Šta je novo?

LG L7 II

Pa cini mi se da jeste, ali tako je bilo i kad sam stavio V10j... Moram sacekati jos malo pa da vidim da li ce se pojaviti problem sa mikrofonom, jer me je to najvise iritiralo...

i ja flesovao ovim KK-om i za sada nemam neko misljenje, radi i ne radi , u nekim situaciama je brzi, u drugim sporiji, nisam nasao dugme za ukljucivanje GPS-a :S: , potrosnja baterije je slicna kao i na JB.... toliko za sada, da definitivno sporije otvara slike sa kartice iako imam class 10...

Kako nisi nasao dugme? Imas gore na slideru ali mu je sad oblik slican peru

Prilozi

• Screenshot_2014-09-24-16-58-12.png
    Screenshot_2014-09-24-16-58-12.png
    77.3 KB · Pregleda: 119
  • Screenshot_2014-09-24-16-58-21.png
    Screenshot_2014-09-24-16-58-21.png
    96.6 KB · Pregleda: 125
  • Screenshot_2014-09-24-16-58-29.png
    Screenshot_2014-09-24-16-58-29.png
    98.5 KB · Pregleda: 112
  • Screenshot_2014-09-24-16-58-40.png
    Screenshot_2014-09-24-16-58-40.png
    58.3 KB · Pregleda: 110
  • Screenshot_2014-09-24-16-58-46.png
    Screenshot_2014-09-24-16-58-46.png
    56.5 KB · Pregleda: 106
Zato sto to vise nije GPS samo, nego imas posebna podesavanja.

Dobio sam kod za otključavanje telefona od vip-a, jel zna neko gde da ga ukucam?

Neće, nudi mi samo pin od nove kartice, a posle ne radi mreža... U podešavanjima ne mogu da nađem ništa u vezi otključavanja...

Nema toga u podesavanjima, kad ubacis karticu treba da te pita za broj... Meni jednom nije radilo zbog roma, pa sam promenio. Sta je kod tebe po sredi, ne znam. Lupam, ali probaj da ugasis trazenje pina.

Ma treba da udje u secret menu, a ne tako. Samo ne secam se koda za taj meni...

3845#*710# ali koliko sam gledao nema u secret menu ta opcija...

Poslednja izmena:
Devojcin telefon sam otkljucao tako. Proteklo je bez problema, za 2min, kod sam platio 600din, moze se i rezakljucati.

Onda se moguce razlikuje secret menu na KK i na JB

EDIT:
Kod za unlock sequence mode je : 2945#*710# i tu ides na Network unlock, a prethodno postavljeni je za hidden menu...

Poslednja izmena:
pozdrav svima
pre par dana sam instalirao kit-kat na ovaj nas telefon i utisci su razliciti.naime telefon kao da malo sporije radi,tacnije sporiji odziv ima izmedju aplikacija.drugo-bateriju trosi neravnomerno,stoji na 100% pa odjednom na 95 i tome slicno.trece pronalazenje satelita uzasno sporo u odnosu na jb.ponekad i ceo minut ili vise treba da se zakaci,a pritom ima u onom statusu bar 5-6 punih a nijedan raspoloziv.cetvrto postoji li nacin da se rutuje,jer sve sto sam probao ne radi cak sam zbog toga bio zaglavio ceo dan u emergency modu.kako rutovati ovo,zna li ko?
svaka pomoc je dobrodosla.
hvala svima i pozdrav

Od danas je dostupan i zvanicni KK za nase trziste.Ubacio sam ga pre par sati i za sad je sve ok

Nakacis na komp i lepo u par poteza odradi preko LG Mobile Support Tool ;) Ja sam mob preko telenora uzeo,ne znam jel stiglo jos za druge operatere,ali ako nije za dan,dva ce i tu ;)

I ja sam preko telenora
Napisi prve utiske i stavi neku sliku ako nije problem

Sto se tice fotki nemam vremena,ali imate na forumima vec okacene fotke.
Sto se tice utisaka za sad je ok,ram memorije mozda nesto neznatno manje vuce,tipa mozda manje oko 50mb.
Inace sam KK je nesto veci od dosadasnjeg JB,tako ta ovaj zauzima odokativno ;) oko 703,34mb.
Ima malo novih opcija,bolji padajuci meni,kamera je popravljena i izmenjena,kazu i zvuk da je bolji.
Posle azuriranja ostaju podaci,ali to moze praviti kasnije problem,pa je moja preporuka svakako posle toga hard reset kao sto sam i ja uradio.
Velika mana-google je promenio dozvole za citanje sd kartice,pa sad ako app ubacite na karticu sa drugog izvora i instalirate,pri pokretanju nece raditi,npr.kao iGO,vodite racuna o tome.
Resenje ima u vidu sd fix-a ali treba root,a to koliko znam jos nema za ovaj model i KK.

Poslednja izmena:
I ja klepio upgrade softvera. Prvo sto primetim da je telefon sporiji i malo su lepse nasminkani ovi padajuci meniji.
E sad s obzirom da nemam pojma, kako da uradim back up svega, ima neka aplikacija ili preko lg pc suite? Kako bih mogao da odradim i hard reset.
Kako se uopste radi hard reset?

Poslednja izmena:
Imas u postavke/rezervna kopija i reset/resetovanje na fabricke vrednosti...,tu pratis u par klikova sta ti kaze,procitas sta ce ti brisati,sta ne i resetujes ;)

Aj ko zna engleski nek se oglasi da mu posaljem nesto da prevede sto treba da se uradi da bi mogli normalno iGO drzati na sd kartici? Meni iGO treba i nervira me KK zbog toga sto ne da da se cuva na sd-u

Poslednja izmena:
Hvala. Odradio i bekap i reset. Zatim vratio u prvobitno stanje. Sta znam, sve deluje zaista lepse. Nekako su sve malo nasminkali. Al me nervira sto mi deluje da je telefon sporiji, mozda se i tripujem, al ne bi rekao. Jel vama ostalima koji ste radili apdejtd deluje da telefon radi sporije?

Mozes pustiti i meni to na pm sto treba da se prevede. Nisam expert, al mogu probam.

Ma nista i drugi put ;)
Sad ti uzvrati uslugu,na PP ti saljem tekst ;)
Sto se tice KK-a,malo i jeste sporiji nego JB,ali ovaj je nasminkaniji,pa zato i sporije radi,mozda cak i neka ispravka popravi stanje.

Znači zbog sporijeg rada, preporuka je da se ne vrši update?

Imas u postavke/rezervna kopija i reset/resetovanje na fabricke vrednosti...,tu pratis u par klikova sta ti kaze,procitas sta ce ti brisati,sta ne i resetujes ;)

Aj ko zna engleski nek se oglasi da mu posaljem nesto da prevede sto treba da se uradi da bi mogli normalno iGO drzati na sd kartici? Meni iGO treba i nervira me KK zbog toga sto ne da da se cuva na sd-u

Prvo root: https://towelroot.com/tr.apk pa reboot
Zatim ovaj program i opet reboot https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix&hl=en

Izgubih juce 2 sata zivota dok nisam provalio ovaj jednostavan postupak :)

Nazad
Vrh Dno