fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
Baterija kod mene drži dosta duže na pie, ništa nisam cackao po podešavanjima.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Vlasnici G7, jedno pitanje svima:
da li svi imate telefone za srpsko tržište (imei br) ili eventualno kupljene od prodavaca iz Subotice koji će da garantuju popravku, zamenu, šta god u Madjarskoj? Pitam vas to iz dva razloga:
1) Iz zvanično ovlašćenog servisa Mobis za LG telefone su mi rekli da oni ni pod razno ne popravljaju LG mobilne koji nisu za srpsko tržište, sve da im platite ne znam koliko, jer navodno 'nisu isti delovi' (???)
2) moj poznanik - IT stručnjak mi je slično rekao: da je najbolje kupiti fon za srpsko tržište (koji koštaju u srpskim prodavnicama kao da su od zlata) i da je pametnije kupiti Lg od Madjara koji nešto smisleno garantuju za kupljen fon i voljni su to i da učine?
Sve ovo pitam zato što sam htela da uzmem polovan G7 kupljen u Italiji, ali sam prijateljski upozorena na gore napisano.
Hvala unapred svima na odgovorima.![]()
SAGLASNA SKROZ. Osim baterije. Meni je baterija odlična.Utisci posle godinu ipo dana: nemam nameru da kupujem drugi telefon u skorije vreme. Radi kao i prvog dana, leti, nista ne secka ne koci, kamere u manuelnom modu su izvanredne, u auto onako. Zvuk u slusalicama 10/10, bluetooth zvuk 10/10. Ekran mi je 10/10 i ne moram da se plasim za burn in. Zvucnik je odlican. Vibracije su mi odlicne, najbolje koje sam imao na bilo kom telefonu. Mane: baterija, mogli su za nijansu vecu, pojavljuju mi se po nekad dugovi po ekranu ali kapiram da je tako sa svim lcd ekranima, ugasim ekran upalim i nema ih. To se desava kad je bas jaka boja i maksimalno osvetljenje.
SAGLASNA SKROZ. Osim baterije (već pomenuto). Naročito saglasna sa "Menjam kad uspori, pokvari se ili mi se razbije".^ +1 Baterija je bzvz, ostalo bez greške posle godinu i po. Menjam kad uspori, pokvari se ili mi se razbije. Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
SKROZ SAGLASNA.G7 je i dalje odlican tel. Zvuk, displej, aptx HD bt, bezicno punjenje, QC3.0, SD845, quad dac, dimenzije idealne..Dosta toga napakovano u jedan uredjaj. Mislio sam da ga menjam za nesto novije, ali realno nema potrebe.
E ovo mi je zanimljivo... ja sam još uvek na Androidu 8. Namerno naravno. Frka mi je da apdejtujem da mi se lepota od fona ne pokvari. Naročito me iritira opcija da su na Androidima višim od 8, ukinuli mogućnost Call Recordra. Ako neko ima drugačije iskustvo (kao i koja app), neka kaže.Stigao i Android 10, za razliku od 8 na 9 prelaska interfejs je nešto drugačiji, videćemo kako radi u praksi. Noćni mod, gestikulacije, ima novina. Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Htedoh par puta da predjem na nesto, onda bacim na gsm areni uporedo sa G7 i vidim koliko nista ne dobijam, cak ni par godina nakon sto je izasao. Malo se sve vrti u krug, osim osvezenja od 90/120 hz, sto je jedina novina koju bih voleo.
Isto, ne znam da li bi se navikao na tel koji nema razdvojene sistemske zvuke, notifikacije, zvono i alarm..Ako bude nesto dolazilo u obzir, onda Pixel 4a kad izadje (cak i bez ovog poslednjeg)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari