Dugo sam koristio Apex tj. od njegovog početka i njegove prerelease verzije. Pre par meseci prešao na novu i može da se menja brzina scroll-a što mi pogoduje i onda izgleda brže. Mada isti su skoro 99%Apex? Doduse skoro su isti...
Ђилкоше брате а Buzz launcher?![]()
verujem da ti ta radnja nece dati fiskalni.. to jest ima ti ga daju ali ce da kazu moze ali cekaj da ti uracunam porez od 20% ... tako su meni rekli.. tako da je najbolja kombinacija od onih novosadksih dilera,ovaj moj sam platio 330e a po seriskom broju proizveden je u martu 2013 u koreji.. sada ako ga otvoris i imas odmah neki hardverski problem ne verujem da bi te *****ali i da ti ne bi zamenili jer im se bas razvio biznis,verovatno imaju neku vezu u policiji pa ih ona ne ganja za porez..na znamPominju od 2 god ne od 6 meseci, a ne znam za detalje dal se dobija fiskalni, pitam pre nego odem u radnju. A inace radnja je poznata, tj uzimao sam neki fon tamo pre 5-6 godina pa cenim da i ako muljaju nesto, da to rade dobro kad se nisu ugasili :d
Pa ne znaš da se nisu ugasili, verujem da je to str, mogu mesečno da gase firmu i otvaraju novu, na istoj lokaciji, i ne možeš im ništa.Pominju od 2 god ne od 6 meseci, a ne znam za detalje dal se dobija fiskalni, pitam pre nego odem u radnju. A inace radnja je poznata, tj uzimao sam neki fon tamo pre 5-6 godina pa cenim da i ako muljaju nesto, da to rade dobro kad se nisu ugasili :d
Je l' imao neko od vas priliku da uživo uporedi S3 i Nexus 4? Kakvi su utisci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari