Šta je novo?

LG L7 II

Da neki ne bi pogresno shvatili PRC je People's Republic of China :)

Bas zvao prijateljicu, ali nema vise oprala je telefon, bacila, kupila neki Samsung.

poz ljudi, tema zamrla, telefon zastareo....
ja danas primetio da sam ostao bez besplatniih Mb a tek je 15 u mesecu i posto znam da nisam nista neuobicajno vise koristio net pogledam i imam sta da vidim:
Screenshot_2014-09-15-12-35-04.png

android OS potrosio 73Mb, sto je neuobicajeno mnogo obzirom da je kolegin LG G2 za isti period potrosio 4,88 a od drugog kolega LG L9 II 1,84Mb....
ima neko pojma gde je mogo moj os da pozdere tolike Mb-te ili sta vec, neka iskustva???

poz ljudi, tema zamrla, telefon zastareo....
ja danas primetio da sam ostao bez besplatniih Mb a tek je 15 u mesecu i posto znam da nisam nista neuobicajno vise koristio net pogledam i imam sta da vidim:
Pogledajte prilog 149657

android OS potrosio 73Mb, sto je neuobicajeno mnogo obzirom da je kolegin LG G2 za isti period potrosio 4,88 a od drugog kolega LG L9 II 1,84Mb....
ima neko pojma gde je mogo moj os da pozdere tolike Mb-te ili sta vec, neka iskustva???

Sve je to ok,meni sistem pojeo 48mb...,nema sta da brines.

al kako ovome na L9 II samo 1,84 ili na G2 4.88???
kako ovi telefoni trose toliko manj e, nesto ovde nikako nije u redu ...

Pa lepo ili gase net i pale ga povremeno ili su ugasili mnoge sinhronizacije,automatska azuriranja i sl.

Upravo ovo sto je rejao DZOSUA... Kod mene na LG L7 II Android OS je potrosio samo 2.38MB od 7.8-7.9 jer sam pogasio sve sto mi nije potrebno da ide preko neta, jer i na poslu i kuci imam wifi

Pa lepo ili gase net i pale ga povremeno ili su ugasili mnoge sinhronizacije,automatska azuriranja i sl.
ffff dobro odustajem zato sto znam da obojica ne gase net nikada, nisam ja od juce i tako nesto trivijalno nebi moglo da mi promakne, a sto se tice sinhronizacije mog telefoan ona izgleda ovako SAMO JE GMAIL-U dopusteno da se sihhronizuje automatski dok azuriranje telefona i aplikacija iskljucivo vrsim preko WiFi-ja...

nema veze momci, hvala u svakom slucaju ... poz...

Nema novosti...izgleda da je to jedna od boljih buba koja je bacena u poslednje vreme...

Sad sam se setio. Nisam pratio temu, jeste li upoznati sa MLT aplikacijom?

Mrzelo me, ovaj Tapatalk za wp je malo retardiran, dok ubacim link kao link... Navodno, LG sistemska aplikacija, ne zna se cemu sluzi (sumnjaju da je spijunski program), nakon sto su je obrisali ljudi su oslobodili 100, 150 mb ram-a, neki cak i 300. I nisu osetili nikakvu negativnu promenu. Samo bolji rad telefona. Kako L7 2 ima 768 mb ram-a, mozda bi pomoglo ljudima koji imaju root.

Ovaj mob je poceo uzasno da me nervira. Od pre neki dan i mene zeza kamera tj.blokira,a video sam da nisam usamnjen vec da je to problem u telefonu sirih razmera. Jel zna neko kako se to resava?

Ako ti je telefon pod garancijom odneses u servis da ti odrade refles sistema
Pre toga odradi factory reset,pa ako ne pomogne onda ono gore

Nasao sam je u sistemskim aplikacijama preko App Master aplikacije i uninstaliao sam je ali ne vidim nikakvu promenu...

Ne znam, mozda ne vazi za L7 2. Vidi ovih dana kako se ponasa telefon.

Ako ti je telefon pod garancijom odneses u servis da ti odrade refles sistema
Pre toga odradi factory reset,pa ako ne pomogne onda ono gore

Ja sam vec sam uradio i to 2 puta factory reset za 7 dana,ali opet zeza.
Ihh sta bi dao da mi rikne i da mo zaju drugi :D

Ma i mojoj zeni tako zezao,odneli ga u servis(Telenor) i evo 6 mesec sve super,samo mu odradili refles sistema

KK zvanicno poceo za EU verzije,ocekuje se kod nas u narednih max 3 nedelje,tako bar kazu. :D
Do sad je stigao za Cesku,Nemacku,Italiju,Poljsku,Portugal,Rumuniju,Spaniju,Tursku,Englesku.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ма какав вирус,да је вирус знао би већ ;)
Какве новине је донео киткат,напиши овде

Poslednja izmena:
Ne znam zbog cega izbacuje da ima virus na sajtu, jer kad se skine ne prijavljuje nista... Inace link na sajtu nije dobar i umesto "%2F" treba da se unese "/", sto sam vec uradio u linku ispod.
Moze vec da se skine .kdz sa http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW320806432109876543213/V20A_00.kdz i da se instalira uz pomoc LG_Flash_Tool_2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44983841 ... Ja odradio i za sad je ok

utisci???
radi bolje ili losije , baterija i sl????

Pa za sad je dobar... S obzirom da mi je u poslednjih par dana kucao telefon, a sad ne kuca, mogu reci da radi bolje... Sto se tice baterije, tek sam je napunio tako da jos uvek nije merodavno...

Evo par slicica:
2014-09-22-23-27-41.png2014-09-22-23-27-54.png2014-09-24-07-22-56.png

Sto se tice baterije, mislim da nisam bas relevantan jer ga bas unistavam sa ingrassom, ali kad nije ukljucen net i gps onda mi deluje da je ok.

Vrh Dno