Šta je novo?

LG Nexus 4

Nikako telefon u prtljag, najbolje u ranac sa sobom.
Imas x slucajeva da telefon "nestane" iz kofera a sve ostalo ostane netaknuto. Parfeme od 30-40 eur su krali a kamoli telefone.

Poslednja izmena:
Ako planirate da ih uzmete za preprodaju, lepo stavite telefone u džepove, a kutije pošaljite poštom, one su lake pa će poštarina biti jeftina.

Vidi ga sto huska preprodavce... :p

Ma neka preprodavaca, samo neka bude što više telefona na oglasima, pa da bude ono, konkurencija, padanje cena... :-devil-:

Vidi ga sto huska preprodavce... :p

Često prelazim granicu, pa znam koliko su nezgodni carinici. Prošli vikend sam se raspravljao sa njima zato što sam nosio neke tegove koji su koštali 2500din. Zbog toga sam i dao onaj savet, a i planiram da uzmem jedan Nexus za sebe, ako cena bude pristojna :)

Inače, ove Nexuse će uskoro da dobije jedna domaća online prodavnica mobilnih telefona, ali se još ne zna cena ;)

Vidim ja da cu da pazarim gnex (koji je sad vise nego povoljan) dok se ova pomama oko N4 malo ne smiri a to nece biti, cenim, pre februara.

Evo uporedo gnex i n4, samo sto je na italijanskom. Skoro pa isto rade, a meni je ekran na gn i bolji. Ko ima gnex nema nikakvog razloga da prelazi na n4 osim ako mu kamera nije presudna.
http://youtu.be/kqFIDJBQrnc

Ekran nikako nije bolji kod nas nego na n4. Ne samo zbog vernosti boja i lepše bele, već i što ima rbg raspored podpiksela.

Ekran nikako nije bolji kod nas nego na n4. Ne samo zbog vernosti boja i lepše bele, već i što ima rbg raspored podpiksela.

Znam da je na papiru bolji, ali meni lično nije (malo pričam na slepo jer nisam video uživo). Ni one X ekran me nije oduševio.
Kada pustim neki hd klip oprostim mu sve nedostatke kada vidim te boje i crnu :D

Mislim da prelazak sa gnex na n4 nije vredan para, ali sa s2 i nekih drugih telefona sigurno jeste.

Za ekran ne znam jos, dok ne vidim, ali poslednju recenicu pratim i podrzavam.

@Tetsuo
Licno, mislim da Android 5 nece pre kraja sledeceg leta recimo, i zato sumnjam da ce Gnex dobiti update tad. No, dosta je to vremena... :)

Po meni dovoljan razlog za prelazak sa gnex na n4 je 2gb rama ! Android sa 2 gb rama je sasvim nesto drugo sto se tice multitaskinga koga to interesuje !!!

Ja ni sad ne vidim neki problem sa multitaskingom,jedino ako se nesto drasticno promeni u medjuvremenu.

Potpis za to. Lepo mi radi i sa 1GB RAM-a.

@DEKSYSYUS Zar imas nekih problema? Koji fon koristis uopste?

Potpis za to. Lepo mi radi i sa 1GB RAM-a.

@DEKSYSYUS Zar imas nekih problema? Koji fon koristis uopste?

Zadnje 3 nedelje gn2 ! Mene nervira kada se app ugasi u pozadini pa ponovo mora da se podize ! I one glupe slicice koje su uveli sa ics kao app je otorena a ti kliknes na nju a ona tek tada podize aplikaciju od koje je ostala samo slicica !!! To za mene nije multitasking ! Vec sa 2 gb rama postaje prava stvar sve app koje prebacim u pozadinu tu I ostaju I kada se ponovo vratim ona je aktivna pa makar se vratio I posle 24h ! I to je za mene multitasking ! A da ne pominjem da je tel sa 2gb rama brzi I da ima 1ghz od onog sa 1.6ghz I 1gb rama !!!:)

Poslednja izmena:
Malopre sam ga cackao. Sokiran kako sve radi lepo, tecno. Lepo lezi u ruci, malo je siri od GNex. Ekran mi je bolji od ovog na GNex. Kratko sam ga cackao, bice uskoro opet prilike.

Takodje, danas sam bio u prilici da se poigram sa njim na par minuta. Odusevljen sam kvalitetom izrade i brzinom. Sta god da sam uradio nije bilo ni milisekunde laga. Sto se ledja tice, sljokice se jedva i primecuju... Po kvalitetu izrade mi je cak i iznad htc-a one s, jer bolje lezi u ruci zbog plastike koja je oko stakla, dok je htc nekako "klizaviji", zahvaljujuci metalu. Iako sam puno ocekivao, ipak me je bas prijatno iznenadio

Pa pogledaj tamo cenu, pa pošalji... Jel misliš još sa carinom i shipping-om?
Google Play ili regularna cena?

Ne znam oko cena, bice samo preko operatera.

Ja se samo nadam da ce biti neka pristupacnija cena kod operatera. Znam da bas i nece moci da bude kao na google play-u ali samo da ne bude npr. 600 eura...

Nazad
Vrh Dno