Šta je novo?

LG Nexus 4

Kamere ako cete da poredite fotke gledajte na nekom trecem ekranu, a ne na telefonu. N4 ima isprane boje a s3 prebudzene i poredjenje na njima nije relevantno. Necete porediti kameru vec vishe display.

Bas sam prebacio preko bluetootha sliku fotkanu sa N4 na S3 i vidi se razlika, fotka ozivi na tom napucanom ekranu.
Mada opet ponavljam i pored toga, kamera na S3 je malo bolja. Problem je takodje sto slike na N4 sa ispranim ekranom i malo slabijom kamerom izgledaju mnogo losije, nego sto stvarno jesu

NilkinFrostedShield sa folijom...

IMG_3350.jpg
IMG_3352.jpg
IMG_3353.jpg
IMG_3360.jpg
IMG_3370.jpg

El taj na dx.com kosta oko 13 dolara ili je to neki drugi.. ? Fino izgleda

Ovaj je plaćen toliko...
Stvarno nisam očekivao ovakav kvalitet

Ima I kod nas izadje oko 1500din pa kome treba poslacu na PM gde se moze naci

hej, danas stigao telefon, predobar je.

ali ima 2 stavke koje mi se ne svidjaju, pa da pitam jel i kod drugih tako.

naime, stiglo mi je iz UK (drugar tamo studira i porucio preko play store-a u engleskoj) original pakovanje, 8 gb verzija. lepa kutija, sve oridzidzi sto bi se reklo, ALI, osim toga sto je utikac od punjaca za englesko trziste (ima ona 3 zubca umesto 2) isto tako fale i slusalice. :/

ajde, ovo sa punjacem se adapterom resava i nije problem, i nije skupo..ali, kako je moguce da u original pakovanju ovakvog telefona, tj te klase, ne idu obicne sluske :/ i drugar i ja smo se iznenadili kad smo otpakovali danas. on nije hteo u engleskoj da ga otpakuje, hteo je da to ja uradim prvi i sad tek vidimo tu glupost. :/

Jel jos neko u original pakovanju nije dobio sluske?

btw, kad sam procitao iz onog malog "manual-a" sta se dobija u kutiji pise sledece: "what you get in box" i nacrtan punjac, usb kabel, i mala iglica za simcard slot. :/ znaci slluske nisu cak ni nacrtane. wtf

Nema :)

A koja je druga stavka sto ti se ne svidja?:) punjac je takav kakav je, tamo si ga narucio, ne moze drugaciji da bude.

Poslednja izmena:
Ne idu slusalice. Mogli su neki krs od 3e da stave ali bolje sto nisu.

Kad ste kod zvuka, kako se N4 ponaša po tom pitanju? Kakav je zvuk na (prosečnim)slušalicama i na zvučniku?

Treba da uzmem neki telefon u skorije vreme a to mi je bitno. Prethodno sam imao SGS i na njemu je zvuk bio odličan...

pih... nisam obracao paznju onda na to za sluske..eto, i tu su ustekali par eura da bi telefon bio pristupacan :)
kockice se polako slazu

@swiper: pa da, taj punjac samo.. moracu ga preko laptop-a/kompa puniti, a to ce da traje vecnost, sto pre adapter kupujem, znam da nije to skupo... sta sad :) tako je kako je

E, danas stiglo full zapakovano pakovanje iz UK. :)
Telefon je predobar.
Nego, ima jedna sitnica koja mi smeta...hajde, nije ni to sto je punjac za englesko trziste, to se adapterom resava, nego sto u original pakovanju ne idu slusalice... Cak u onoj knjizici pise "What you get in box: punjac, usb kabel, i iglica za otvaranje sim slota"
Jel jos neko tako negativno iznenadjen? Full UK pakovanje, nema slusalica :/ wtf. Btw, kupljen je preko play store-a u engleskoj, 8gb, izasao manje od 300€.

Kupis neke sluske za jednu crvenu i to ti je to, bolje nego sto bi dobio u paketu za te pare.

^^nema slusalica, to je tacno. I ja sam bio sokiran, mislio sam da mi ih neko skinuo dok se telefon dovlacio do mene, al proverio sam sa burazerom i njemu u kanadi stiglo bez sluski. ***, isprsis se za neke dobre sluske kad vec imas dobar telefon :D

Brutalna ja ona bela maska. Jel ima takva ista kod nas? Uzeo bih je za soma ipo

Wall

Prilozi

• uploadfromtaptalk1363989984228.jpg
    uploadfromtaptalk1363989984228.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 252
Jel se meni to cini ili je "OTAC" napisao 2 posta gotovo ista? Svakako, koji ce ti djavo slusalice. Da su stavili neke shlj, onda bi svi mazali kako su dali drljave, tako da bolje da ih nema uopste.

Пошто си имао ѕ1 и на њему volfson чип, звук на nexusu ће ти бити мало лошији...
Уз неке боље слушалице ћеш сигурно бити задовољан.

Немам овај телефон, имам galaxy nexus , али мислим да имају исти чип тако да би требало да имају и да кажем 'сличан' звук:D

Nexus4 ima daleko bolji zvuk od galaxy nexusa...

Jel se meni to cini ili je "OTAC" napisao 2 posta gotovo ista? Svakako, koji ce ti djavo slusalice. Da su stavili neke shlj, onda bi svi mazali kako su dali drljave, tako da bolje da ih nema uopste.

ne cini ti se.. prvo sam poslao sa mobilnog onu "DRUGU" poruku.. dosao kuci, seo za komp da vidim odgovor, a ono, nema ni poruke ispisane (nije forum prihvatio kad sam kliknuo dugme), i napisem onda ONU PRVU, cak stignem da odgovorim na prvu i onda se pojavila druga poruka sto sam prvo poslao sa mobilnog.. LOL baguje se forum :D

Poslednja izmena:
Ja upravo gledam raspored poruka nije mi jasno, mislio sam da tapatalk zeza nesto :)

Ima li neko igo za n4...samo apk mape imam...
Na pm:D

Kad ste kod zvuka, kako se N4 ponaša po tom pitanju? Kakav je zvuk na (prosečnim)slušalicama i na zvučniku?

Treba da uzmem neki telefon u skorije vreme a to mi je bitno. Prethodno sam imao SGS i na njemu je zvuk bio odličan...

Kakav je zvuk je relativno, meni je previse slab u odnosu na Nexus S sa kojeg sam presao, a iPod ili iPhone vs N4 ne treba ni porediti.
Ovo je sa manje-vise OK sluskama (Bose IE2).

Poslednja izmena:
Opa i otac u klubu. Bice ovo interesantan topic. :p

Ja slusam elektroniku bass vrlo bitan i ja sam prezadovoljan zvukom. (Slusam i ostalo, al elektronsku najvise.) Stvarno sam prezadovoljan ovim telefonom. :)

Vrh Dno