Šta je novo?

LG Nexus 4

Hehe, vec ga napukao :)
vidim da ce trebati neka ledja, sem ako se ne koristi bezicno punjenje :D

Nesto mi cudno oko te pukotine, ili je zestoko zveknuo o sto ili je pao na nesto. Losa preporuka u svakom slucaju.

pao mu drzac za kameru preko telefona.

E ***, drzac za kameru i nije bas lagan a vjerovatno je pogodio nekim coskom. Sad mi pade na pamet, dobro je sto je pukotina u obliku crte a ne razbijeno staklo na komadice. Makar manje smeta pogledu.

Ako mu je stvarno pao drzac za kameru - ovo i nije tako lose ;)

Koji bre stalak za kameru, rekao lepo covek da mu pao sa kuhinjskog stola, ubacuje vas iznogud :d

kakav drzac...pao mu fon na kuhinjske plocice :)
dobro da je samo jedna pukotina....za 3 godine menjanja svakakvih telefona apsolutno mi se ni jednom nije desilo da mi telefon ispadne sto iz ruke sto iz dzepa i sl. treba samo malo voditi paznju...

Izasao hands on na engadget. Kamkoder navodno snima 22fps/1080p ... cc :/

Juce je u video podcastu spomenuo da je pao sa stola na drveni patos, ono slucajno ga je fino odalamio i srusio dole. Sto se mene tice, LTE can die in fire, em sto i ne koristim puno non-wifi net na mobu em sto bi ta podrska ubijala bateriju.

Los kamkoder za danasnje standarde.. zvuk je ocaj a i sam kvalitet video snimka nije nista bolji od Galaxy Nexusa.

[YOUTUBE]M4CbYXKxj6I&feature[/YOUTUBE]

Da li neko pouzdano zna koliko se čeka na isporuku telefona? Imam prijateljicu u Italiji koja dolazi 10. ovog meseca U Srbiju. Da li bi stigla isporuka?

Ne, jer prodaja pocinje 13.11.

Hm, moram priznati da sam nakon ova dva reviewa malo skenjan... Ne znam zašto... Valjda to staklo na zadnjoj strani? Možda camera koja me uopšte nije oduševila? Možda testovi... Ne znam...

Da li iko osim iSta god fanova cita iGadget, pa oni su smesni.

Ja ne bih brinuo za FPS na video, sve se to da ispeglati, telefon jos nje ni u prodaji. kao i sve ostalo navedeno "stucanje"

Hm, moram priznati da sam nakon ova dva reviewa malo skenjan... Ne znam zašto... Valjda to staklo na zadnjoj strani? Možda camera koja me uopšte nije oduševila? Možda testovi... Ne znam...
+1
Ako ga budem nasao po zvanicnoj ceni sa Play Store, mozda cu ga kupiti, sada nisam vise toliko zagrejan da menjam GN :)

Naravno da nije (jer bi zarada bila mizerna u odnosu na uloženu sumu).
Tržište telefona je dovoljno zrelo, kao i sam android za telefone. Nije ovo tablet, pa da kreću od nule.

Čekaj, hoćeš da kažeš da Google ovaj telefon sa ovoliko jakim hardverom prodaje za 300$ zato što hoće da ga proda što manje, jer je jak na smartphone tržištu? Logično, nema šta :d

Odličan telefon. Videćemo iskustva na xda o ovoj lomljavi, ali mislim da nije ništa krhkiji (ne znam da li ova reč postoji :)) od bilo kog drugog gorilla glass na s3 ili note 2.
Kamera i baterija će sa sledećim updateom biti još bolji verovatno.
Jedino što se meni ne sviđa je što kaže da je ekran malo ispran. To mi se ne sviđa uopšte, ali videćemo šta drugi kažu.

Sada gledam Engadget review. Oni kažu da je ekran prelep i živ, a baterija loša, dok na verge kažu obrnuto. Smejurija. Čekam gsm arenu, oni bar deluju profesionalnije.

Poslednja izmena:
Licno, jedino GSMArenu i citam, jedino mi se njihov Battery test ne svidja. Mislim, ko gleda video sadrzaj sat vremena dnevno?

^prosecan amerikanac, verni posetilac gsm arene :) :d

Mislim da software na njihovim modelima nije finalni i čini mi se da sam negde pročitao da će biti ota odmah.

@hsv.stoned
Vidis, o tome nisam razmisljao... :D

Jel zna neko okvirno koja će cena biti kod nas za ovo čudo? Ozbiljno razmišljam o prodaji s2 zbog ovoga...

Ako bude nalik S3 ima da se lomi i naprijed i nazad, jos sa ovolikom ekrancinom. Nije on bezveze 300$:D

Vrh Dno