Pitaj Sojica... http://www.youtube.com/watch?v=W_A3SHTVXU8 
Nisam tech geak i tek sad mi postaje jasno koliko bih se za**** da sam dao 450e za ovaj tel. Drugar kupio i dobro izgleda i dobro radi, ali da ga hebem radi sve sto rade telefoni srednje klase koji kostaju i do 200e manje. Zato sam resio da ne kupujem nista od modela koji su trenutno u ponudi, jer ne nude nista novo niti revolucionarno. Ej dosli smo do tacke da se porede ppi, a da se ta razlika ne moze golim okom videti.-_-
*****avaju nas proizvodjaci, ne prave nista novo nego samo bacaju koske da se prepucavamo ciji je bolji (veci). Cekam da vidim sta ce da naprave Moto i Google od tog projekta X i ako to bude nesto novo, iscimacu se da mi neko donese iz USA ili cu jednostavno prezaliti pare ako stvar donosi novinu i ako vredi.
Izvinjavam se na off, otvorio sam dusu.![]()
Izađem iz igrice i čekam da se widgeti i ikonice dozovu nekoliko sekundi..
Za ovo prvi put cujem...
Nesto ne valja u tim screenshotovima. Nemozes da imas veci screen on time nego awake.
Nesto ne valja u tim screenshotovima. Nemozes da imas veci screen on time nego awake.
To se dešava i meni na gnex.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari