Šta je novo?

LG Nexus 4

Da, ovo stvarno bolje pasuje za N4. Gre'ota skrivati koliko je telefon lep. Nego jel se moze to i iz Srbije naruciti?

Samo da kažem da sa Ringke power i volume up/down dugmaD nisu baš mekani :)

Da, ovo stvarno bolje pasuje za N4. Gre'ota skrivati koliko je telefon lep. Nego jel se moze to i iz Srbije naruciti?

Sada sam probao, izgleda da sa Amazona ne može. Ali kupovali su ljudi odavde čini mi se. Javiće se neko koje uzeo, pa će nam reći odakle može...

Gledam sada mediaserver mi uzeo 7 posto baterije.. Kliknem na njega i pise keep awake 2h i 20min.. Nisam slusao muziku i igrao sam igrice 30min.. Da li je sve normalno ?

Kad vec pricate o silnim futrolama, bamperima, folijama - postoje li neka prednja i zadnja mat folija za N4? Nekako, da kupim tako lep telefon, to je jedino sto bih pristao da nosim na njemu...

Ima sta hoces...od 400 din do 3000 din...

Gledao sam 2, 3 sajta, i prednju i zadnju matiranu foliju nisam nasao. Bar kod nas. U inozemstvu ne sumnjam da ima. :)

Kad vec pricate o silnim futrolama, bamperima, folijama - postoje li neka prednja i zadnja mat folija za N4? Nekako, da kupim tako lep telefon, to je jedino sto bih pristao da nosim na njemu...

Prednja postoji u uscu.. 450din.. Zadnja ebem li ga :)

Gledam sada mediaserver mi uzeo 7 posto baterije.. Kliknem na njega i pise keep awake 2h i 20min.. Nisam slusao muziku i igrao sam igrice 30min.. Da li je sve normalno ?

Ako nisi slusao muziku ili slikao 2 sata, onda nije normalno. 2 minuta max

pa sta da mu cinim.. ? kako da znam sta ga budi.. mozda neki ****** muzicki fajl..

Poslednja izmena:
E seme mu crno... :) viber nije sigurno jer ga ne koristim,idemo dalje : ) hvala u svakom slucaju... inace evo ako nekog interesuje koliko se ceka ona zadnja nalepnica od dbrand-a. cim narucis sutra je posalju..
Your order was released from our warehouse in Toronto this morning. Note that due to our low shipping rate ($3), all orders are sent via standard letter mail. This means no tracking. Your order will arrive in a normal envelope. Below are estimated delivery times based on your location. Please email us back if you have any questions.

Canada: 2-7 business days
USA & International: 7-14 business days

Poslednja izmena:
A to taj milestone? Kolko bolje od nightly-a? I jel si ti cackao nesto boje?

JA NIGHTLY nisam nikada koristio pa cak ni CM MOD dok sam imao one uboge sljamsunge...Koristim vec predefinisane profile za boje i nemam problema ,a i extra sam zadovoljan kako izgleda!
Koristim PA 3.16

Poslednja izmena:
Drugari, evo i ja da se javim da sam usao u klub, pazario telefon danas :)

PS. ako neko ima viska ili za prodaju neki bumper nek baci pm sa linkom i cenom za isti pa cemo lako da se dogovorimo ;)

JA NIGHTLY nisam nikada koristio pa cak ni CM MOD dok sam imao one uboge sljamsunge...Koristim vec predefinisane profile za boje i nemam problema ,a i extra sam zadovoljan kako izgleda!
Koristim PA 3.16

Ako ti nije problem. U odnosu na default pa boje da li ima razlike sa fk -om?

Dobrodošao seizmos! :) Nadam se da već uživaš!
@tetrapack @valdof ovo i mene interesuje...

Izvrstan aparat, opravdava ulozene pare 100%, ja max zadovoljan ;)

Probao zadnji ParanoidAndroid, koliko viidm puno brze crpi bateriju nego stock, a iste postavke su bile (2g only ON, gps off, nfc off...)
Skinuo ga s punjaca, 10-tak minuta koristenja tapatalk + par news aplikacija i vec vidim 89% baterije.

Poslednja izmena:
Ljudi, kad flesujete ROM kernel i sve ostalo, dakle nakon kompletnog wipe-a, pustite par dana da bi vidjeli da li je baterija bolja ili ne.

Ne ocekujte nakon 5 minuta da vidite napredak. Ne ide to tako.

Pozdrav ljudi...od pre par dana sam i ja ponosni vlasnik ovog mocnog telefona. Odusevljen sam brzinom (racunajuci da sam pre ovog imao HTC Wildfire S :d).
Imam jendo pitanje, da li postoji mogucnost da imam taster enter (novi red) u porukama? Na tastaturi u whatsapp-u i fb messenger-u postoji, ali ne i dok pisem sms poruke.

Ljudi, kad flesujete ROM kernel i sve ostalo, dakle nakon kompletnog wipe-a, pustite par dana da bi vidjeli da li je baterija bolja ili ne.

Ne ocekujte nakon 5 minuta da vidite napredak. Ne ide to tako.

Sve je to meni jasno, ali za 10-tak minuta skinuti 11% baterije je previse pa cak i ako je u pitanju "learning mode"
Probao sam CM, AOKP, PA i uvijek sam se vratio na STOCK

Pozdrav ljudi...od pre par dana sam i ja ponosni vlasnik ovog mocnog telefona. Odusevljen sam brzinom (racunajuci da sam pre ovog imao HTC Wildfire S :d).
Imam jendo pitanje, da li postoji mogucnost da imam taster enter (novi red) u porukama? Na tastaturi u whatsapp-u i fb messenger-u postoji, ali ne i dok pisem sms poruke.
Ne postoji ,jedino da skines neku tastaturu sa google play,onda u podesavanja iste pa namestaj ;)

Evo fleshnuo sam fk. I boje bez podesavanja su prihvatljive, mada cini mi se da je potrebno samo navici se. :)

Halfbreed (ili kako se vec zove) profil sam stavio i boje au mnogo bolje. :)

Vrh Dno