byMaX je napisao(la):Moja je takva...Bas imam srece s primercima...
Ti da cutis!!! Moderator, a ostecujes drzavu za porez.Aca je napisao(la):Koliko si je platio?
Nek' je sa srecom domacine!!Nego,usmeri je ka otvorenom kucistu da ne bude Belaja po ovom paklu.Aca je napisao(la):Vidi ga sad, pa njega, sta si ti umesao prste.Ja sam jedan lojalan i posten gradjanin ove drzave.Sve je po propisu i zakonu, klima je za firmu (sutra cu da okacim firmu na prozor).
Hvala Misi i Zeljku duzan sam im (D) cheers
I da znas ima original japansku Hitachi memoriju i ima bolje da se overklokuje od Samsunga u kompu.![]()
![]()
Broz je napisao(la):Sve za dragog komsiju kolegu i Vesninog brata
LSR126ABL!!!! Ovo je prava...
pozdrav:wave;
Aca je napisao(la):Vidi ga sad, pa njega, sta si ti umesao prste.Ja sam jedan lojalan i posten gradjanin ove drzave.Sve je po propisu i zakonu, klima je za firmu (sutra cu da okacim firmu na prozor).
Hvala Misi i Zeljku duzan sam im (D) cheers
I da znas ima original japansku Hitachi memoriju i ima bolje da se overklokuje od Samsunga u kompu.![]()
![]()
byMaX je napisao(la):Kod druga, Tadiran klima ocajno radi, a isto vazi i za neku ....
milanlj je napisao(la):Tadiran 9000BTU hladi bre kao bilo koja LG 12000BTU...
Broz je napisao(la):E sad ga upropasti. Ima moj komsija tadiran 12 a ja imam mitsubishi 12 i razlike nema cak mi se cini da malo bolje hladi kod mene...
PS ne zaboravi da za tadiran 12 kupis LG 18 i to ti je to![]()
milanlj je napisao(la):Tadiran ocajno radi?!? To su trenutno najbolje klime sto mogu da se kupe kod nas. Ne znam da li postoji carrier kod nas, on je jedini jaci od njega. Tadiran 9000BTU hladi bre kao bilo koja LG 12000BTU...
ivo.r je napisao(la):Tadiran (čini mi se Izraelska firma) je u stvari Carrierova licenca.
Carrier imaš kod nas, i to izgleda iz više izvora od kojih su neki jako sumljivi. Originalni Carrier može biti i do 50 % skuplji od "konfekcije".
Kad sam se već dotakao ovoga, neki dan sam sreo druga koji radi u firmi koja se bavi projektovanjem grejanja i klimatizacije, i čovek izađe sa pričom, da postoji fabrika negde u npr. Bugarskoj koja radi klime i kasnije stavlja maske željenog proizviđača i lepi njihove nalepnice. U prvi mah bilo mi je neverovatno, ali kad malo bolje razmislim ne bi me iznenadilo da je deo ovoga tačan.
Broz je napisao(la):E sad ga upropasti. Ima moj komsija tadiran 12 a ja imam mitsubishi 12 i razlike nema cak mi se cini da malo bolje hladi kod mene...
PS ne zaboravi da za tadiran 12 kupis LG 18 i to ti je to![]()
Velickovic je napisao(la):Moja klima FUJITSU Aoy-12rse ima da oduva TADIRAn i LG u kompletu .
Kakve su klime CARIER ??? treba da ugradim u automobil .
Space cowboy je napisao(la):Kako na sajtu Lg-a nema ovog modela
[/url]
BeastMaster je napisao(la):da ne bih pokretao novi thread kakve su ove housel (što ih prodaje genel) klime? one valjda imaju panasonikov kompresor. Vrede li one koliko i koštaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari