Šta je novo?

LG Nexus 4

na Sv. Nikad.... ili kada dodje kod operatera po ceni polovnog bubrega.

Da,da,ni ja nisam verovao:)

i ja čim naprave leđa koja nisu šljasteca ko disko kugla!!

Staviš pozadi neku mat foliju i neće ništa šljaštati tako da ovakva leđa nisu mana ni opravdanje da neko ne kupi ovo po ceni od 300-350e :)

Koliko vidim, svi do jednog od ovih sto su testirali telefon kazu da ta ledja izgledaju lepo, a jedini realan problem je taj sto nisu bas izdrzljiva pa su ogromne sanse da vec pri prvom padu puknu.
Ako je za utehu (sudeci po ovima sa ifixit) lako se menjaju a sigurno ce se pojaviti na ebay uskoro.

Poslednja izmena:
Sto se tice ledja, realno vecina ljudi nosi telefone sa maskama, tako da to nece biti neki preveliki problem.

Jel ima neka fora da se naruci telefon iz SRB da se zaobidje IP limitacija i da stigne u nekoj od zemalja EU a da to nije Nemacka ili Engleska?

Ne, jer mora da se plati karticom zemlje sa čijeg PlayStore-a kupuješ.

znaci moram da budem korisnik banke zemlje iz koje kupujem? Malo je to bezveze,obzirom da je mnogo ljudi u pokretu,banaka po celom svetu,limitranje platnih kartica...totalno glupo.
Ja sam kapirao da mogu da narucim samo iz zemlje gde je moguce a da platim karticom odavde,recimo

imam neku kombinaciju da se dokopam uredjaja kada bude bio sledeci put available...
e sad, posto je u pitanju zenska osoba koja nije geek, kako ja njoj da objasnim tacan proces dolaska do 'buy' koraka? ona je iz Francuske, i koliko sam skontao, prvo mora da otvori google nalog i onda da ga poveze sa bankovnim racunom, kako? verujem da ako to obavi da se ostatak bazira na biranju uredjaja i jednostavnog klika za kupovinu.

Telefon je prva liga. Na žalost nemam baš mnogo vremena da se igram sa njim. Javljam utiske čim ga malo izmaltretiram ali za sada deluje jako jako dobro :)

imam neku kombinaciju da se dokopam uredjaja kada bude bio sledeci put available...
e sad, posto je u pitanju zenska osoba koja nije geek, kako ja njoj da objasnim tacan proces dolaska do 'buy' koraka? ona je iz Francuske, i koliko sam skontao, prvo mora da otvori google nalog i onda da ga poveze sa bankovnim racunom, kako? verujem da ako to obavi da se ostatak bazira na biranju uredjaja i jednostavnog klika za kupovinu.

Takodje slicna situacija (samo je Nemacka u pitanju), tako da je odlicno pitanje!
Ima neki "tutorijal" za ceo proces?

na google nalogu imas wallet pod opcijom More i tamo imas Nacini transakcija (pise mi na srpskom) gde dodajes platnu karticu i njom placas sve to....

Ima neko predstavu kako se nabavlja onaj wireless charger za Nexus 4 pošto ga nisam dobio u paketu (doduše nigde nije ni pisalo da dolazi uz njega)?

Mislim da se to jos uvek ne prodaje.

planira li google da pusti jos neki tel u skorije vreme il ce samo sa svire ku**u? na sta bre lici ovo? sta kao nisu znali da ce biti ovolika potraznja? yeah, right :)

Marketing. Čekaju da ljudi potpišu ugovore kod operatera i uzmu Nexus 4, da ga kupe u prodavnicama, da bude svima i svuda dostupan. Kad se omaste dovoljno, pustiće na google play store da se kupuje slobodno. Do tad, sve male količine, povremeno i na kašičicu.

Znam da.je nagadjanje, ali sta mislite ima li sanse da se Nexus pojavi u prodaji do 15 januara preko GPa u Spaniji?

na8ijem ih ja bas
sta su ga stavljali uopste u prodaju kada ga nema nigde :mad:

Vrh Dno