DarkAngles
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2008
- Poena
- 304
Postovanje forumasi imam jedan problem koji mi se pojavio kada sam promenio graficku karticu x1950pro na 8600gt de sam mislio da je i ona problem pa sam uzeo karticu power color hd4850 de se i to pojavljuje tako da nije kartica i nisu drajveri sve sam probao pa da predjem na problem ,,ee problem je da monitor l222ws ima rezoluciju 1680x1050 na 60 herca sto je normalno a meni se desava kada restartujem komp na rezoluciji koja je normalna za taj monitor pojave se u levom uglu linije a kada stavim manju rezoluciju bilo koju nestanu isto i kada vratim , onda kada opet restartujem monitor na 1680x1050 opet se pojave linije i senke cak i u igrama sve dok ne namestim neku drugu rezoluciju a i primetio sam da kada rucno ugasim monitor i upalim onda nestane a nosio sam monitor na garanciju i kazu da je sve ok a operativni sistem koristim xp sa service pak 2 a kada sam stavio wistu nije se to desavalo isto se nedesava u linuxu samo u xp-u molim vas za pomoc neznam sta da radim a da dodam probao sam i na drugi monitor a tamo mi se nedesava to a kazu da je monitor ispravan u servisu .........:type: