cesto drndao sa 2G na 3G i obratno, da li bi to mogao biti uzrok, nemam pojma. Uglavnom, sada je sve ok. Zestoko bih se nervirao da sam morao da ga nosim na reklamaciju.

ako nekom treba nesto od delova za ovaj model iskopao sam broj servisa u bg koji moze da naruci delove za vas u koliko je potrebno tako da kome nedaj boze nesto zatrba slobodno me na pm cimajte...da nekacim ovde javno nisam siguran da li bi prekrsio pravila foruma...

Gde je najbolje kupiti n4? Mislim da mi se ne isplati preko telenora itd. jer malo trosim.

Stigle mi LG slušalice koje sam naručio preko ebay-a, one quadbeats. Na prvi pogled dobro izgledaju, udobne su, čak je i bas po meni solidan (znam da su se ljudi na to žalili), mada meni obično bas ne igra ulogu jer ne slušam takvu muziku. Za 20$ ok kupovina. Stigle su za oko mesec dana.

A najjača mi je kutija u kojoj su ih poslali (vidi sliku :d)

Prilozi

• 2013-05-07 15.40.24.jpg
    2013-05-07 15.40.24.jpg
    917.3 KB · Pregleda: 320
Pratim temu od pocetka, ali nisam skapirao da li vecina vas ima verziju sa 8 ili 16 gb memorije?

Nazad
Vrh Dno