Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne mogu sa telefona dobro da vidim.

Jel to zastita sa na staklu ili ima i okolo?

Samo slicica na staklo okolo je BAAAAMper

Evo slikao sam vam da vidite kako izgleda ovaj bumper sa providnom plastikom iza... Iskreno, meni je mnoooogooo lepse delovao na slikama, ovako izgleda dosta robusno.

gu3epy4e.jpg
y3enugyz.jpg
qyjyvyhy.jpg

Stvarno nema potrebe da se citira ceo post sa šesn'es' slika zbog par reči. Ako nekom treba providan case nek se javi na pm

povukao slucajno ja se izvinjavam

Pisao sam par strana unazad, ima ga na Amazonu, neko je naručivao i na mobilefun valjda

1500 dinara je kod nas :). DX je zakon. Nego kad sam uzeo telefon, prvi dan mi je nekoliko puta pao pa nisam imao strpljenja da cekam da stigne iz Kine.

Meni licno s style je najruzniji bumper ikad. :d

Al to je stvar ukusa. :)

Oficijalni bamper ili neka replika istog su jedine pozeljne stvari koje mogu da se nakace na ovaj telefon :) to je cisto neka logika i stvar ukusa :)

e momci posto pratite ovu temu reko podelim nesto sa vama i pitam za savet.. :D sa vremena na vreme se pojavljuje oglas 360e 2 godine telenor bla bla.. ganjao sam se sa tim likom/likinjom 4,5 dana da bi me danas zvala neka riba sa tog telefona... ima krajnje zanimljivu pricu :D ajde sto mi sumljivo sto nije prodala iako ima najbolju cenu na oglasima ali ona pocinje da mi prodaje jos neku pricu,kupio mi decko ne svidja mi se mob previse je muski bla bla.. uglavnom na kraju price od 15 min treba sutra da se nadjem sa njenim deckom jer ona satro ne moze :D kako imam osecaj da ce me neko izotima.. sta mislite ? :D

Dovijao sam se da nabavim ovaj telefon na hiljadu nacina (osim kod operatera, kod njih ne uzimam sve da zlatne telefone daju) i mogu ti reci da je 360e nadrealna prica. Na kraju sam uzeo od preko za 420e, al bar znam od koga sam kupio. Mozda je realno samo ako je 8gb varijanta, sve ostalo mi je krajnje sumnjivo.

Nazad
Vrh Dno