Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne moraš, upali pa ugasi airplane mod. Makar je brže :D

Kakva je situacija sa ostalim romovima osim CyanogenModa. Imam strasne wakelockove (vjerovatno samo na dok je ukljucen mobile data, nikad ga i ne gasim, pa nisam skroz provjerio), nisam mogao da se izborim, sve sam pokusao. Baterija nikakva, telefon ne spava posteno. Da li je nesto ubagovano na CMu, ili je na svim tako, da znam, ne bih pravio izlete bespotrebne (jer mi CM odgovara), nemam ni vremena ni zivaca, ako je general bug na lollipopu.

Ne mora da znaci da je do ROMa, verovatno te neka app/service zeza.

Sad ne znam kuda.

Prije 2-3 mjeseca imao Cyanogen koji je poceo brljaviti da to nije normalno, malo malo SoD i to preko noci pa mi alarm ne zvoni, pa kresuje kao ludi iz cista mira, pocne mi ovaj on-screen menu letati po ekranu ili nece ostane fiksiran za dno sto je suludo i rekoh nema od ovoga nista, prebacujem se na nesto drugo. Medjutim ovaj stock googleov mi je isto pravio probleme i rekoh vraticu se ja na neki dobar kit kat rom i tako je i bilo, vratio se na slim kat i nijedan problem nisam imao, SoD mozda 10ak puta (ili manje) u 3 mjeseca sto je super jer sam ih inace imao hrpu. Baterija puno vise drzi, mreza bolja, mobile data zakucan ne puca nikako.

Posto me ovo sluzi ne znam da li da ide na ovaj nedovrseni SLIMLP, ima li neko iskustva sa njim? Samo da je stabilno i super. (I ovo je stabilno i ne bih mijenjao, ali rekoh da vidim kako bi to islo)

Ladno nisu resili problem wifi->3G. I dalje kada izgubim WiFi, 3G se ne aktivira.

Toliko brzo da leti...
na beton :eek:

Ni Beats nije pomogao :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1432226265171.jpg
    uploadfromtaptalk1432226265171.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 227
Koja je rralna cena ovog telefona na ttzistu, polovnog? Nisam nesto prstio j poslednje vreme, burazer juri da se pocasti a moj mu je predlog N4.

Nema procena na forumu.

Pričalo se i na Nexus 5 temi o tome. Neki, poput mene, nikada nisu imali taj problem na Lollipopu. Možda je problem do rutera, jer da je do sistema, tj. androida, onda bi se svakome to dešavalo.

^ Kod mene se to ne dešava na Nexus 5. Ni ranije, a ni sada na 5.1.1. Prebacuje se nakon 1-2 sekunde na mobilni internet. Telenor, ako vam nešto znači.

Takođe, Nexus 5, Telenor. Niti na jednoj verziji LP nisam imao taj problem. Što kaže Corvus, 1-2 sek., najviše. Čini mi se da brže prebacuje, nego dok sam bio na KK.

Ni meni se nikada nije desavalo na N4, a sada se desava. I to samo kada sam kod kuce, pa krenem negde i "otkaci se" sa WiFi. Ruter je TP-link 740n. Takodje MTS kartica je u pitanju. Generalno je google malo popustio sa ovim lolipopom, nije to sve uradjeno kako treba. Poslednji update je vratio fluidnost, ali meni se net gubi i dalje. Sve do 5.0.1 (ukljucujuci i njega) telefon je radio besprekorno. 5.1.* pravi problem.
Kada se rucno ugasi wifi, prebacuje istog trenutka. Problem je prisutan samo kada se udalji iz dometa rutera.

Poslednja izmena:
Ne bih se slozio, na poslu 50 puta dnevno izadjem iz dometa i sve je ok. Kod kuce isto ako rucno iskljucim wifi, prebaci se. Ista kartica, isti telefon od 2013 i tek sad problem. Nema sanse da je MTS u pitanju. A zale se i na XDA, ljudi koji nemaju MTS :)

^ Po meni je to misterija, zašto se nekima dešava. Ja npr., da li ručno gasio ili pustio da da izađem iz dometa rutera, nikada nisam imao taj problem. Bez obzira da li je moj kućni ruter, ili na poslu, ili ruteri od obližnjih kafića itd.

Jedno je realna cena, drugo trziste. Ja cu moj pokloniti nekome jer ga za sto evra, koliko je vecina spremna da da, prodavati necu :) ***, tel gura 5.1.1 official, glatko sve, brzo. Sta zna narod sta valja

Vrh Dno