Pozdrav
evo da napisem kako pravilno apdejtovati ovaj model telefona na 4.4.2 verziju androida,ja sam tako odradio i nemam problema u velikom lagu ( koji ovaj telefon ima jer nije ni pravljen da bude ultra brz)ali je definitivno brze nego na 4.1.2 verziji
prvo odradite bekap svih stvari koje imate na telefonu a koje se nalaze na internoj memoriji ,prebacite ih ili na karticu a ako je nemate na komp ,laptop ,tablet itd
TELEFON NAPUNITE DA BATERIJA BUDE BAR NA 80%
1. Skinete prvo najnoviju verziju programa LG PC Suite,ako je vec imate proverite da li ima noviju verziju ,ako ima apdejtujte
2. Nakacite zatim telefon preko usb kabla i pustite da se instaliraju drajveri (ako vec nisu instalirani),kada se to zavrsi telefon treba da se poveze sa PC Suitom ako nece izvadite usb kabal iz telefona pa ga ponovo prikacite i telefon ce se sigurno povezati
3. Kada se telefon poveze idite na opciju programa da proverite postoji li najnoviji softver za vas telefon
Kada program pokaze da ima kliknite da ga apdejtujete.popkazace vam 2 opcije sa bekapom ili bez bekapa,uvek izaberite sa bekapom,to ce malo potrajati (telefon napunite da bude bar na 80%)
Kada se zavrsi bekap pocinje apdejt
PRI APDEJTU NE DIRAJTE USB KABAL ,TELEFON SE PAR PUTA RESTARTUJE ALI TO JE NORMALNO,POTRAJACE,ALI BEZ OBZIRA NA SVE ,NE DIRAJTE KABAL
4. Kada se telefon updajtuje pokazace vam se na PC suitu da je gotovo,sacekajte zatim da se podigne sistem i otkacite usb kabal
5.Odradite zatim sve sto telefon trazi(da ne pisem sada o tome ,jednostavno je )pratite upustva i ponude na samom telefonu
6.Kada se sve zavrsi odradite hard reset telefona,press Menu - Backup and reset - Factory data reset - Reset phone. It may ask for a password. Then select Erase everything
Kada to odradite telefon ce se restartovati pobrisati sve sta ima da pobrise (POTRAJACE ALI GA NE DIRAJTE)
Kada se sistem podigne ,ponovo ga konfigurisite (pratite upustva),kada se sve zavrsi ulogujte se na LG world i apdejtujte 4 aplikacije koje vam ponudi ,LG on screen ,recnik, i zaboravih zadnje dve koje su

To je to ,ovo nije neki telefon iz viseg segmenta pa ne ocekujte neko ogromno poboljsanje ali ga svakako ima
Definitivno je telefon brzi ne mnogo ali brzi,necete imati problema sa nekim aplikacijama sa kojima je bilo ranije,tipa viber,skype ,kamera se nece zakucavati pri pokretanju odredjenih aplikacija itd
Kamera je bolja ,brzi auto fokus kvalitetnije slike,dosta bolji i jaci zvuk,sa mikrofonom nisam ni ranije imao problema pa ne znam da li je to do serije telefona ili ....
Telefon je malo nasminkaniji ,nemate vise ikonicu gps vec ste dobili novu koje ima malo bolja podesevanja zove se lokacija
Toliko od mene nadam se da sam nekome pomogao
Ako nekome nesto nije jasno pitajte