Šta je novo?

LG Nexus 4

Ovo je ako se ne varam samo protiv grebanja, ne može spasiti zadnje staklo ako mobitel ispadne tako da i ne vidim svrhu kupovine ove folije, ljepši mi je telefon u originalu bez ikakvih folija...

Pa koja folija moze da zastiti staklo od pucanja? Folija je zastita od grebanja, a bumperi i case-ovi protiv padova.

Moje zadnje staklo kao da nije gg. Vec je izrezbareno. :d
Iskreno lepsi mi je sa ovom folijom koja kakva god da je stiti bolje od obicne folije.

Ovo je deblje i cvrsce.

Pa koja folija moze da zastiti staklo od pucanja? Folija je zastita od grebanja, a bumperi i case-ovi protiv padova.

Pa naravno ni jedna, zato to i govorim jer nas je nekoliko ovdje bilo u zabludi misleci da je u pitanju neka maska, cak je neko pitao i kakvi su dugmici...

Elem, ne mislim da mi je potrebna folija jer telefon ne stavljam npr. sa kovanicama, ne bacam ga na stol vec ga fino spustim...

Ni jedan svoj telefon do sada nisam izgrebao, cak mi ni jedne packe nema displej na Galaxy Nexusu a koji nije gorila glass...

mene je samo strah da mi ne ispadne, zato hitno moram uzeti neku masku.

^ +1

Tako i ja pazim svoje telefone. Al za padove je nezgodno, pogotovo sad ide leto, plitki dzepovi... treba naci neku zastitu

Poslednja izmena:
Ja nisam ni jednom napisao da je bumper u pitanju, a realno ne bi ga ni stavljao u bumper. Folije mi idu na zivac i ogavno izgledaju. Twlefon nisam bacao, al desavalo mi se da ispadne zato sto me je neko gurnuo ili zato sto sam bio u nekoj zurbi pa i nisam mogao da pazim dal ce da mi ispadne ili ne. :d Desava se, al na prednjem staklu nemam nista al na zadnjem neke crtice i ******. Nije mi jasno kako.

Sve je stvar ukusa. :)

Moje zadnje staklo kao da nije gg. Vec je izrezbareno. :d
Iskreno lepsi mi je sa ovom folijom koja kakva god da je stiti bolje od obicne folije.

Ovo je deblje i cvrsce.

Pa nazad nije gg staklo.. To se vec zna.. Cime se lepi ova folija na zadnje staklo ? I valjda ti mozes da biras sta ce ti odraditi pozadi ,to jest to je castum skin ?

Oni koji čekaju Galaxy S IV će se baš obradovati kad vide cenu :) Juče sam video uživo S IV, malo razgledao, sve je super osim cene. U UK će koštati ravno £600 u prodavnicama bez ugovora. Cela 2 Nexusa od 16GB. Prodavaće se Nexus 4 samo tako do kraja leta.

Jedno pitanje
da li moze da se namesti tastatura tako da na njoj postoji tipka novi red,ili moram neku novu da instaliram ?

Продужих уговор и добих Н4 који треба да дође за 7-10 дана па шаљем буразеру у Србију. Нигде нисам нашао unlock. Да ли уопште постоји и ако може неко да постави линк био бих захвалан. А и таман да га сад мало исцимам и упоредим са с3 пре него што пошаљем.

Poslednja izmena:
Mislim da je otkljucan skoro kod svih operatera.. Tetrapak,gledao sam neke klipove sa ovim skinom za nazad,on se lepi pa se posle kada te smori skine ? I onda mozes da ga bacis ili.. ? I da li moze da se fura nazad i bez bampera,posto vidim da ga svi kombinuju sa bamperom..

