Šta je novo?

LG Nexus 4

e momci posto pratite ovu temu reko podelim nesto sa vama i pitam za savet.. :D sa vremena na vreme se pojavljuje oglas 360e 2 godine telenor bla bla.. ganjao sam se sa tim likom/likinjom 4,5 dana da bi me danas zvala neka riba sa tog telefona... ima krajnje zanimljivu pricu :D ajde sto mi sumljivo sto nije prodala iako ima najbolju cenu na oglasima ali ona pocinje da mi prodaje jos neku pricu,kupio mi decko ne svidja mi se mob previse je muski bla bla.. uglavnom na kraju price od 15 min treba sutra da se nadjem sa njenim deckom jer ona satro ne moze :D kako imam osecaj da ce me neko izotima.. sta mislite ? :D

javi sta je bilo na kraju :D

mobile fun jel salje za Srbiju???

Šalje, ja naručio sluske pre nesec dana. Stigle su mi za oko 15 dana od dana naručivanja.

e momci posto pratite ovu temu reko podelim nesto sa vama i pitam za savet.. :D sa vremena na vreme se pojavljuje oglas 360e 2 godine telenor bla bla.. ganjao sam se sa tim likom/likinjom 4,5 dana da bi me danas zvala neka riba sa tog telefona... ima krajnje zanimljivu pricu :D ajde sto mi sumljivo sto nije prodala iako ima najbolju cenu na oglasima ali ona pocinje da mi prodaje jos neku pricu,kupio mi decko ne svidja mi se mob previse je muski bla bla.. uglavnom na kraju price od 15 min treba sutra da se nadjem sa njenim deckom jer ona satro ne moze :D kako imam osecaj da ce me neko izotima.. sta mislite ? :D

Ako se riba zove Ivana i ako je sa Brda, garanciju nema. Lika ce ti reci kako je tel uzeo preko firme, a racun nema i nema datum kupovine na istom.

Prebacio sam slike sa telefona na komp, pa onda to sve podigao u cloud. Pošto mi se slike ređaju po datumu nastanka, ove najnovije očekujem da vidim prve. Sve slike koje sam napravio sa N4 imaju datum 08.12.2002. Jel ima još neko slično iskustvo?

ko je jos porucio neki case da se vidi moze neka fotka?

Mislim da je oko 5$, bar ona osnovna, DHL Global Mail ili tako nesto.

Od juce ponosni vlasnik, ovo cudo leeti iako sam pre toga imao sensation debelo klokovan. Nabavljen i bumper od cenjenog clana foruma :)

Mene vise interesuje bamper i kako stoji na telefonu. Jer sam u potrazi za istim. Treba mi neki jeftin, a dobar. :)
Tako da moze neka slika. ;)

Stigao iz UK juce, slike moze veceras. Bumper ovaj S koji je vec pominjan prethodno u temi, mozda nije najlepsi ali trenutno nema bolji :)

Danas sam napravio cudo I nexus se pretvorio u note 2 drugar svoj menjao za note 2 ja mu dao moj nexus I tako :D

Vrhunski te zavrnuo. :p

Nije dobar je sada cu malo da se igram ekran me je odusevio :))

Prodaj n2 i kupi n4 i ostaće ti love :)

verujem da nije glva za glavu, sigurno je doplatio za note 2.
Još ako je beli star 4 meseca onda znam priču :D

Човек је рекао да је заменио телефон са другом, тако да тешко да знаш" ту причу":)

Evo posle par dana koriscenja PA3+ sa Trinity kernelom ja sam ovim telefonom jos zadovoljniji. Baterija bolja nego stock. Opcija PIE (full screen mode) je neverovatna stvar! :)

Ko je rootovao nek proba. ;)

Nazad
Vrh Dno