banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
I ja bih rekao da je samo 3d u pitanju, tako da uzimam ovaj.
Da li je moguće pustiti 3d titlove preko usb flesa, lepo radi srt ali sub, sup i itx nece. Takođe sam probao preko serviio i tu nece. Preimenujem titlove da budu istog naziva kao i film i nista. Kada cekiram enable build-in subtitles i dalje se nista ne desava. U slučaju da iz padajuce liste odaberem always za lepljenje titlova nece ni da pokrene film, iskoči da je pukla veza. Da li neko ima resenje, meni je ponestalo ideja?
Ako misliš da uzmeš 650v + dodatno magic remote onda bolje odmah uzmi 671v. Mislim da je još jedina razlika oko lokalnog zatamnjivanja...
Pitanje, jel neko radio update na 671v? Na njemu je sada 3.23.38 a na sajtu kod nas ima 4.30.16. Jel ovo vredi unapredjivati ili ne? Čudno je što TV kaže da nema novijeg firmware-a...
Juče sam naručio još 4 para naočara sa ebay-a http://www.ebay.com/itm/1pcs-New-Circular-Polarized-Passive-3D-Glasses-For-HD-DVD-Movie-Game-Cinema-Use-/390847641939 , naravno nisu original LG, rizikovao sam 5.5 $ pa ćemo da vidimo šta ćemo dobiti, trebaće vremena da to dođe, kada dođe - javljam rezultate.
Pa mogao si da po istoj ceni naručiš i od ovih momaka što donose iz Mađarske i donesu ti za 2-3 dana, kad koji ide tamo. Ja sam odmah rekao čoveku da mi donese još dva komada. Mislim da je cena bila 5€.
Samo dve reči savršen je.Pozdrav!
Primetio sam da dosta clanova ima LG 42LB650V , pa me zanima da li ste zadovolji i koje mane/ prednosti ste primetili prilikom koriscenja ...
Posto nemam posebna iskustva sa lcd/led televizorima i kupovinom istih (imam tv koji je nesto stariji od mene, a nisam bas mlad ) ... zamolio bih i za neki savet , kako i gde kupiti TV ( moze privatna poruka, da ne izazivam spam ) ...
Izvinjavam se zbog neadekvatne poruke ali moje neznanje je beskonacnacno a vreme za koje moram da kupim tv ograniceno.
Hvala
Pozdrav!
Primetio sam da dosta clanova ima LG 42LB650V , pa me zanima da li ste zadovolji i koje mane/ prednosti ste primetili prilikom koriscenja ...
Posto nemam posebna iskustva sa lcd/led televizorima i kupovinom istih (imam tv koji je nesto stariji od mene, a nisam bas mlad ) ... zamolio bih i za neki savet , kako i gde kupiti TV ( moze privatna poruka, da ne izazivam spam ) ...
Izvinjavam se zbog neadekvatne poruke ali moje neznanje je beskonacnacno a vreme za koje moram da kupim tv ograniceno.
Hvala
Preporučujem svima da stave jedan izvor svetlosti iza televizora(sijalica 40 wati) ali tako da izvor direktno ne vidite. Uveče sve izgleda mnogo bolje nego u totalnom mraku ili ukoliko gledate pri sobnom svetlu.
@blackeyed: Odakle si skinuo 4.32.20, kad sam uradio update na 4.30.16 on sa tv i dalje kaze da nema nove nadogradnje
Sa nemackog sajta LG: http://www.lg.com/de/service-produkt/lg-42LB671V
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari