Šta je novo?

LG L7 II

Pozdrav

evo da napisem kako pravilno apdejtovati ovaj model telefona na 4.4.2 verziju androida,ja sam tako odradio i nemam problema u velikom lagu ( koji ovaj telefon ima jer nije ni pravljen da bude ultra brz)ali je definitivno brze nego na 4.1.2 verziji

Toliko od mene nadam se da sam nekome pomogao
Ako nekome nesto nije jasno pitajte
Matori,pratio sam tvoja uputstva od -do.
Kada sam zavrsio telefon poceo jezivo da baguje,te mu iskljucih animacije da bude iole upotrebljiv- sad je malo bolje ali ni blizu kako je radio na JB. |Ima li nacina da se vratim na JB (zenin telefon ,krv mi pije) bez puno komplikacija , jer nisam vican rooot-u i ostalim tweak alatima. Bilo bi strava kada bi uradio brzi tutorijal kako vratiti na prethodno stanje . Hvala u napred.

Problem sa spanskom verzijom je da izlaze obavestenja na spanskom, sto malo smara. Mozda to moze da se iskljuci, ali ja to nemam pojma.
Ovaj modovani 20a je isti kao i zvanicni, dakle, jako sporo radi.
Ako nesto nadjes, baci link da probamo.

za sada samo spanci imaju V20C oficijalnu verziju, sacekacu jos par dana mozda je dobije jos neko al na V20A SE NE VRACAM.... Bolje cu JB da instaliram !!!!!!

za sada samo spanci imaju V20C oficijalnu verziju, sacekacu jos par dana mozda je dobije jos neko al na V20A SE NE VRACAM.... Bolje cu JB da instaliram !!!!!!

Da ispravim samog sebe, dakle, posle instalacije roma sa narednog linka, sve radi kao da je nov telefon. Potrebno je sacekati da se odrade svi update-i, ali sada sve radi prilicno glatko. Nije savrseno, ali od ovog telefona se to i ne ocekuje. Uglavnom, veliko poboljsanje.

http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7-l9-ii/development/kk-kk-kdz-p710-root-t2950532

Instaliran je P710CLEANMAXXV20A.kdz. Uputstvo i sve potrebno za instalaciju istog je jednostavno i stoji na ovom linku.

Poslednja izmena:
Jel treva da se rutuje telefon ili ne, na poslu sam pa nisam u prilici ...

Pogledacu kad stignem sa posla, hvala...

@ sir oliver

ovo je i dalje V20A

ne prihvatam to kao soluciju ...

@ sir oliver

ovo je i dalje V20A

ne prihvatam to kao soluciju ...

Sto bi rekli "razumem ja tebi, ali razumi i ti mene" :) Dakle, imao sam oficijelni V20A i bilo je ocajno. Onda sam probao taj spanski, ali mi je bilo smor, jer je spanski. Onda sam probao tu verziju V20A i bas sam zadovoljan. Kao JB kad sam kupio telefon, onako prazan.

Probaj, kosta te pola sata vremena (do sat)... I obavezno factory default i pusti da odradi update svih programa. Posle proradi lepo i brzo.

RESIO PROBLEM INTERNETA , a ne znam ja sto ti imas problem sa Spanskim, koliko smo serija samo odgledali (sala) ja prebacio telefon na engleski i meni je sve ok...
http://forum.xda-developers.com/opt...onrom-p710-t2955286/post57175235#post57175235

odes na sajt tvog provajdera i trazis podesavanja za internet, dalje po uputstvu sa linka, 2-3 min treba da sve ukucas i traaaaaaaa PONOVO RADI INTERNET!!!

i da svetli home buton kad stigne poruka sa Viber-a

Poslednja izmena:
RESIO PROBLEM INTERNETA , a ne znam ja sto ti imas problem sa Spanskim, koliko smo serija samo odgledali (sala) ja prebacio telefon na engleski i meni je sve ok...
http://forum.xda-developers.com/opt...onrom-p710-t2955286/post57175235#post57175235

odes na sajt tvog provajdera i trazis podesavanja za internet, dalje po uputstvu sa linka, 2-3 min treba da sve ukucas i traaaaaaaa PONOVO RADI INTERNET!!!

i da svetli home buton kad stigne poruka sa Viber-a

Pa one servisne poruke su mi izlazile na spanskom. Svejedno, hvala za info.
Uglavnom, meni sad telefon odlicno radi, tako da ne znam da li uopste da menjam na V20C?

nomci ,moze li pomoc, vidim js da na xda sve lepo pise al mi frka da sam odradim,plasim se da nesto zeznem.

Kako mi je naj lakse da otklucam telefon za druge mereze, trenutno je zakljucan na vip mrezu a hocu telefon da poklonim. Vidim da su neki dobili kod od VIp-a za otklucavanje ali meni je telefon u garanciji jos 4 meseca.

Tek po isteku dve godine ugovora mozes dobiti kod za otkljucavanje telefona od VIP-a.
Za oko 400-5oo din se moze otkljucati preko oglasa (samo se generise kod, ne mora fizicki da bude prisutan telefon), ili u radnjama za 800-900 din.
Pricam o cenama od pre nekoliko meseci.

Izgleda da se nastavlja azuriranje na v20c,posle Spanije,sad i za p713 cini mi se (isti model,samo drugom trzistu prilagodjen pa je ova oznaka) i to za CIS je stigla v20c,tako da nade jos ima i za nas i ispravku

Jel konacno postoji neki nacin za root-ovanje KK i radi li kako fon na KK posto vidim da su utisci podeljeni?
Da li je bolje root-ovati JB i ostati na njemu ili ubaciti neku custom ROM, i koji je po vama najstabilniji?

Meni KK sada radi normalno, ipak je izgkeda bio problem sto nisam resetovao posle update-a. Sada sam to uradio i nemam vise nikakav uzasan lag, ili sam se sada navikao na sporiji odziv pa mi deluje ok.... [emoji37] [emoji15]

Poslednja izmena:
Meni KK radi užasno, čak i posle reseta. Kada izlazi iz sleepa, treba mu 15 sekundi da se razbudi. Kako da vratim JB na telefon?

i ja cu da vratim JB, ovaj KK radi dobro iz prvo vreme, posle 1-2 meseca krene da baguje, nece da upali kameru, is slipa se vraca ko iz mrtvih...

@rodilo
isto kao sto si flashovao KK tako uradis i sa JB!!!
samo jos par meseci i resicu se ovih lag-droid telefona ...

Jel moze neko da mi posalje onaj sajt sa romovima, ne mogu da ga nadjem nikako u historiju.

Izgleda da sam nešto sjebao. Neće uopšte da se podigne sistem, upali se telefon, i vrti lg logo i stoji tako.
Instalirao sam ovaj update V10J_00 preko kdz updatera.
Šta da radim? Jel mogu nekako da odradim factory reset?

@rodilo

pa jesi procitao uputstvo pre nego sto si krenuo ???

Ma već sam radio ovo, ali nisam prebacivao sa 4.4 na 4.2. Ušao sam u recovery mode, ali tu mi piše samo ovo:

Using this mode, service center can back up and recover zour data. Press and hold POWER key more than 8 seconds to reboot and continue using phone.

Ne vidim nikakav meni. Skidam sada neki drugi update pa ću da probam.

ja sam vracao proces vec jednom unazad, sa KK na JB i to provereno moze, ja sam pre pocetka uvek radeo factory reset...

A nemam pojma šta da radim sa ovim recovery-em, da li se to resetuje preko onog njihovog LG mobile Support toola ili kako?

Nije smešno, izvinjavam se. Obično se ovako nešto meni desi .

A nemam pojma šta da radim sa ovim recovery-em, da li se to resetuje preko onog njihovog LG mobile Support toola ili kako?

ma ja bih probao ponovo preko KDZ-a samo ako hoce da udje u download mod... (nemoj samo posle da bude slusam ja ...)

Vrh Dno