Šta je novo?

LG KU990 Viewty

Pozdrav, imam jedno pitanje. Da li neko zna gde se kod nas može nabaviti adapter za 3.5mm. Dobio sam standardni adapter ali je za moj ukus malo glomazan tj. nisam navikao da koristim daljinac i pričam "sam sa sobom na ulici". Ovako jeftina stvarčica mi deluje veoma zgodno.
Pogledajte link:

http://www.amazon.co.uk/EMARTBUY-KU990-VIEWTY-STEREO-ADAPTOR/dp/B0017SQ0G2

Unapred hvala :wave::wave::wave:

dobio sam pre neki dan iz holandije LG KU 990i i evo vec nedelju dana u servisu na dekodiranju
kaze decko koji tamo radi da ceka sa neta nemam pojma ni ja sta a to moze biti za 5min a moze biti i za 5sati a bogami i 5 dana
kaze izasao je novi softver za taj fon prosli mesec pa se ja pitam ako je izasao sto ga jednostavno ne stavi u fon i to je to naplati mi uslugu i svima lepo
pa sad vise nisam pametan sta da radim da idem na drugo mesto mada nemam pojma gde ili da jos malo sacekam
e da rekao mi je da bilo gde da odnesem da cu cekati dok se to nesto ne pojavi
aj pomazite
p.s. telefon je regularno kupljen u radnji sve sa racunom znaci nije skinut sa mreze ako ista znaci ovaj podatak
e iako znate gde bih mogao da resim problem slobodno mi saljite na PM

Ako je telefon kupljen u radnji nevezano za operatera, zasto si ga odneo na dekodiranje?????

posedujem ovaj fon i vise sam nego zadovoljan ali imam jedan problem
kako da prebacim slike sa fona na komp
sve sam probao ali mi ne ide, mogu samo muziku da prebacim na fon ali slike nikako,
pa ako neko ko ima fon zna kako to da odradim bio bih mu zahvalan

Nazad
Vrh Dno