Ma da, kad te smori samo odlepis obrises i kao nov. (Bar tako kazu) ja mogu da ti to lazem tek kada budem ili ako budem skidao. Moze bez bumpera, ali realno lepo izgleda i sa. Ja jos uvek cekam na repliku bumper koji treba da stigne iz kine. :)

Ako si mislio kada te smori da skines pa dal mozes da vratis ne bih znao. :)

Meni se svidja to sto deo gde je kamera vise nije u dodiru sa podlogom gde spustis telefon ako nemas neki bumper.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru.. I pretpostavljam da je taj bamper 10 dolara sto ga cekas ? Kada ti dodje baci utiske i slike ovde :)

Zabima me gde mogu da nabavim NFC tagove koji su kompatibilni sa N4. Naravno da dostavljaju u Srbiju.

Jel neko uradio root i menjao room valjao bi mi neki savet oko toga ako je neko voljan da pomogne...moze i na pm...

Pisao sam o problemu na displeju i kako cu dobiti novi telefon, dobio sam ali i na novom telefonu isti problem, doduse na ovom mi ne probija svjetlost ali imam isti problem kod pustanja videa na youtube-u.
Evo snimio sam klip gdje se jasno vidi o cemu se radi
http://www.youtube.com/watch?v=TDyWCq6nVek&feature=youtu.be

A evo nasao i jedan review S3 vs LG Nexus 4 i na 3:55 se takodjer ista stvar vidi
https://www.youtube.com/watch?v=sjc2mWxC8z0&feature=youtube_gdata_player

Pitao sam jednu osobu na drugom forumu koja isto ima Nexus 4 i takodjer ima isti problem...
Na forumima nisam nasao nista o ovome ali je ocito da nisam jedini sa ovim problemom, sad ne znam da li opet i ovaj telefon nositi na reklamaciju pa cekati 10 dana da dobijem novi (ne bi me cudilo da i treci telefon istu stvar ima) ili jednostavno ignorisati ovaj problem...

A jel imas tu pojavu prilikom pustanja video materijala koji nije sa YT? Ova pojava mi ne lici da je hardverske prirode. Takodje ni svi klipovi na YT ne izazivaju ovo.

Evo sada sam pustio 3 različita filma više puta i ni jednom se nije desilo, znači sad za sad problem primjećujem samo na YouTube-u, ali šta mi upada u oči jeste da zatreperi uvijek ova gornja strana displeja bez obzira kako je mobitel rotiran dok puštam video.
Također na nekom videu se pojavi treperenje a onda kada ga opet pustim neće, što znači da nije do videa i do toga kako je snimljen.

Poslednja izmena:
Realni dok nisam procitao, ja taj problem nisam primetio. Imam N4 2 meseca i nemam zamerki.

Ne znam fakat šta mi je više raditi, ako ga odnesem na reklamaciju znam da će proći 10-tak dana dok eventualno ne dobijem novi, a ko mi garantuje da opet neću imati isti problem.
Mogu ovo ignorisati, ali se bojim da nije uvod u neki veći problem koji će se desiti sa telefonom, pa tako ne smijem ni root uraditi jer bi mogao izgubiti garanciju koja bi mi poslije trebala.

Ima i kod mene te linije samo malo manje, nisam ni primetio dok nisam video tvoj snimak...
Deluje mi kao da ima veze sa prelaženjem u full screen , kad sklanja tastere

Poslednja izmena:
Evo sada sam pustio 3 različita filma više puta i ni jednom se nije desilo, znači sad za sad problem primjećujem samo na YouTube-u, ali šta mi upada u oči jeste da zatreperi uvijek ova gornja strana displeja bez obzira kako je mobitel rotiran dok puštam video.
Također na nekom videu se pojavi treperenje a onda kada ga opet pustim neće, što znači da nije do videa i do toga kako je snimljen.

Jel si probao da pustiš klip preko PVstar ili onog modovanog YouTube - a sa xda foruma? Imaš li tad ovaj problem?

Nisam probao modovani YouTube, sad sam puštao preko PVstar playera i ni jednom mi se nije pojavila linija.

Док нисам видео овај видео нисам ни примећивао ову штрафту...
Ово је 100% до софтвера...

Nazad
Vrh Dno