Šta je novo?

LG Nexus 4

За теленор вам треба уговор и ништа више да остварите гаранцију. Ишао сам да проверим своју, обзиром да је телефон узет на једну веома важну држ. Установу нису ми правили никакав проблем.

Ljudi tolike krs iphone kupuju, ni jedan nema garanciju, a ovde se svi neckaju...

I moj gnex je bez garancije, nisam nasao drugaciji kad sam uzimao... Opcija su vam ili orig u radnji, ili od operatera (moz biti i zakljucan, a garancija mozda vazi) ili platiti manje i drzati fige .
Aj drzite mi fige, i ja drzim sam sebi pa se javljam veceras posle kupovine :D

Stize, zaboravio da napisem cackajuci ga. Prvi utisak je vise nego dobar, nemam zamerki, izrada vrhunska, po mom ukusu je lep, a i brz, sad sam ga samo root-ovo i ubacio cwm sve ostalo je stock i punim ga programima i prilagodjavam potrebama, pisacu detaljnije dok ga malo istestiram :)

Edit: Svi znate kako izgleda ali evo i par fotkica

Poslednja izmena:
Mnogo mi se svidaju nexusi, svaki do sad. Samo cemu bre ova stakla na telefonima sa obe strane. Lepo izgleda ali ne sme nikad da ti ispadne bukvalno.

Speed kakav je build quality, je l' ima nekog zveckanja, je l' sve u redu sa ekranom. I koja je serija? Tj. koja su prva tri broja posle S/N na kutiji?

P.s. čestitam na prinovi, prelep je :D

Kutija mi gajbi a u gradu sam, gledam sad ovde u telefonu s/n nesto 018b027.... Inace kao sto rekoh izrada me odusevila, nista ne skripi, zavrsna obrada na nivou, sve se lepo uklopilo, dugmici lepo leze ne skripe, ekran takodje, primecujem razliku u bojama u odnosu na HOX ali tako je bilo i kada sam presao sa Sensationa na HOX itd. A ne znam za zveckanje, nisam ni probao, evo sad sam ga promuckao i osecam se *****no, ne znam mozda se cuje nesto kao fokus kod kamere al to mi je tako nebitna stvar. Ukljucen 3G i auto brajtnes i za sad mi se cini da ce biti dobar sa autonomijom, s obzirom da ga konstantno cackam. Ukratko je to to

To zveckanje ima njih 99% tako da nemoj da se osećaš tako kako se osećaš :) Strava, aj kada budeš bio kod kuće pogledaj mi to za kutiju, a možeš i da mi šibneš u poruci gde si ga uzeo...

Može neki link ili slika da vidim kako izlgedaju boje kad se tweakuje ekran sa matrix kernelom? Kakva je razlikau u odnosu na stock? Stock je izuzetno loš, plače mi se kad ga uporedim sa konkurentom :)

SpeedW950 Kako su ti dobre slike! Stvarno prelep telefon.
Mogli su malo da ga Upgrade-uju. Da mu stave 1080p ekran kad je to vec trend, Snapdragon 600 i malo bolju kameru. Naravno najnoviji Android i nista mu drugo ne treba.

Hvala. Pa to ce i da urade za sledeci model, eventualno do povecaju dijagonaju do 5 mada mozda i nece, 1080p rezolucija i to je to. Inace ceo dan od jutros na 3g, umereno koriscenje i sad sam na 40% baterije, ja prezadovoljan. Ne vidim nikakve linije po ekranu, ekran je kao ogledalo kada se ugasi, tesko da se bilo sta vidi, a i nisam mazohista da trazim pod suncem i nekim uglom da bih dokazao da ima, i ako ima neprimetni su pri normalnom koriscenju, a namera mi je da tako koristim telefon. E moza taj link za razliku boja, cisto i ja da vidim da li se vredi igrati sa tim

Trenutno je preko 2h, videcu koliko ce biti na kraju dana

Okruglo 4h sa konstantno 30 posto osvetljenja ili jace, uglavnom 2g i wi fije.. 30min igara oko 40min poziva ostalo surf.. Zadovoljan sam.

Evo linija, pa ovo je strasno, nemoj neko da se za**** pa da kupi ovaj telefon :d

Inace eno ga fon na punjacu izgurah preko 3h screen on, naporan je dan bio dobro se pokazao :D
Skyfall prva tri broja su 301 posle S/N

Evo linija, pa ovo je strasno, nemoj neko da se za**** pa da kupi ovaj telefon :d

Inace eno ga fon na punjacu izgurah preko 3h screen on, naporan je dan bio dobro se pokazao :D
Skyfall prva tri broja su 301 posle S/N

pa jel to samo do serije ? ili svi imaju te jako vidljive linije ??
ovo je katastrofa sad se jako premisljam dal da ga uzmeme ili ne !
gde si ga uzeo ? jel iz NS ?

^ Linije uopšte nisu vidljive, koristio sam telefon 2 dana i ni jednom ih nisam primetio...

ma ove crte su jos nista.. tek kada ti padne sunceva svetlost na ekran pa kada pocnu da ti igraju neke svetlucave linije po ekranu :D ali sto vise takvih "mana" mobilni ima to ga vise zgotivis.. :D uvek je tako
SpeedW950* po seriskom broju tebi je napravljan u januaru ,vec sam pisao ranije meni je iz marta pa ima te crte :D a koje ti je slovo posle tri broja? k je za koreju a c za kinu cini mi se..

Poslednja izmena:
Slovo K je posle brojeva

Ma ljudi zezam se, makro objektiv, sedeo sam pio kaficu i tako cackao da vidim te famozne linije, nasao ih i onda se uvijao da ih istaknem, uopste nisu toliko vidljive, jos po suncu telefon je kao ogledalo nema sanse da se primete osim ako ih ne trazite, a sa telefonom u radu ni po kojoj teoriji nema sanse da se vide. Ja sam vise iz zezanja istakao, zbog prethodnih prica i komentara u tome, opusteno kupite telefon i uzivajte :)

Jutros, ali kao sto rekoh, 3g stalno ukljucen, pozivi, poruke, mejlovi notifikacije sa raznih programa, prognoza, sve je radilo i auto brajtnes, nista nisam gasio, znam uglavnom da bi mi HOX mnogo ranije pukao koliko sam ga akao, znate kako je kad uzmete nesto pa prvih dana sve zivo isprobavate...

ne razumem sta se gubite oko tih linija, one postoje na gotovo svim telefonima sa LCD ekranima, u pitanju je digitizer sa touch senzorima...valjda ste mislili da radi na neku magiju? gremline?

ne razumem sta se gubite oko tih linija, one postoje na gotovo svim telefonima sa LCD ekranima, u pitanju je digitizer sa touch senzorima...valjda ste mislili da radi na neku magiju? gremline?

Pa dobro to svi znamo ali takodje znamo da ne treba tako da se vidi.

Haha e al sam majmun da sam napravio kod nekog fotke pre, pa da kupim neki od ovih neispravnih sto ce da se uskoro pojave u oglasima :d
Ne znam koji deo ljudi nisu razumeli da je isticanje linija bilo ZEZANJE i da ce tesko bez malo muke i dobre optike napraviti slicne fotke, ne znam sta drugo da kazem, pogledajte telefon kod nekog ako ne verujete, uopste nije tako uocljivo kako vi mislite

Ko hoće da proda fon sa linijama neka se javi :d pošto je tako gadan problem plaćam pola cene :D

Nazad
Vrh Dno