Šta je novo?

LG KU990 Viewty

Glenn

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2008
Poena
575
Pozz svima

Zanima me dali neko ovde ima doticni mobitel i ako moze da opise kakav je "iz prve ruke". Da.. znam da je fensi, sminka i slicno ali ono sto me naj vise privuklo jeste video od 120 fps na 640x480 rez.

Interesuje me dali baguje, dali ima neke nedostatke.. imali lag na dodir itd itd.

Trenutno imam n80 i pravo me symbian umorio svojom "brzinom". Pravo m ise gaadi.. prelazak na windows mobile mi nije adekvatan jer ne vidim neku dobru ponudu osim hp iPaq 614 ali on i kosta dok ima jako uzasnu kameru. SE je trenutno izbacio "symbian" G900-G700 seriju ali imaju jako spore procesore od nekih 200mhz dok exxperia niti je jos izasla a nije ni jeftina.

Kako god gledam nemam nekog izbora (bar mi se tako cini). Da idem na n82 izadje me isto kao i n80 (po pitanju software)... ne isplati se.

Slucajno ako ko ima nesto da predlozi neka javi sta bi se moglo uzeti za nekih 300€

Poslednja izmena:
Novi HTC.

DeuS.Mikelle hvala ali nebi iPhone.. ima dosta nedostataka

andree kao naprimer koji ? Recimo svidja mi se s710 model ali malo je star, kamera 2MP i spor procesor od 200mhz... a trenutno ne znam koji imaju novi modeli HTC-a

mozda npr HTC Touch Diamond ili moj savet Nokia n82,ja mrzim spore mobilne telefone al kod n82 je bas druga prica nigde zakasnjenja niti kocenja,cena je oko 300 eura.Ima moze se reci dobar video zapis i dobru kameru sto primecujem da je tebi prioritet.

Ma znam prijatelju, po meni je n82 trenutno naj bolji telefon u odnosu cene i onoga sta pruza ali,..m alo mo je glupo preci na n80 na n82. Ok kamrera, gps, displej i slicne prednosti ali bukvalno dobijem indentican software.

Windows mobile platforma bi bila vec neki napredak ali slabi su po pitanju hardwera, kamere i ostalog

ovaj htc izgleda zanimljiv. doduse jeste sminka ali ..pogledat cu na netu kakav je nego koliko kosta ?

Poslednja izmena:
ufff.. to je puno za onakav mobitel. Prije bi uzeo experiu X1

Ma sve to stoji, gledao sam malo pre dosta testova i malo klipova na youtube ali evo gledam preko MobilnogSveta da se prodaje po 790€ sto je poprilicna svota a ja nesto nebi isao preko 350€

Ma skonta cu jos sta da uzmem ali dosta me privlaci ovaj LG samo dosta je osakacen pa.. pogledat cu sta ima lai stvarno je trenutno slab izbor.

Da ne otvaram sada novu temu, ovo mi izbaci kada zelim da radim data transfer

2u7p211.jpg

20ssxno.jpg

:wall::wall::wall:

Poslednja izmena:
Kada spojis kabl dal se ista cuje ?

Telefon bi trebao da se instalira kao modem u device manageru pod stavkom network adapters. Ako je desni klik pa properties i pogledaj koji mu je COM port dodeljen, zatim u softveru pogledaj pod opcijama (verovatno tu gde ti piše sync configuration) gde se spominje COM port za povezivanje i unesi isti.

Mislim strasno!!! Platis fon k'o svetog petra kajganu i onda USB ***** ... :mad::mad::mad:

Poslednja izmena:
Telefon je odlican, dosta dobra kamera, 120fps video mod, 3 nacina pisanja poruka, odlicno reaguje na dodir...sve preporuke za isti ako ti je zapao za oko!

Micika da li bi ti problem da postavis neki video snimak napravljen sa telefonom?

Telefon je odlican, dosta dobra kamera, 120fps video mod, 3 nacina pisanja poruka, odlicno reaguje na dodir...sve preporuke za isti ako ti je zapao za oko!

Tnx samo, dal je istina da ima problema sa prvim softwerom mislim da je 10a kod dodira. Ono da malo kasni na dodir i to.. to me naj vise zabrinjava.

Znate mozda na kojoj verziji sw ? Recimo na 10A cnimi mi se da ima sigurno lag dok je to popravljeno na ostalim 10b.. 10h verzijama.
Tako sam citao i naj vise su se na to zalili pa sad...

Poslednja izmena:
Da li je moguce koristiti besplatan GPS na ovom modelu? Da ne ide preko neta.

najbolje pogledaj dal neki softver podrzava tvoj telefon tipa garmin,tomtom itd.LG nema svoj softver za gps npr kao nokia maps?

Ku 990

Imam ja Ku990,,mogu ti reci da je video zapis neverovatno dobar...Telefon ima dobar hardver,,kamera nije loseg kvaliteta,,brz je,treba samo brza micro sd kartica i radi kao lood..Ali problem je u firmware-ima,,koji kod Lg-a nikada nisu bili dobri,,tako da i pored toga sto je kamera kvalitetna,,desice ti se da 3-4 puta za redom dobijes losu fotografiju..Poslednja verzija za njega je v10g,,,kod ranijih verzija treba 2 puta da tapnes ekran..ali ne i kod ove,,Ova v10g nema mnogo bagova...Samo kod zapisa sa 120 fps slika malo potamni...Ali sve u svemu,,dobar telefon..

Moguce je ubaciti i tom tom,,cini mi se,,skine se krekovan i to je to,,ili cak Garmin,,uz pomoc bluetooth GPS receiver-a ,,radice to 100%.. V10g najmanje bug-ova..Ostale katastrofa..

Vrh Dno